בית"ר השנה יכול להביא אליפות 10 נק' הפרש זה כלום יש סיכוי מאוד קטן אבל עדיין יש סיכוי
|
|
אני הייתי במשחק ואני גר בחיפה !!!!!!!
ואני רוצה להגיד שכל ביתר על הזין שלי !!!!!! ואתם בחיים לא הייתם מעודדים אחרי הפסד
קיצר מה יש לקלל חיפה? הפסדתם שבו בצד... פתחתם תפה הגדול
נחטוף תבוסה, בית"ר לא קבוצה, אכלתם אותה זהו... למה לדבר הרבה.. כול חיפה פקה פקה..
בית"ר דיברה וביצעה וזה מה שחשוב! אז אוהדי חיפה תקבלו הפסד בכבוד, בכל מקרה יש לכם
אליפות... באסה שכל המשחקים שלכם עכשיו קלים, אבל אי אפשר לדעת.. אולי זה יכניס את חיפה
להלם רציני.. אבל לפי דעתי לא... תאמיתי לא אכפת לי שחיפה תיקח אליפות, ותיקח גביע לא מעניין
כי בסך הכול כמו שכולם אומרים זו השנה האחרונה של חיפה, תודה
לא נורא אחי יעבורנכתב במקור על ידי idan8877
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
אלההה בייייתתת"ר
הייייתי כמובן בטדי איזה אוירה איזה יופי
חיפה ז-ו-נ-ה בני זונות מעתיקנים, שרמוטווווותתתתתתתת העתיקו את כל השירים של בית"ר כיצב לעצבן אותנו..
קיצור, על הזין שלי, ניצחנו אכלתם זין? יופי..שנה הבאה אליפות
אוווווו
יענקלה שחרררר
בוא תמצוץ לייי
כל היוםםם עושה שורווותת
הווו הווו הווו הוווו
חחחחח משחק חזק לרואה איזה מרפק של נאצי,וגם אולויארה הזה לא חסר לו.
קצת פחות מכות והמשחק היה יותר יפה,בית"ר יזמה עד השער שלה והגיע לה לנצח
לא נראה ל ישיש להם סיכוי לזכות באליפות חיפה צריכה להפסיד לפחות 4 מתוך 8 או לעשות הרבה תיקו...
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
משחקיים קלים? מכבי פ"ת קל? מכבי ת"א קל? מכבי נתניה קל? אשדוד קל? אמן ונתניה ומכבי ינצחו אותם ויצאו עם מכבי פת ואשדוד תיקו אמןןןןןןןןןןןןןןן ואז ביתר יקחו אליפות רק לעבור את הפועל ועברנו את כל המכשולים העונה [מלבד נתניה]נכתב במקור על ידי injection
אתה אחד הילדים הכי מעוררי רחמים שראיתי בחיים שלינכתב במקור על ידי BeN.
נכתב במקור על ידי BeN.
מה אתה שמח?
כולם יודעים שכל הזמן חיפה הרבה יותר טוב מבית"ר וזה בדוק
בלי כסף אתם לא שווים גרוש אז מה אתה משחק אותה
גשם של עופרת יצוקה.
עזוב אתה ילד אבוד פרוש...ילדים כאלו בכלל לא שווים תגובהנכתב במקור על ידי KiKBoXer