בגלל זה אתה לא רוצה להתגייס?נכתב במקור על ידי uiop
כדי לא להסתפר??????
שמע זה טיפשי ברמותתתתתתת
חחח הרגתת אותי עכשיו
אפשר לחשוב שיער זה סיבה
בגלל זה אתה לא רוצה להתגייס?נכתב במקור על ידי uiop
כדי לא להסתפר??????
שמע זה טיפשי ברמותתתתתתת
חחח הרגתת אותי עכשיו
אפשר לחשוב שיער זה סיבה
|
|
נכתב במקור על ידי uiop
חחחחחחחחחח
אתה הבנאדם הכי אידיוט שאני מכיר חחחחחחח
אם הייתי אבא שלך הייתי מביא לך מכות על הסיבה שאתה לא רוצה להתגייס
אידיוט אתה באלוהים חחחחחח
אתה יודע שהשיער תמיד יכול לצמוח כן?
צבא עושים פעם בחיים[יש מילואים אבל אני מדבר על סדיר שאתה מתעורר בוקר בוקר עם אותו חבר'ה וחווה דברים יפים וגם לפעמים קשים]ובגלל שיער ארוך לא שווה לוותר עליו.
שמע באמת שמעתי על אנשים שאין להם כוח להתגייס או שהם מפחדים למות או שהם סתם עצלניםנכתב במקור על ידי uiop
אבל בגלל שיער ארוך לא שמעתי ואני גם לא אשמע בחיים זה הדבר הכי דפוק ששמעתי מאז ההודעה הקודמת שלך
אחי מה אתה נאצי למה אתה לא רוצה להתגייס???
ואחי אני מכיר מישהו שלא רצה להתגיס טס לארה"ב {ולא ניראה לי שהודיע}
ויש לו גם דרכון אמריקאי...
וגם ישראלי אז בקיצור הוא התבלבל ובטעות נתן תדרכון הישראלי
ומהשדה תעופה עצרו אותו ולקחו אותו ישר לבקום...
{מקווה שעזרתי (= }
lol
סתם אמרתי שזה בגלל השער
אני רוצה לעשות משו ב 3 שנים האלה שאם אני לא יעשה אני יתחרט כל החיים על זה
ואם אני יעשה אותו בגיל 21 כבר עדיף לא לעשות
במילא אם אני יהיה בצבא אני יעשה תפיד דפוק שלא יעזור לעולם אם נגיד את זה ככה
אז מה עדיף לי?לעזור למדינה הזמדיינת הזאת שלא עוזרת לי בכלום שגם ככה אני לא יעזור אם אני יתגייס
או לעזור לעצמי..
טוב לכל החרטטנים המפגרים פה
חאלס לדבר שטויות כי אתם "חושבים" שזה ככה
או ששמעתם שזה נכון
אז הייתי בקטע שלך ואני עדיין דיי בקטע שלך , רק שאצלי זה יותר קרוב מאצלך
(אוגוסט השנה משמע עוד 5 חודש)
בקיצור זה הולך ככה
עדיף לך לבוא ביום של התאריך גיוס שלך אתה הולך לקצין מיון (במקרה שלא מלאת מנילה וכדומה) , הוא שואל מה תרוצה מהאופציות תאומר לו אני רוצה לראות קב"ן תהולך לקבן וממציא לו תירוצים מפגרים בתקווה לצאת על 21 ( כמו הדברים הרגילים שאני לא יכול להחזיק נשק אם תביא לי אנ ירה במפקד שלי וכדומה) , רוב הסיכויים שהוא לא יאמין לך למה הוא שומע את זה כל שישי וחמישי
אתה תלך לכלא על אי ציות פקודה וזה שאתה לא רוצה להתגייס
אתה תשב חודש , אחרי חודש ( שזה דיי שכונה אמרו לי , אבל מנסים לשבור אותך נפשית כי פיזית אסור להם לגעת בך) , מז"א שבירה נפשית? , ז"א שכל שעה מעירים אותך משינה ותלא יושן ולא אוכל כמו בן אדם [אוכל צבא ועוד כלא שזה חרא] וכאלה דברים הרבה אנשים לא עומדים בזה ...
