דרוזים הם לא ערבים, הם דרוזים...=\נכתב במקור על ידי mayhem
![]()
דרוזים הם לא ערבים, הם דרוזים...=\נכתב במקור על ידי mayhem
![]()
‘Forward, the Light Brigade!’
Was there a man dismay’d?
Not tho’ the soldier knew
Some one had blunder’d:
Theirs not to make reply,
Theirs not to reason why,
Theirs but to do and die:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
|
|
אין לי כח לקרוא את מה שכתבתם כי יש פה כאלה קשקשנים שזה מגעיל
בכל מקרה. ..
תחשוב ... אם היית שונא כל קבוצה/עם/סוג של אנשים שמישהו מהם היה פוגע בך
אז היית בסוף שונא את כל בני האדם
מרוקאי עיצבן אותך ? שונא מרוקאים
אמריקאי גנב מהחשבון של ההורים שלך ? לשנוא אמריקאים
נוצרי ירה ביהודי ? נשנא נוצרים ?
בסוף זה יגיע לזה שאשכנזי ( שאשכנזים שולטים ד"א )
קילל אותך אז נשנא את כל העולם
בקיצור
לא בעיה לשנוא את כולם
אבל זה סתם לא נכון לעשות
אגב .. לאלה שלא שמו לב באיזה עולם אנחנו
עדיין יש מלא אנטישמיות
זה לא אומר שכל אירופה נאצים
אבל ככה זה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
ערבים צריכים להרגיש את הפיגועים שיראו מזה
ערבים עם חרא
גשם של עופרת יצוקה.
וואי כמה שאתה צודק אביב....כבר נמאס מכל הפיגועים האלה...האנשים שמתים כל יום בגלל הערבים המסריחים האלה..
כל מי שאמר אחרת שיגיד-דעה שלו..אבל אני שונא בדם ערבים,אם הייתה לי אפשרות הייתי הורג כל ערבי בעולם...
אם אני שונא משהו זה ערבים..מגיע להם למות
יש לי כל כך הרבה לרשום ..
אבל חבל סתם ..
זה יעשה מריבה אני לא רוצה לריב ואני לא רוצה להתווכח ..
יש פה כאלה שלא יודעים הרבה ..
ויש כאלה שמנסים לדעת .
חבל מאוד על מה שאתם רושמים אם הייתם רואים יותר ממה שבאמת מראים בתקשורת הייתם בוכים :|
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
דרוזים זה דת לא לאוםנכתב במקור על ידי SoldierOFortune
נכתב במקור על ידי AdAm
דווקא לא..
הדרוזים הם קבוצה אתנית מכיוון שאין להם שאיפה להקים מדינה כמו שליהודים הייתה פעם (שזה לאום) ומה שיצא מהרצון של היהודים זה מדינת ישראל כיום...
בקשר לאשכול - אתה דפוק, חד וחלק!
קודם כל אתה מכליל תמיד ערבים אבל ערבים הם בעצם מה שיש לנו כיום בארץ והפלשתינאים וזהו!
יש הבדל עצום בין מוסלמי לערבי! יש גם ערבים נוצרים לידיעתך!
ערבים באים ממדינות ערב בלבד! זה שמישהו מוסלמי זה לא אומר שהוא ערבי!
דבר שני אתה בכלל יודע מה אתה מדבר? מזה כל הערבים האלה וכל זה מה אתה בכלל עושה הכללות? מי אתה בכלל חושב את עצמך?
מי אתה שתגיד שמישהו כזה וכזה חרא? כל הערבים בעד טרור אתה רוצה להגיד לי?
אתה מדמיין ומושפע מחברה אנטי-ערבית!
למה אין יהודים שבמצעים פשעים?
היטלר אמר שהעם היהודי הוא העם הנחות ביותר אז זה גם אומר שזה נכון? לפי מה שהוא חשב אנחנו אפילו לא היינו טובים מספיק בשביל לשרת את העם הגרמני העליון אז זה נכון??
