:] יאללה דימה לשלטון!
XD
|
|
משתמש כבוד לדימה!!!!
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
דימה לשלטון כל ביצה שוקלת טון כל מי שבעד שיגיד לול!
ואי איפה אורצ'ו![]()
פשש איזה מילים
"ירקו לי בפנים"
"הכניסו לי סכין לגב"
"משה אתה בעלים בשביל להוריד אותי אבל לא בשביל לשים אותי משתמש כבוד"
"איחסנתי את השרת אז מגיע לי סופרלינקס לכל החיים"
עוד משהו מותק?
שאני לא אפתח את הקלפים פה על השולחן מול כל הקהילה מה אתה ואת כל הצד של המטבע השני של העניין פה
כי אם אני פתח דימה אנשים יגידו לך שאתה לא צודק.
נכון בקשר לסתום תפ'ה (שקד) אני לא מבין גם למה שמו אותו משתמש כבוד אבל אני לא הייתי חלק מהעניין שיקולים של אור בטח
לא כל דבר אני מתערב
בקיצור דימה שאני לא אפתח תפה למה הכל יתהפך
לדעתי עשיתם טעות, אבל רק צד אחד הראה את מה שהוא חושב.
שהצד השני גם יכתוב מה הוא חושב, ואז יהיה ניתן להחליט.
ודימה, אני לא מכיר אותך, אבל תשאר, מה אתה נפגע, מלא רוצים שתישאר, אז תישאר, אל תלך בגלל כמה אנשים שעשו לך רע.
שמע דימה אל תתפרוש תשים זין על כולם מצטער אם אני פוגע במישהו תראה כמה שטויות אני עשיתי תראה כמה אזהרות אני קיבלתי אל תפרוש תשיאר יהיה צחוקים אני מבטיח לך אני ידבר איתך באי סי סבבה?
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
חח אתה נשמע כמו אחד ממכבי (מכבי צעיר) עם ה:"ירקו לי בפרצוף"
לא נורא..
אז לא יהיה לך משתמש כבוד.. מה אתה צריך את זה?
זה רק תואר..
זה לא באמת מה שיש לך..
אם אתה חושב שכיף לך פה אז תמשיך להיות פה
ואל תעזוב רק בגלל שמישהו לא חושב שמגיע לך משתמש כבוד..
כל אלה שלא קשורים להנהלה באטרף ישר קופצים ואומרים שההנהלה פה היא חרא והכל... דוגרי העיפו אותי כבר פעם אבל לא לקחתי את זה קשה וחזרתי להשקיע והפכתי להיות שוב מנהל... יש סיבה למה מעיפים כל אחד.. כשהעיפו אותי ידעתי בדיוק למה (למרות שגם כן שלחו לי רק הודעה אוטומטית)... הם לא מעיפים ללא סיבה... הם בודקים מתי בפעם האחרונה היית מחובר בפורום, איזה סוגי הודעות היו לך בזמן האחרון, לכמה אנשים עזרת וכו'... שמע אין זמן להתעסק עם כל אחד בנפרד, אז עושים את זה בשיטה קצת מגעילה על זה אי אפשר להתווכח... אבל דוגרי זאת עבודת התנדבות, ובסופו של דבר אלה שמשלמים ומנהלים את כל הדבר הגדול הזה הם אלה שמחליטים בין אם אנחנו אוהבים את זה או לא...
אל תקח את זה קשה... תחזור להיות פעיל, תרגע קצת, תחשוב על זה מהצד השני והכל יהיה בסדר...
![]()
דימה אני חושב שאתה אחד הגדולים פה בפורום ..
תשאר בקשר =]
מצטער על מה שקרה .. הפורום רק מדרדר =\
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
להתראות, אחרי תגובה כזאת אין לי מה להשאר פה יותר.נכתב במקור על ידי Moshe
ביי.
לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה אבל ההודעה ממש ממש ממש לא יפה ואמיתית [לפחות לי היא נראת ככה]נכתב במקור על ידי Moshe
מה הוא יכל לעשות כבר ?!
אני חושב שדימה באמת השקיע ...
משתמש כבוד זה רק שינוי קטן זה לא נותן הרבה אבל אני חשוב שזה מגיע לו .. ומגיע לו הרבה יותר מזה >:o
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
משה היה בעלים בעבר אם ידוע לי נכון......נכתב במקור על ידי AvixTz
ופעם הייתה לו כותרת משתמש
"משתמש הומו"
חח נקרעתי
D:
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא מגיע לו כלוםנכתב במקור על ידי AvixTz
דיברתי איתו עכשיו רבע שעה באי סי קיו
ואם הייתם מקבלים את הלוג כולם הייתם אומרים שאני צודק אבל אני לא מצטדק ברבים כי לא אכפת לי
תחשבו מה שאתם רוצים על ההנהלה ועל כל מי שבסיפור הזה
דימה לא משתמש כבוד חלק מזה בגלל הדברים שאמר פה , שיש פה נושאים של ילדים קטנים שאנחנו לא שווים ממנו תגובה שאנחנו פורמים של ספאמרים אז דימה למה אתה רוצה להמשיך לפקח בפורום של ספאמרים ילדים קטנים שלא שווים את התגובה שלך ? , ומשתמש כבוד בפורום של ליימרים?
והתגובה שלי למי שמבין אותה הייתה מובנת מאוד ודיברה רק אמת , הילד דימה שומר ונזכר בדברים שקרו לפני שנתיים כשאיחסון תפורום לשנתיים ובוכה שהורידו לו גישה לסופר לינקס , שנתיים לפני לעומת עכשיו ומי הבטיח לו תמיר זום 17
תעשה לי טובה דימה תהולך סבבה עשית מהומה הרמת רעש
תודה לך על תרומתך אבל אתה לא השקעת אמרתי לך מה לעשות הסכמתי איתי בICQ שאמרתי לך ולא עשית
ואם הייתי אומר לך עוד פעם היית עושה , חבל
להתראות וכמו שאמרתי שיהיה לך בהצלחה
בקשר למשתמש הומו זה שי המתחנגל רשם עלי
וכן הייתי פעם בעלים והקמתי עם אור את הפורום
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאא
=[[[
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
תפתרו את זה באיסקיו לבד לא מול כל הפורום
גשם של עופרת יצוקה.