איך אני מתגעגע לעבו![]()
איך אני מתגעגע לעבו![]()
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
|
|
אז עכשיו אני גם עבריין מקלדת? פששש שמע.... איזה חדות......
אני.. עבריין מקלדת.. נו ברור....
ורגע.. רק תגיד.. מי אתה, מר עבו, שתגיד לי לא להמשיך?
כל עוד אני לא מקלל ולא רב (שזה מה שאתה טוען שאני עושה....נו בסדר....) אז אני יכול להמשיך כמה שאני רוצה, לא?
תקן אותי אם אני טועה...
מהפכה? ממש לא... זאת פשוט תופעה שלא קוראת רק בארץ.. אנשים זקוקים לפרנסה... ולכן מתמסחרים...
לדוגמא:
לפני חמש שנים היית בא לאמן טראנס שואל אותו האם אפשר להשתמש ביצירות שלו כרינגטון, כמעט שום אמן היה מסכים לכך... היה אומר איכס.. מה איכס.. לא מתאים וכל זה...
אבל היום כנס לאינטרנט דרך הפלאפון שלך ל-SECTION של רינגטונים ותראה כמה קטעים של אמני טראנס יש שם.. אצלי לפחות איזה כמה אמני טראנס שניתן להוריד את הרינגטונים שלהם..
מה לעשות, הרינגטונים הם מקור פרנסה טוב ויעיל להם.. ולדעתי, לקבל כסף מרינגטונים ולשים את הקטעים שלך בתור רינגטונים זה מגעיל ביותר... אבל מה לעשות.. קוראת מהפכה בשנים האחרונות.... האמנים מקבלים כסף.... אז שיהיה להם בכיף, שיהנו, אני בטוח שהם לא שמים זין עלינו ועל אף אחד פה ונהנים להם עם הדולרים שהם מגלגלים.. אבל אותי זה פשוט מגעיל... דעתך יכולה להיות שונה.. בכיף... תאמין בדרך שלך..
זאת הדרך שלי, נקודה.
דור.
ודרך אגב קאמאסו-טראנס... עבו קילל ("חבורה של הומואים"), לו נותנים אזהרה על קללה? או שלאלוהי הטראנס אסור בשום פנים ואופן לתת אזהרות שמא יבוא ויתן עלינו קללה שחורה אשר תהרוס את אוזנינו הדקיקות?
נערך לאחרונה על ידי Karahana; 27-02-2006 בשעה 21:35.
דור די נכנסת יותר מידי לקטע של הפסי שאחרים לפניך לא נכנסו תשמע וזהו מי שלא טוב לא לשמוע וזהו
עריכה:
עכשיו דוגרייייייייייי מה בזין שלכם שהם מתמסחרים? מה זה עושה לך רע דור שהם מרווחים כסף???
על הזין שלנו ושל כל העולםםםםםם תשמעו אותם וזהוו לא צריכים לחפור תשמע תהנה וזהו
זה שהם מרווחים דולרים אתה צריך לפרגן לא לבוא ולומר שזה מגעיל והכל הם מרווחים כיף להם וזהו.
וחוץ מזה דור לפני 5 שנים לא היה כזה דבר רינגטון לא היה פולי שיכל לעמוד בזה בלחץ...
הטרנד הזה התחיל לפני 3 שנים מקיסמום אני אומר לך כמעט בבטוח.
חוץ מזה כמעט כל אמן בעולם עושה רינגטון
פופ טראנס הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ל
קלי קלקרסון בריטני ספירס כולםם כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אז מה כול הפאקינג עולם ממוסרח
נערך לאחרונה על ידי Asaf93; 27-02-2006 בשעה 21:57.
The Hibachi!
Ballin Till We Fall...
yes every last pice of shit of themנכתב במקור על ידי Asaf93
:cool:
אזרחות ממממ דבר טוב
SHAY RUSSI 2 K
The Hibachi!
Ballin Till We Fall...
אסף, אתה יודע מה.. אני אפילו לא אגיב למה שאמרת.... תקרא את מה שאמרתי וזהו!
רואים שאתה לא קולט את זה.... ואני לא אגיד לך מה אתה לא קולט... כי אתה פשוט לא מפנים.
תסביר לי מה לא קלטתי בדיוק?
The Hibachi!
Ballin Till We Fall...
תנאב=] פשוט תחייה עם זה:cool: ולך תשמע משיןנכתב במקור על ידי Asaf93
![]()
אזרחות ממממ דבר טוב
אתם לא מבינים שהטראנס עכשיו בתקופה של פריצת גבולות.... אנשים מגלים את המוסיקה... היא נהיית יותר ידועה.. הפול און בעיקרו... משלבים אלמנטים של שירה.... זה הדבר הבא שישלוט במוסיקה... בלתי נמנע...
זה יכול להיות אפילו טוב... ראינו שילובים ממש מעניינים מתחומים שונים עם טראנס ולא היה כל כך נורא.... אפילו יפה ומוצלח...........
תמיד תשאר מוסיקת הדארק המחתרתית לחולים שבינינו [חעחעחע]
לא מחייב שמסחור זה דבר רע.... אולי טוב................ :]
ליאור הדארקיסט
The Hibachi!
Ballin Till We Fall...
בדיוקקקקקקק דארק רוסי לפניםםםםםםםםםםם :]נכתב במקור על ידי ScorB
יש גם הרבה טראקים בדארק שיש להם וואקלים וקטעי שירה באמצע חחח :] אבל עדיין חפירותתתתתתת בלאגנים:Boxing:
אזרחות ממממ דבר טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח ילד פסטיגלללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Shift & Simba feat. Judah - Dubmentionנכתב במקור על ידי Party-Boy
זה סתם בלי ווקאל אבל טראק חזק:
Scorb - Lets Go Raving