ועוד משהו שעיצבן אותי נורא פה זה "אין לי בעיה עם רוסים" כאילו מי אתם חושבים את עצמכם?
אני אישית לא רוסי אבל מי אתם חושבים שאתם? מזה אין לי בעיה עם רוסים למה מה רוסים הם ידועים כעם בעייתי או משהו?
מה כל אחד חושב פה העדה שלו שולטת במדינה?
תפסיקו גם כן אתם לשחק אותה נציגי העדה שלכם בארץ ישראל אתם נולדתם בישראל וישראלים לקבל דבר
חתיכת זייני שכל
נערך לאחרונה על ידי infected hell; 24-03-2006 בשעה 16:57.
אביב כמה שטויות אתה מדבר
כאילו ירושלים זה המקום היחדי בארץ שיש פיגועים
וכמו שאתה אומר שעל ימין ושמאל יש שם פיגועים אתה ממש מדבר שטויות
כמה שטויות אני רואה באשכול אחד זה פשוט לא יאומן
מזה ערבי?
אנשים שבאים מחצי האי ערב
איראנים למשל, האמא של כל שונאי ישראל הם לא ערבים בכלל, הם פרסים.
עכשיו יש כל כך הרבה סוגי ערבים.
יש ערבים מוסלמים דתיים שזה מי שאתה מתיימר לשנוא, אנשים שמאמינים באיסלם באופן עיוור ומשרתים את הטרור העולמי(לא כולם יש דתיים מוסלמים שמאמינים בשלום).
עכשיו יש פלסטינאים, שזה סוג של עם, שחי פה איזה 100 אלף לפני שהציונות המודרנית התחילה, היהודים באו הציעו להם 2 מדינות ל2 עמים הם סירבו נלחמו בנו הפסידו ונדפקו.
הפלסטינאים הפכו לפליטים במצרים וירדן עד שאנחנו ברוב טיפשתנו כבשנו אותם ב67, והפכנו להיות האחראים עליהם.
הפלסטינאי הממוצע מאמין הישראלי גנב לו את הבית, הרוב מוכנים לפשרה רק שיהיה שקט ושהם יפסיקו לחיות בזבל כמו היום והמיעוט(הלא ממש קטן) מאמינים בהשמדת ישראל.
יחד עם זה יש ערבים נוצרים ערבים דרוזים צ'רקסים בדואים שפחות או יותר נאמנים למדינה בהם הם חיים, ומשרתים בצבא.
תחשוב את מי אתה שונא, ולמה...
בסופו של דבר כולנו תושבים של העולם, ואם נתחיל לשנוא ללא סיבה אנשים בכלליות, אנחנו נמשיך ללכת רק אחורה כל הזמן, המדינה שלנו לא תגיע לשום מקום ככה.
תפקחו את העיניים, תיהיו ריאליסטיים ואל תכלילו.
מקווה שתקראו את זה.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
ילדה בת 4 ערבייה נוצרייה שגרה בחיפה, למשפחה שגרה בישראל דור 3, ואני לא יודע את הדעות הפוליטיות שלה אבל לא עושים שום דבר נגד ישראל.נכתב במקור על ידי UnderTakerWWE
גם אותה היית רוצה להרוג?
סתם שאלה מוסרית.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
בסדר אבל הם מנודים מכל הערבים האחרים, ולא נראה לי שהוא מדבר עלינם פה...נכתב במקור על ידי AdAm
אנשים זה פורום פה לא חייבים להיות פוליטקלי קורקט...=\
‘Forward, the Light Brigade!’
Was there a man dismay’d?
Not tho’ the soldier knew
Some one had blunder’d:
Theirs not to make reply,
Theirs not to reason why,
Theirs but to do and die:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
אני חייב להגיד לכם, שכל מי שמשווה את מקרה הערבים לשואה, מפגר פשוט
בשואה הנאצים עשו את מה שעשו על רקע גזעני רק בגלל שהם חשבו שהיהודים מזהמים את הגזע ה"עליון".
מתי בכלל מישו אמר שצריך להשמיד פלסטינים בגלל שהם מזהמים את הגזע שלנו?
את היהודים בשואה שמו בהתחלה בגטאות ובמחנות עבודה, וזה עוד היה השלב ה"לא גזעני".
תראו לי מתי הייתה בכלל אפשרות להתקרב לערבי בלי לעמוד למשפט על זה.
בשואה היהודים הם אלה שהצליחו באירופה, הביאו כלכלה טובה והסיבה , והם לא עשו פיגועים לנאצים אפילו אחרי שהתחילה השואה. בחיים לא היה מקרה של יהודי נכנס לתוך מסעדה גרמנית ופשוט מתפוצץ.
אז איך בכלל זה דומה לשואה?בגזענות?כי הגזענות שלנו היא לא על רקע של "מזהמי תרבות" או על רקע של לאום.
הגזענות שלנו היא על רקע הפגיעה של הפלסטינאים בנו, במשפחות שלנו, בחברים, היום
כמעט כל בנאדם מכיר ימשו שהיה מעורב בפיגוע
אז אנחנו סתם נגד הפלסטינים כמו הנאצים?
אתה יודע למה ההשוואה פה לשואה היא דווקא מאוד נכונה ורלוונטית לדברים שאמרו פה ?נכתב במקור על ידי yarin4444
תחשוב במה השואה של היהודים נבדלת מהשואה של עמים שונים כמו טבח האלבנים שנהרגו גם מיליונים, שואת היהודים נבדלת בכך שהיהודים בשואה הושמדו רק בגלל שהם נולדו יהודים לא בגלל סיבה אחרת רק בגלל שהם נולדו יהודים הם כבר פשעו ונידונו למוות.
מה שאנשים פה אומרים זה שכל הערבים צריכים למות שזה בעצם דומה מאוד, הם נולדו ערבים הם חייבים למות כי הם האויבים שלנו.
Undertaker WWE - התגובה שלך היא תגובה של ילד קטן שלא מבין הרבה מהחיים שלו ושמושפע הרבה ממה שאנשים אמרו פה, תגבש דעה רצינית וריאלית, או שתגדל ואז תחזור לפה, כי באמת בתגובה שלך אפשר לדעת גם את האיקיו שלך.
וכל האחרים מתנגדי הערבים למינהם תתביישו, כמו שאלון (רג'י מילר ) אמר ישנם כל מיני ערבים אבל מה בדבר ילדה ערבית בת 3 , היא אשמה ? אותה תהרגו ? יש ערבים ששונאים את היהודים ויש ערבים שלא איכפת להם ממה שקורה פה ואין להם דעה ויש ערבים פרו - ישראלים.
תפסיקו להיות מושפעים מכל מיני דעות מטומטמות שמכניסים לכם לראש ותתחילו להיות מציאותיים, הערבים פה והם לא הולכים מפה בקרוב תלמדו לחיות עם זה.
בדרך כלל אני מסכים איתך..הפעם לא..נכתב במקור על ידי Alonh
זו לא דוגמא נכונה מה שאמרת...
יש הרבה הבדלים בין אשכנזי שמקלל אותך
או מרוקאי שאוליי הרביץ לך..
ואתה יודע מה? גם הבדל בין סלחו לי על הביטוי..."כושי" שדפק לך פלאפון...
זה הרבה יותר שונה מערבים שתנועות הג'יהד והפתח התפקיד שלהם הוא קודם כל טרור...
והמון ילדים ערבים והמון מבוגרים כמובן מאמינים בהם...וחושבים שזו הדרך הנכונה..
אתה מבין שילד בגיל 12 בטוח שלפוצץ יהודי זה דבר טוב??!?! אתה מעכל את זה בכלל?