קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  2. יש לי שאלה...
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 00:12
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 58

שאלה.. - עמוד 3

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אממ...זה רק מראה שאנשים בורים שלא רוצים לחקור את זה לעומק ישר מקטלגים "ניסים!!!11111111111111 זה אלוהים!!!!!!!!1111111111111 OMGGGGGGGGGG בוא נלך לזבוח לו!!!!!111111111111"
    אם אתה לא ידעת, הרחם של האישה מתרחב כי הוא יכול, זה לא אלוהים גרם לזה, זה פשוט הרחם זה שריר אחד גדול, ושרירים לא מקובעים. וגם העצמות של תינוקות רכים מאוד כאשר הם נולדים-אין להם הרבה סידן והם רק יוצאים, אז העצמות כל כך רכות שזה פשוט "תוספת" לעזרת היציאה.
    ואתה יודע מה אני שונא? שעכשיו תבוא עם הערמת בולשיט שלך ותגיד ש"אלוהים כיוון את זה להיות ככה"
    כי זה לא ככה סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו לא עשויים מבטון אנחנו מורכבים ממליארדים של תאים מחורבנים שנוצרו מחלבונים ולאף אחד מהם אין אינטלגנציה משלהם והם נוצרו מהתרכבות חומרים! חוקי הטבע!!! בדיוק כמו שמים קופאים, בדיוק כמו שחמצן מתערבב עם פחמן ויוצר CO2, חוקי הטבע! זה לא אלוהים פקד עליהם! וכן אני מוכן להודות שאין לי מושג איך הכל מתחבר ליצור אדם.
    רואים שאתה פשוט דביל (מצטער על הכינוי אל תפגע) שלא מוכן לחקור כ-ל-ו-ם ואתה פוטר כל דבר כנס אלוהי. קל לך להגיד את זה, קל לך.
    אין דתות זה בולשיט, אין לי בעיה לקחת בולדוזר ולהרוס בית כנסת, כולה מבנה, אין לי בעיה לקחת כיפה דפוקה ולזרוק על הרצפה, אין לי בעיה לקחת תנך לירוק עליו, אתה יודע למה? כי לא יעשו לי כלום. אבל אני לא עושה את זה. אני לא יורד לרמה כזו. אז חוכמלוג גדול שכמוך, אולי תספר לי למה יש קנאה? למה יש שנאה? למה יש רוע? למה אנשים לא מאמינים באלוהים? למה הוא לא מראה לנו שהוא קיים? למה הוא לא יצר אותנו ישר טובים כדי שלא נכפור? למה הוא לא עזר ליהודים שנספו בשואה? הוא לא אמור לעזור לבניו? למה הוא נתן ל5 מיליון יהודים חפים מפשע להישרף? בגלל שכמה חבורות של יהודים כפרו בבית כנסת אז הוא עשה עונש קולקטיבי?
    איפה הוא? איפה הוא שצריך אותו?
    אמונה לטיפשים.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

איפה היה ה' בשואה?הוא שמר עלינו כי אם הוא לא היה היינו כולנו נכחדים,ואם עכשיו תגיד שזה לא נס אז אתה באמת טיפש!.
    בשנת 1942 יצא היטלר להכחדת היהודים בערך או 41 אני לא זוכר בדיוק,תסביר לי איך זה שהוא בחר דווקא להשמיד דרך פולין ולא דרך אזור טורקיה?איך זה יכול להיות שהוא בח להרו את ה6 מיליון יהודים ולעצור במסע ההרג במשך שנה ורק אז שהוא בא להמשיך הרוסים פתחו אותו?איך איך זה קרה ?מוזר ששום היסטוריון לא מצא לכך סיבה,
    אויל בנוסף גם תכחיש את השואה ותגיד שנהרגנו כי היינו נאחסים ולא בגלל האמונה שלנו...

