אממ...זה רק מראה שאנשים בורים שלא רוצים לחקור את זה לעומק ישר מקטלגים "ניסים!!!11111111111111 זה אלוהים!!!!!!!!1111111111111 OMGGGGGGGGGG בוא נלך לזבוח לו!!!!!111111111111"
אם אתה לא ידעת, הרחם של האישה מתרחב כי הוא יכול, זה לא אלוהים גרם לזה, זה פשוט הרחם זה שריר אחד גדול, ושרירים לא מקובעים. וגם העצמות של תינוקות רכים מאוד כאשר הם נולדים-אין להם הרבה סידן והם רק יוצאים, אז העצמות כל כך רכות שזה פשוט "תוספת" לעזרת היציאה.
ואתה יודע מה אני שונא? שעכשיו תבוא עם הערמת בולשיט שלך ותגיד ש"אלוהים כיוון את זה להיות ככה"
כי זה לא ככה סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו לא עשויים מבטון אנחנו מורכבים ממליארדים של תאים מחורבנים שנוצרו מחלבונים ולאף אחד מהם אין אינטלגנציה משלהם והם נוצרו מהתרכבות חומרים! חוקי הטבע!!! בדיוק כמו שמים קופאים, בדיוק כמו שחמצן מתערבב עם פחמן ויוצר CO2, חוקי הטבע! זה לא אלוהים פקד עליהם! וכן אני מוכן להודות שאין לי מושג איך הכל מתחבר ליצור אדם.
רואים שאתה פשוט דביל (מצטער על הכינוי אל תפגע) שלא מוכן לחקור כ-ל-ו-ם ואתה פוטר כל דבר כנס אלוהי. קל לך להגיד את זה, קל לך.
אין דתות זה בולשיט, אין לי בעיה לקחת בולדוזר ולהרוס בית כנסת, כולה מבנה, אין לי בעיה לקחת כיפה דפוקה ולזרוק על הרצפה, אין לי בעיה לקחת תנך לירוק עליו, אתה יודע למה? כי לא יעשו לי כלום. אבל אני לא עושה את זה. אני לא יורד לרמה כזו. אז חוכמלוג גדול שכמוך, אולי תספר לי למה יש קנאה? למה יש שנאה? למה יש רוע? למה אנשים לא מאמינים באלוהים? למה הוא לא מראה לנו שהוא קיים? למה הוא לא יצר אותנו ישר טובים כדי שלא נכפור? למה הוא לא עזר ליהודים שנספו בשואה? הוא לא אמור לעזור לבניו? למה הוא נתן ל5 מיליון יהודים חפים מפשע להישרף? בגלל שכמה חבורות של יהודים כפרו בבית כנסת אז הוא עשה עונש קולקטיבי?
איפה הוא? איפה הוא שצריך אותו?
אמונה לטיפשים.

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת