עוד הודעה כזו ואני משעה אותך לצמיתות חתיכת אידיוט.נכתב במקור על ידי hai60
תלמד להגיב כמו שצריך חתיכת אוהד ביתר פרמיטיבי
עוד הודעה כזו ואני משעה אותך לצמיתות חתיכת אידיוט.נכתב במקור על ידי hai60
תלמד להגיב כמו שצריך חתיכת אוהד ביתר פרמיטיבי
|
|
חחחח אהבתי את התגובה שלך...
טוב שמע גם אני מב"ש, מחר רעננה.... למרות שאני אוהד בית"ר
אני רוצה שב"ש תעלה ליגה... זה דווקא סבבה, חבל שהם הפסידו לחיפה בגביע המדינה..
טוב אבל זה לא הדיון...ואנשים עוד פעם אחת תגובות של קללות המנהל ינעל את הנושא, לא חבל!
דווקא ראיתי המון תגובות יפות... תמשיכו ככה רק בלי קללות מה הבעיה...!
אתם תישארו עם השירים אנחנו נישאר עם הגביעים.נכתב במקור על ידי hai60
עזבו אותכם יום ראשון אנחנו כבר נראה
גשם של עופרת יצוקה.
מכבי לא תזכה
חחח אהבתי,מכבי חיפה אימפריהנכתב במקור על ידי Hoobastank
אללה מכבייי..
תשמע, זה שירד לכמבי חיפה הכוח והרצון זה נכון... יניב קטן היה גורם מאוד גדול בניצחונות של חיפה ובלעדיו הרבה יותר קשה אבל לפי דעתי מכבי חיפה עדיין תיקח את האליפות!!!... וגם את גביע המדינה כי תאמינו לי שבשנה הבאה יש לנו התקפה מצויינת עם כל השחקנים הצעירים...(רפאלוב,בן בסט,מאור בוזגלו ותומר חמד!) ותאמינו לי אני לא בטוח אם רפאלוב לא כמעט השחקן הכי טוב בארץ ועוד בגילו,יש לו עתיד מזהיר בעולם הכדורגל,וכמו שזה נראה עכשיו הוא הולך להפתיע ולהצליח במכבי חיפה!!!....(ובזה אני בטוח)...
אז בקיצור על תדברו יותר מידיי שטויות מכבי חיםה תיקח טראבל השנה, ושנה הבאה זה כבר יהיה יותר קשה אבל עדיין נשחק יפה עם הרכב צעיר ומוכשר!!!
מקווה שהבנתם אותי.....
להתראותתת!!!
בעזרת השם טרבלנכתב במקור על ידי or_agur
אללה מכבייי..
בגלל זה ניצחנו אתכם נכון?נכתב במקור על ידי Hoobastank
![]()
עכשיו תגידו שזה בגלל שהשופט היה מכור תגידו תגידו סתם כולכם תירוצים
שנה הבאה טריבל לבירה בע"ה נגיע רחוק בגביע אופ"א
סלח לי על הביטוי אבל אתה אידיוט מושלםנכתב במקור על ידי hai60
ביתר לא קבוצה כרגע...למה הם נצחו את חיפה? היו כמה סיבות אבל עזוב אני לא יגיד כלום
ביתר שנה הבאה בחיים לא תעשה משו בגביע אופ"א, אתם לא קבוצה יש לכם זרים שמקבלים מליונים ובתמורה עושים את כל העבודה על המגרש, אתם לא קבוצה בשיט...לפחות לא כרגע
חיפה כמו שאני רואה את זה עדיין הכי טובה בליגה אבל רוני לוי חייב ללמוד לנצל את הישראלים המצויינים של חיפה יותר
ארבייטמן פשוט חלוץ מדהים, יש לו כישרון אדיר וחבל שזה יתבזבז, רוני לוי לא מנצל אותו וגם לא את רפאלוב ובן בסט...השלישיה הזו מזכירה לי את 93 עם רביבו וברקוביץ הצעירים והקבוצה החלומית של חיפה באותה שנה
לחיפה יהיה קשה מאוד שנה הבאה לקחת אליפות ואני רואה את זה כבר עכשיו מהמשחק נגד ביתר, אומנם היו גורמים אחרים אבל לחיפה היו את הכלים לנצח גם את זה, חבל שרוני לוי התרכז יותר בשופט ופחות במשחק
אחי אם תקרא עיתונים, ואם תראה קצת יותר מעבר ממה שאתה חושב כולם אומרים
שחיפה גם בעונה הזו שהיא תיקח אליפות זה די ברור היא פחות טובה מבית"ר לרגע זה, וגם לשנה הבאה..
אני ראיתי אתמול יציע העיתונות וגם שלמה שרף שכולם חושבים שהוא מטומטם והכול, אני מת עליו יש לו את הדעות
הכי טוב, אמר שבית"ר יותר טובה ממכבי חיפה.... הוא אמר כמה ההגנה של בית"R השתפרה וזה נכון מאוד.. אנסומבו
ותומר בן יוסף פשוט אכלו את חיפה בלי מלח.. אז ככה שחיפה שכולם חושבים שהם טובים הפסידו, ולמה שלא יהיה לנו סיכוי
באירופה... יש לנו שחקנים מצויינים!!! ושתדע דבר אחד עם בית"ר לא יכולה להיות באירופה משהו, אז בטח ובטח שחיפה לא.. תסכל על כל השנים האלה סתם לא עשתה איתם כלום... נגד כל הקבוצות הגדולות חיפה לא מצליחה אז מה שווה בה..!
חיפה לא עשתה כלום באירופה כלום כל השנים האלו כה? תגיד אתה חיי בבועה משלך באיזה מדבר או משו כזה?נכתב במקור על ידי injection
חיעפה עלתה לליגת האלופות, ניצחה את אולימפיאקוס, ניצחה את מנצ'סטר יונייטד (שלא נדבר על התוצאה עכשיו), יצאה תיקו עם וולנסיה ועוד בספרד, והרשימה ממשיכה, תפסיק לזבל כי לחיפה יש ניסיון באירופה הרבה יותר מביתר שלך ואם אתה יוצא בהנחה מהמשחק הזה שחיפה הולכת לוותר שנה הבאה על האליפות רק בגלל המשחק הזה או רק בגלל שגאיידמק ישקיע עוד כמה מליונים בקיץ הזה, אתה טועה ביג טיים.
מה קשור קודם כל על כל התקופה שדיברת זה היה לפני כמה זמן? לפחות 4-5 שנים...!
התחלף מאמן שהתחרה שנתיים בליגת האלופות ולא נכנס לשם, זהו שתוק!
בית"ר כן עם כל המיליונים תעלה וחצי לאירופה...!
ולגבי המנצ'סטר מזל שהם שיחקו עם השחקן של הספסלים... אחרת זה היה שוב תבוסה כמו בפעם הראשונה..!
קיצר הקבוצה התחלפה, מכבי חיפה על הפנים עם רוני לוי ונגד קבוצות גדולות בארץ בתקופה האחרונה זהו... בלי הרבה
לבלבל בשכל...! ואגב הכי חשוב אל תשווה את השחקנים של חיפה באותם שנים לשחקנים של היום, חיפה בכלל מתפרקת כולם עוזבים אותה לטובת הכסף של בית"ר מה לעשות.. למי שיש כסף, יש כוח..! אל תשווה לי את הקבוצה של היום לקבוצה של לפני 4-5 שנים ששמה שיחק החלוץ הכי טוב שהגיע לארץ יעקובו..!!! כיום תראה אותו במידלסברו.. כיום אין מי שיעשה את זה קולואטי לא ברמה שלו..
עברו שלוש שנים מאז ליגת האלופות.נכתב במקור על ידי injection
בית"ר לא מתקרבת אפילו לרמה של הקבוצה של חיפה שהיתה בליגת האלופות.
ביתר תשתתף בגביע אופ"א, ואני מבטיח לך שהיא לא תעפיל לשלב הבתים.
כל אוהד שמתהלב מעצמו משחק אותה כאילו חיפה לא הגיעה להישגים באירופה.........עלייה ראשונה לליגת האלופות, מאזן של ניצחון והפסד מול מנצ'סטר, ניצחון ותיקו מול אולימפיאקוס .....היא כמעט עלתה לשמינית הגמר!
שמינית גמר גביע מחזיקות חיפה גם הגיעה בזמנו.....מה ביתר עשו תזכיר לי? כולה ניצחו את חיפה שלקחה תאליפות לפני סיבוב ועכשיו עד סוף העונה זה רק להעביר תמשחקים. כולה 1:0 קטן.זה שחיפה לא עלתה שוב לליגת האלופות זה רק חוסר מזל מול רוזנבורג ימח שמם+חוסר מזל מול מאלמו.......
לא אמרתי שביתר לא תעלה לאירופה...אולי לאופ"א...ואל תזיין לי תמוח אני שונא אנשים כמוך שמשחקים אותה ראש קטןנכתב במקור על ידי injection
מנצ'סטר היו עם כל שחקני ההגנה שלהם, היה להם את סולשיאר! זה שניצח להם את גמר ליגת האלופות ב-99. וחוץ מזה אין מה לדבר בכלל! מנצ'סטר לא משנה איזה שחקנים הם מביאים, הם תמיד ישארו מנצ'סטר ויש להם שחקנים מעל כל הליגה שלנו באלפי רמות כך שמה שחיפה עשתה זה פי אלף ממה שאתה מחשיב את זה. תתחלי לפרגן קצת ותפסיק לחיות בבועה ולחשוב שביתר היא הטובה בליגה כרגע רקבגלל הניצחון