ועכשיו לביג פינאלי,6 מיליון יהודי נהרגו בשואה נכון?אתה יודע כמה מתוכם היו מתבוללים או מומרים?כולם!
    ומוזר שאלה ששמרו על יהדותם לא נהרגו?
    ובטח אתה והשטויות שלך יגידו..."זה היה מצב רוח" אז עזוב אותך בהשערות כאלה ותתחיל להבין איפה אתה נמצא ומי אתה,
    שבת שלום,
    אביחי.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ציטוט נכתב במקור על ידי A-41
    איפה היה ה' בשואה?הוא שמר עלינו כי אם הוא לא היה היינו כולנו נכחדים,ואם עכשיו תגיד שזה לא נס אז אתה באמת טיפש!.
    בשנת 1942 יצא היטלר להכחדת היהודים בערך או 41 אני לא זוכר בדיוק,תסביר לי איך זה שהוא בחר דווקא להשמיד דרך פולין ולא דרך אזור טורקיה?איך זה יכול להיות שהוא בח להרו את ה6 מיליון יהודים ולעצור במסע ההרג במשך שנה ורק אז שהוא בא להמשיך הרוסים פתחו אותו?איך איך זה קרה ?מוזר ששום היסטוריון לא מצא לכך סיבה,
    אויל בנוסף גם תכחיש את השואה ותגיד שנהרגנו כי היינו נאחסים ולא בגלל האמונה שלנו...

ועכשיו לביג פינאלי,6 מיליון יהודי נהרגו בשואה נכון?אתה יודע כמה מתוכם היו מתבוללים או מומרים?כולם!
    ומוזר שאלה ששמרו על יהדותם לא נהרגו?
    ובטח אתה והשטויות שלך יגידו..."זה היה מצב רוח" אז עזוב אותך בהשערות כאלה ותתחיל להבין איפה אתה נמצא ומי אתה,
    שבת שלום,
    אביחי.
    אני לא מכחיש את השואה :/
    היטלר שנא אותם רק בגלל היותם יהודים.
    ואל תגיד שאלה ששמרו על יהדותם לא נהרגו, זה פשוט בולשיט להגיד את זה. הנאצים עשו שמות בקהילת היהודים בפולין, שחלק ענק ממנה היו חרדים. יהודי פולין היו בקושי מתבוללים ואילו בא"י היו יותר חילונים.
    היו רצפי אירועים שגרמו לכך שהרוסים הגיעו בזמן מסויים, אבל הם לא הגיעו בדיוק לדקה שהנאצים חיממו את המשרפות. הם שיחררו את ראשון המחנות ב1944 ועד אז נהרגו המוני יהודים.
    חוץ מזה למה אלוהים הורג את היהודים המתבוללים? מה יש לו נגדם? הם לא עשו נגדו כלום. חשבתי שכל יהודי ישאר בחיים ואלוהים יחוס עליו.
    אל תנסו לכסות את ה"טעויות" שלו. אין אלוהים. הוא סתם מפקיר אותנו.
    הדרך היחידה ששרדנו בכל מלחמות ישראל (מה שבטח תקפוץ ותגיד זה לא נס?) זה בגלל שהיה לנו עודף מוטיבציה והערבים הטיפשים לא היו מאומנים ברכבים שלהם והיה להם מורל נמוך. ניצחנו בזכות גורם ההפתעה במלחמת ששת הימים, בזכות הגנרלים החכמים שהיו לנו במלחמת יום הכיפורים.
    אתה תתחיל לצאת מהאשליות שלך ותראה איפה אתה חי. במציאות שאנחנו זקוקים עכשיו הכי הרבה למשהו ששומר עלינו, אין אותו.
    ~Che Guevara

