אני נהיצי חבר של ילדה נפגשתי איתהפעם אחת אז התחמקתי ממנה פול זמן ובסוף זרקתי אותה בטלפון
אני נהיצי חבר של ילדה נפגשתי איתהפעם אחת אז התחמקתי ממנה פול זמן ובסוף זרקתי אותה בטלפון
תמיד תזכרו שלוש צימחונים ומי שחושב שזה שלושה שתמיד יזכור : "צימחונים הם נקבות!!!!"בשר בנשמה!!!
|
|
נהיתי* סליחה
תמיד תזכרו שלוש צימחונים ומי שחושב שזה שלושה שתמיד יזכור : "צימחונים הם נקבות!!!!"בשר בנשמה!!!
יצאתם זונות.נכתב במקור על ידי tip tip
אם הייתי רואה את זה הייתי בא דופק לכל אחד מכות.
מה זה הדבר הזה?
חחחחחחחחחחחחחח מלחמת מים?? זה כלום..
פעם מזמן ידידה שלי עשתה פיפי בתוך שקית וזרקתי את זה על חבר לי וזה התפוצץ עליו... ב-א-ס-ה נכון??
ולפני כמה חודשים היה אצלי חבר טוב שלי.. והוא עיצבן אותי.. וכשאני מתעצבן זה חבל (תשאלו את חברים שלי)
בקיצור לקחתי מיץ (פירות טרופיים כל החברים שלי מכירים את זה, תשאלו אותם) ושפכתי עליו.. חחחחחח גם זה ב-א-ס-ה נכון??
אבל בקטנה..
אז אני מנצל את ההזדמנות הזאת בשביל לשבק סליחה...
תודה לעופר (Crash`) על הדבר היפה הזה למעלה
וואלה לא זוכר מקרה ספציפי :\
slickskter@gmail.com
פעם ביסודי הייתה לנו מורה שתמיד התעצבנתי עליהה והיא תמיד ניסתה לבוא לטובתי בתעודה והכל ותמיד היא הייתה חמודה אלי ואני הייתי מגעילה אליה ובקיצור פעם אחת שמתי לה רגל והיא נפלה =[ מסכנה היא היתאפקה לא לבכות יאצה לה דימעה ... אני עד היום לא סולחת לעצמי על זה
בכיתה ב' איזה ילד מהכיתה עיצבן אותי אז לקחתי חתיכת ברזל וזרקתי עליו וזה שרט לו את המצח :\
חח אהבתי
כיתה א' ילד אחד זרק עלי אבן ולא פגע...אז לקחתי גם אבן חחח ואני אשם אני לא עקום? פגע...בראש...נפתח לו הראש וירד לו פול דם...
ולא אני לא מצטער על זה...מגיע לו שילך כוסומו מה הוא זורק עלי אבן ?
ממילא המנהל זיינה אותי הבת זונה כולה הייתי גמד בן 7 ככה הכלבה צרחה עלי כמעט חירבנתי לה שם...ואני עדיין זוכר את הרגע הזה...
ויש עוד פול דברים...מלא פעמים הלכתי לילדות "רוצה להיות חברה שלי ?" היא אמרה "כן" אמרתי לה "יופי אני לא"...על זה אני מצטער אבל שטויות הייתי ילד ושהרבצתי לאחי הקטן מסכן ...
ושרבתי עם אמא שלי על מלא דברים ובסוף גיליתי שהיא צדקה...
ושממ לא יודע אוקצור אין מה לעשות...עושים ותמשיכו לעשות שטויות...אם תצטערו על כל שטות שתעשו כל החיים שלכם יהיו צער לא עלינו...כל החיים שלכם המצפון שלכם יהיה מלוכלך...
קיצר שימחלו לי למעלה על כל הדברים הרעים שעשיתי לכולם...וכמה עשיתי...רחמנא ליצלן...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 12-03-2006 בשעה 21:23.