עם אתה שיכור איך רשמת את ההודעה, כשאני, שיכור אני זוכר רק קטעים, ובטח שאני לא יכול לרשום הודעה במחשב
עם אתה שיכור איך רשמת את ההודעה, כשאני, שיכור אני זוכר רק קטעים, ובטח שאני לא יכול לרשום הודעה במחשב
|
|
חחחחחחח.... איזה גמוריםם!!.... (בלקרוו צודק אם אתה שיכור איך ת'זוכר איזה אות כל אות ואיפה היא נמצאת וזה!?!?!)
"השתכרנו כמו זונות"נכתב במקור על ידי Hitman
פועל ברבים,אלא אם כן יש לו פיצול אישיות.
וקגלביץ' זה 20%,אתה מוזמן לבדוק.
קגלביץ' זה 32 אחוז... יש לי פה אחד לידי... מלון... אבל עדיין.. חרא דבר..
קיקלביץ' זה של רוסים בעעע
[בלי להעליב את הרוסים חח פשוט רק הם שותים את החרא הזה חח]
אבל כן..להשתכר בסבבה זה כייף..אבל כלכך הרבה ילדים? מה אתם בני 14? [אופס..כן חעחעחע]
ווווואהה מה הקשר?? אמרתי יצאנו 50.. לא אמרתי שכולם השתכרוו.. מסכנים...
השתכרנו רק איזה 7 וקנינו 4 בקבוקים של קגלביץ'.. וכששותים מהר ונקי בטח שמשתכרים.. וזה 25% ועולה 30 למי ששאל..
ואגב.. מי שאמר שאי אפשר לכתוב שיכור.. כשחזרתי הבייתה הייתי רק קצת מסטול.. כי התחלתי לשתות ב- 9.. וגם נרדמתי עם הספסל ואז ידידה שלי הביאה לי מים ושתיתי 2 ליטרר חחחחח.. אז זה הלכה ההשפעה עד 2 וחצי.. ואני לא זוכר הכל.. אני זוכר רק חלק שעפתי מהקרוסלה אני זוכר כי זה כאב וזהו.. וגם סיפרו לי שצחקתי כמו דפוק.. ושרציתי לתת לחבר שלי שגם השתכר מכות כי הוא נגע בידידה שלי וכל זה =\ קיצר אני לא זוכר הכל חחח אבל אני יודע שהיה מצחיק..
ומה הקטע של מי ששותה עבריין או מנסה לצאת גבר..? שותים בשביל להנות ומספרים בשביל הצחוקים י'ילדים מסכנים.. ואח"כ אתם אומרים שאני קטןן.. אללה איזה תגובות יש לכם תהיו בריאיםם.. =\
נערך לאחרונה על ידי Slim_Shady; 25-03-2006 בשעה 20:05.
50 ילדים יוצאים??נכתב במקור על ידי Slim_Shady
חח
איפה התנחלתם? באיזה גן?
המממ היתה יומולדת לילדה מהשכבה אז מלא באו.. בערך 50.. והתנחלנו בגן ציבוריי חחח בשומרון.. בחיפה =]
אהה וכשנפלתי מהקרוסלהה אז אני לא הרגשתי שזה כאב חחח.. רק בגלל שנקרע הג'ינס אז אני זוכר למה הוא נקרא כי אז התחלתי לצעוק שאני פריק עם ג'ינס קרוע וכל זהה חח.. ארועים חשובים ומתמשכים כן זוכריםם בלעע..
נערך לאחרונה על ידי Slim_Shady; 25-03-2006 בשעה 20:10.
טוב..אם אתה אומר..
ורק בשביל התגובה שלך מקודם..שערכת...
מממ מי ששותה הוא לא ערס, ולא פוזאיסט..
מה שאוהב..שיהנה..אני מאוד אוהב לשתות..אבל תלוי במצבים..יש מצבים שאני יודע שכולם הולכים לשתות ואני מחליט שלא בא לי..
ומי שאמר שהוא ערס או משהו..אתם ראסמי לא מבינים..
כל הקטע שאתה מתלהב מזה...נכתב במקור על ידי Slim_Shady
בנאדם רגיל ייצא לשתות ולא ייכנס לפורום להתלהב על זה...
מילא אם היית מספר קטע שקרה,אז הייתי מבין...
אבל עשית דיון "יצאתי ושתיתי וודקה"
מה הקטע בו?
אחי..הילד בן 14..=\נכתב במקור על ידי Max
מה אתה מצפה? זו בטח פעם ראשונה\שניה\שלישית גג
אז מה רע בלהתלהב?
זה משהו חדש..גם אני התלהבתי..ואני בטוח שגם אתה..
או שהוא לא שתהה..
ורק רציתי להגיד שהיה מצחיק..
ולהוא שאומר עוד פעם על ה- 50 איש מבקבוק.. תקרא תקרא.. אמרתי 7 איש על 4 בקבוקים =\
אההה ואני עוד מעט בן 15
ואני עורך רק כדי להוסיף דברים ששכחתי בשביל לחסוך דאבל פוסט =]
ואו.נכתב במקור על ידי Slim_Shady