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
    אני לא מכחיש את השואה :/
    היטלר שנא אותם רק בגלל היותם יהודים.
    ואל תגיד שאלה ששמרו על יהדותם לא נהרגו, זה פשוט בולשיט להגיד את זה. הנאצים עשו שמות בקהילת היהודים בפולין, שחלק ענק ממנה היו חרדים. יהודי פולין היו בקושי מתבוללים ואילו בא"י היו יותר חילונים.
    היו רצפי אירועים שגרמו לכך שהרוסים הגיעו בזמן מסויים, אבל הם לא הגיעו בדיוק לדקה שהנאצים חיממו את המשרפות. הם שיחררו את ראשון המחנות ב1944 ועד אז נהרגו המוני יהודים.
    חוץ מזה למה אלוהים הורג את היהודים המתבוללים? מה יש לו נגדם? הם לא עשו נגדו כלום. חשבתי שכל יהודי ישאר בחיים ואלוהים יחוס עליו.
    אל תנסו לכסות את ה"טעויות" שלו. אין אלוהים. הוא סתם מפקיר אותנו.
    הדרך היחידה ששרדנו בכל מלחמות ישראל (מה שבטח תקפוץ ותגיד זה לא נס?) זה בגלל שהיה לנו עודף מוטיבציה והערבים הטיפשים לא היו מאומנים ברכבים שלהם והיה להם מורל נמוך. ניצחנו בזכות גורם ההפתעה במלחמת ששת הימים, בזכות הגנרלים החכמים שהיו לנו במלחמת יום הכיפורים.
    אתה תתחיל לצאת מהאשליות שלך ותראה איפה אתה חי. במציאות שאנחנו זקוקים עכשיו הכי הרבה למשהו ששומר עלינו, אין אותו.
    יו אתה כזה מדבר שטויות!
    גנרלים חכמים?
    ראינו איך גולדה מאיר התנהגה במלחמת יום כיפור שהסורים תקפו אותנו והמצרים בכלל פתחו אותנו בתעלה!על מה אתה מדבר בכלל אתה מדבר שטויות בקילו!
    אם לא היינו מקבלים את הברכה של יצחק במקום עשו היינו עכשיו אולי אולי חיים בלחץ באזור גבולות 48!
    על מה אתה מדבר ההיסטוריה שלך כזאת חלשה
    איזה גנרלים חכמים היו לנו?
    אחרי מלחמת יום הכיפורים כל הקבינט הביטחוני שלנו טס לעזאזל!
    במלחמת המפרץ רק בנאדם אחד נהרג!!!!!!!!!!!!ועוד הוא לא היה יהודי בכלל
    במלחמת העצמאות היינו 172 אלף חיילים בקירוב מול 800 אלף חיילים
    אז אתה צריך להתעורר ולשים לב שהקב"ה בכל מקום!

ואיפה הוא עכשיו שאנחנ צריכים אותו?על מה אתה מדבר בכלל???????????
    לישראל יש את אחת הצבאות החזקות ביורת בעולם!
    יש לנו את חיל האוויר השני הטוב בעולם
    הצנחנים אצלנו עם החיילים עם הכי הרבה ידע במלחמת שטח
    והכי חשוב שאנחנו המדינה בין הקטנות בעולם ואנחנו שמים חצי כדור בכיס הקטן שלנו!
    אז אתה צריך לפתו חעיניים ולהתעורר ולראות שלא רק שהקב"ה לא מפקיר אותנו הוא נושא אותנו על גבו!
    הויכוח הזה סתמי ולא נגרר לשום מקום מלבד הטחות אחד בשני ללא תוצאה

אז בוא נפסיק את הויכוח הזה כאן ואתה תמצא כבר את דרכך!
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

עזוב
    הכל אצלך קשור באלוהים.
    תכף תגיד שגם המכונות זה אלוהים גרם להם לעבוד.