בקיצור אחרי חודש שואלים אותך אם אתה רוצה להתגיס ל X או X (קצין כבר לא תיהיה כי היית בכלא) , אם תבוחר ב X סבבה לך אם תלא בוחר בכלום עוד חודש כלא
אחרי זה שואלים אותך אם תרוצה שוב את X או עדיין כלא בקטע הזה אם תעדיין לא נשברת הצבא משחרר תוך שבועיים
בערך חודשיים וחצי צריך לשבת כדי לא לעשות צבא
(וזה מניסיון! , משהו שעבדתי איתו פעם עשה את כל התהליך הזה ועוד אחד שאני מכיר אחרי הטירונות עבר את כל התהליך הזה כי דפקו אותו )
בקיצור מומלץ לך להתייצב בבוקום באותו יום גיוס למה אם תנהייה עריק ובאים לקחת אותך ויש לך משפט זה נקרא תיק פלילי שנחשב גם באזרחות למשך 7 או 11 שנה לא זוכר כבר תמספרים בדיוק (ואל תתערבו איתי על זה הייתי במספיק הרצאות בעניין)
אז בקיצור מקווה שהברהתי לך את הפרוצדורה אם אתה רוצה אני אעדכן אותך בספטמבר השנה כי זה מה שאני הולך כנראה לעשות...
לא נותנים שיער ארוך לטובתךנכתב במקור על ידי uiop
ואתה ילד מוגבל ברמות, אתה תדפק לכל החיים מעכשיו, אתה מראה את הנכות שלך כבר בגיל כזה...תתקדם הרבה בחיים
![]()
לך לך מי צריך בכלל כמוך במדינת ישראל, אנשים מתים שם בשבילך ואתה פחדן מסריח לא רוצה לשרת אפילו בשביל להגן על המשפחה שלך
אני מבין שאתה לא רוצה להתגייס, אבל אל תשלה את עצמך שאין השלכות.
מעבר לזה שאתה מפספס חוויה כל כך מבגרת ומפתחת כמו שלא תחווה בחיים אם תנצל את הצבא כמו שצריך, אתה גם משפיע על כל דבר שתרצה לעשות בהמשך החיים.
"לא עשה צבא", בכל מקום עבודה נורמלי, נראה נורא על הרזומה שלך, ובפרופיל 21 זה לא משהו שנעלם בארכיוני הצבא, זה יחזור לרדוף אותך. חוץ מזה אני לא יכול לדמיין את הבושה בהתחמקות מהצבא במיוחד אם זה על בסיס נפשי.
בכל אופן אם כבר בחרת לפגוש את הקב"ן לפחות חשוב על משהו יצירתי. חבר של בן דוד שלי פגש את הקב"ן עם תפוז ביד, זרק עליו את התפוז וצעק "פיקצ'ו, צא!". חבר אחר נכנס עם חתול, השליך אותו מהחלון, זרק אחריו 5 שקל ואמר לו "מיצי תקנה לי חלב וקוטג'".
תחשוב על משהו משלך וזכור שהוא כבר שמע הכל. בהצלחה.
הקטע עם פיקאצ'ו חזקנכתב במקור על ידי BaLaTa
אבל זה די טיפשי תכריז שאתה חרדי תטפל במה שצריך בשביל להוכיח את זה ותצא נורמלי
לא מדוייק.
כעיקרון לצבא אין שימוש באנשים שמנסים להתחמק ולצאת, הם מתעקשים לגייס כי זה החוק ואם יתגמשו איתו הצבא לא יחזיק מעמד.
אף אחד לא חושב שהם משוגעים, ההצגה נועדה להראות לקב"ן שאתה לא מתכוון להתגייס לצבא, ועובדה שזה עבד כי אותם שני אנשים לא התגייסו.
בוא אני יגיד לך דבר כזה אם אתה לא מתגייס לצבא אין לך מה לחפש בארץ אף חברה רצינית לא תקבל אותך ללא שירות בצבאנכתב במקור על ידי uiop
ולמרות שזה לא חוקי הם פשוט יגידו שאתה לא מתאים למרות שאתה מתאים במיליון אחוז
לכן תעבור לארהב שגם לשם לא תוכל להשיג ויסה אז תהיה מהגר לא חוקי או תושב קבע...