אה בנוסף למה אז אלוהים לא הרג את כל היהודים החילונים שהיו בארץ? בשנות ה90 היה מלא חילונים. אז למה אלוהים לא הרג אותם?
    ~Che Guevara

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

טוב בוא נסגור את הויכוח הזה כאן חבל סתם להמשיך לריב "כל עם ישראל אחים" :-)
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

BaD~DemoN
    אתה מבלבל את השכל בכמויות אדירות !!!
    כמה שטויות אתה מדבר שלא שווה להתווכח איתך אתה מדבר בלי לדעת בכלל על היהדות אתה מדבר עם ידע של צד אחד בלבבבדדדד
    ואתה לא יכול לשפוט ככה כלום להתווכח איתך אני כבר לא ימשיך ממש לא .. =\
    איך הגעת לשואה ?!

איך נוצר הגרגיר הראשון של האבולוציה ? של הפיפס של הפיצוץ ?!
    הסבר =]
    לא לי .... לעצמך אותי זה כבר לא מעניין

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AvixTz
    BaD~DemoN
    אתה מבלבל את השכל בכמויות אדירות !!!
    כמה שטויות אתה מדבר שלא שווה להתווכח איתך אתה מדבר בלי לדעת בכלל על היהדות אתה מדבר עם ידע של צד אחד בלבבבדדדד
    ואתה לא יכול לשפוט ככה כלום להתווכח איתך אני כבר לא ימשיך ממש לא .. =\
    איך הגעת לשואה ?!

איך נוצר הגרגיר הראשון של האבולוציה ? של הפיפס של הפיצוץ ?!
    הסבר =]
    לא לי .... לעצמך אותי זה כבר לא מעניין
    בדיוק כמו שידידי אומר,אנחנו כבר מצאנו את התשובות שלנו עכשיו אתה צריך למצוא את התשובות לעצמך,כי באמת את הדעה שלנו לא תשנה לצערי לא משנה מה,
    אבל את המחשבות שלך עם עצמך אתה צריך לסגור לבד...
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

איזה לסגור אתה לא רואה שהוא לא מבין ?!
    אתה לא רואה שהוא נעול ?!
    אני מנסה מנסה מנסה ..
    כמה !? לא מבייןןןןןן אין לו מושג חוץ ממדע ! תבין לא הכל מדע !

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אני נעול? טחח
    אתם פה זה שצרי מחשבה.

יודעים מה? חבל על הזמן שלי פה. ניצחתם. תותחים, גברים, אלופים, כל הכבוד לכם.
    אבל לא הצלחתם לשכנע אותי ואפילו גרמתם לי להאמין יותר באמונה שלי.
    ~Che Guevara

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

אתה יודע מה אתה רוצה באמת להבין ?
    עם אנשים שיש להם תואר בזה ?
    אתה רוצה להתווכח עם אנשים שיש להם ידע אמיתי ?
    אנשים שבעלי אתרים שמסבירים ומעבירים שעורים על הנושא הזה ?
    דינאל בלס ..
    אחד הגדולים ביותר על המדע והביראה ...
    תשאל פה איזה שאלה נראה אם אתה מצליח להביא איזה תשובה ...
    http://hydepark.hevre.co.il/hydepark...?forum_id=4142
    תראה את הנושא הזה .. >
    http://hydepark.hevre.co.il/hydepark...pic_id=1771352

כנס לאתר הזה אני ממליץ >
    http://www.haemet.net/
    תלמד על כל שאלה יש פה תשובה ...

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אוף. פיספסתם לגמרי את הנקודה שאני מנסה להגיד מההתחלה.
    אני בסך הכל רוצה שתבינו שהתפתחנו מאבולוציה. לא אכפת לי מי גרם לזה או איך זה נגרם ואני שונא להיגרר לויכוח איך זה בדיוק נעשה. יש כל כך הרבה עדויות לדימיון בינינו לבין הקופים. הקופים לא יכולים לדבר כי אין להם מיתרי קול מספיק מפותחים. מילא. אבל הצליחו ללמד קוף לכתוב במחשב מילים שלמות ולבטא משפטים בצורה אנושית מאוד. ואל תגיד לי שזה בולשיט כי זה לא.
    חוץ מזה, שלדעה שלי בנוגע אם אלוהים קיים, אני חושב שהכי מתאים להגיד שאלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו. למה הוא לא עוזר לאנשים עניים בשכונות? אפילו שהם מאמינים גדולים הם עדיין חיים מהיד לפה והם בסכנת חיים כל פעם. למה הוא לא עוזר לחולים סופניים להחלים? אפילו שהם מאמינים גדולים שלו? למה הוא הורג ילדים קטנים בפיגועים של ערבים? ילדים בני 5 שלא עשו כלום?
    יש כל כך הרבה צרות בעולם שהוא לא שם בשביל האנשים שבאמת צריכים משהו שישגיח עליהם. הוא מתעלם מן הגויים? הוא מתעלם מבני האדם יצירי כפו? לא אכפת לו מה קורה להם? מה ההיגיון שלו? (אני מדבר על הצונמי, על ההוריקן קטרינה בארה"ב ועוד)
    למה?
    ~Che Guevara

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

אתה רוצה שנבין משו לא נכון, אתה בעצמך לא מבין חצי ממה שאמרת פה. מביאים לך הוכחות ברורות שיש אלוקים ואתה ראש בקיר הולך על תאוריית האבולציה הזאת בלי להבין.
    יש כל כך הרבה עדויות לסיאנסים, גילגולי נשמות ועוד מיליון ואחד דברים שיש בורא עולם , זה כלום??? אני לא מבינה איך אפשר להסתכל על העולם היפה הזה והמדוייק ולחשוב שהוא נברא מפיצוץ,,,באמת שזה לא נקלט אצלי.
    איך אתה חושב שבאנו מהקופים ועדיין יש קופים בגן חיות? איך זה שהם נשארו קופים ואנחנו התפתחנו לבני אדם?
    איך זה שאין לך זנב עכשיו כמו שיש לקופים?? אתה רוצה להגיד לי שלקופים יש רמה שיכלית כמו שלך?? אבאלהה!!! אתה רוצה להגיד לי שאתה הולך לגן חיות ואתה מרגיש קירבה לקופים? סבבה לך תהנה...גם תוכי יודע לדבר, אז מה? אז עכשיו אני אגיד שהסבא של הסבא שלי היה תוכי איזה יופי...נו באמת תחשוב קצת בהיגיון.
    אם חפץ הכי קטן שבעולם אתה יודע שמישו תיכנן אותו ויצר אותו (אפילו בלי לראות מי הכין אותו אתה יודע שמישו הכין אותו) אז לבוא ולהגיד שהעולם המדוייק הזה נוצר בפיצוץ בלי שמישו תיכנן אותו ויצר אותו???
    תחשוב פעם על הדבר הכי קטן בגוף שלך, לדוגמא העין שלך. הלכת פעם ברחוב והיה רוח ובטח עפו כל מיני דברים באויר חשבת על זה שאם לא היו לך ריסים בעיניים לא היית יכול לראות היום כלום? הריסים מסננים את הליכלוך ולא נותנים לו להיכנס לעין נראה לך תהליך האבולציה "תיכנן" את זה? "חשב" על זה?? אתה באמת חושב שפיצוץ היה יכול ליצור 5 חושים לאדם שהוא לא יוכל לחיות בלעדיהם נורמלי?!?!?!?!?!
    בקשר לזה שאמרת למה הקב"ה לא עוזר לאנשים עניים וכו'....אז אי אפשר לדעת את החשבונות של הקב"ה.
    תראה, היום המצב של עם ישראל מבחינת קיום מצוות לא במצב טוב כל כך כמו שאתה רואה, אז איך אפשר לבוא בטענות כלפי ריבונו של עולם?? קודם שכל העם יבוא ויקיים מצוות ואח"כ נבוא בטענות כלפי הקב"ה סבבה?
    יש משפט שאומר "כל עם ישראל ערבין זה לזה".
    בזה שאני מקיים מצווה אני לא עוזר רק לעצמי אלא אני עוזר לכל עם ישראל וחלילה אם אני עושה עבירה זה בא בהפוך .
    צדיקים שנענשים יש לזה כמה פירושים.
    1. הקב"ה רוצה שהם יקבלו את כל העונש שלהם בעולם הזה כדי שבעולם הבא יהיה להם רק שכר וטוב.
    2. לתקן את העברות של עם ישראל
    3. לתקן את העולם מכל העבירות

הקב"ה משגיח על כל הבריאה שלו בדקדקנות, נראה לך שאם הקב"ה לא היה משגיח בדקדקנות על העולם היית פה עכשיו?!
    שוב אני אומרת אי אפשר לדעת חשבונות שמיים אבל בקשר למה שקרה עם הצונאמי אז שמעתי פעם רב שאמר שזה עונש על כל מה שקורה ליהודים שחוזרים משם (אתה יודע מה הולך שם עם כל הסמים האלה שבגלל זה חצי מהישראלים חוזרים משוגעים מכל האיזור שם.) ובקשר לסופות למיניהם אומרים שזה בא לאמריקה בגלל מה שהם עשו ולחצו פה על לעשות את תוכנית הגירוש מגוש קטיף.

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

באמת..את צועקת על אנשים שמעזים לחשוב עם השכל הישר?
    את יודעת למה הקופים שבגן החיות לא עברו אבלוציה? כי הם לא עברו. ככה זה. משהו עצר אותם. אנחנו לא יצאנו מהשימפנזה אבל יש לנו קרבה. יצאנו מגזע אחר של קופים. ד"א איך את מסבירה את רצף השלדים שמוצאים כל פעם? רואים בבירור שינוי מיצור דמוי קוף אך לא קוף לגמרי, ומשם מוצאים בפרקי זמן שלדים שמתקרבים יותר ויותר למבנה האדם המודרני.
    אם תמששי את העצם הכי אחרונה בעמוד השדרה שלך (זה שיוצא ממש מעל החריץ של תחת) תרגישי בליטה, זה חולייה של זנב. בדיוק במבנה אוטונומי כמו של חולית זנב של קופים. ואל תגידו לא נכון זה כן נכון!
    וכן יש להם רמה שכלית מעולה! את לא יודעת את לא רואה תוכניות מדע לפעמים. תראי פעם תוכנית על קופים תראי כמה הם חכמים ומוצאים פתרונות יצירתיים כמעט דומים לזה של האדם הקדמון.
    נאמס לי לחפור איך הפכנו ותפסיקו בבקשה לשאול אותי איך זה הלך כי אני לא עשיתי דוקטורט! זה מה שהסבירו לי וזה מה שקראתי וראיתי ושאני רואה אני מאמין!
    עוד טענה שאנחנו דומים לקופים שיש לנו שערות עדיין על כל הגוף, יש אנשים ממש שעירים שמבחינה גנטית יש להם גן מוטציוני אחד שהתעוות. הגן הזה מפקח על כמות השער על הגוף וזה גן שקיים אצל הקופים.
    אני יכול להביא לכם אינסוף דוגמאות אבל רוב הסיכויים שתצרחו עלי בולשיט מכל עבר. נמאס לי להילחם בזה אין לי מאיפה להראות לכם ואתם תקועים על התורה וזהו.
    ~Che Guevara

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

אני לא צועקת על אפחד....מצטערת אם אתה חושב ככה.
    חחחחחחחחח הרגת אותי יש לי חוליה של הזנב ולאן הזנב שלי נעלם בדיוק?? האבולציה גרמה לזה? אז איך האבולציה לא גרמה לזה שלא יהיו עכשיו לאנשים רגליים? יידים? עינייים? אוזניים? איך הזנב נעלם ושאר הדברים האחרים לא?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,487 | הודעות: 8,201,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect