אור דרך אגב תוסיף לי עוד כמה אזהרות שאתה רואה את זה..
לא יודע זה יורד עם הזמן או משו היו לי יותר...
אור דרך אגב תוסיף לי עוד כמה אזהרות שאתה רואה את זה..
לא יודע זה יורד עם הזמן או משו היו לי יותר...
|
|
תן לה את הספייס שלה אחי אולי כדאי שלא תדברו שבוע ככה ואז היא תתחיל להתגעגע אליך ולהמשך אליך שוב ואז תשחק אותה אדיש ותגיד לה שאתה לא רוצה להפגע והיא תגיד שהיא לא תפגע בך ואז אתה תהיה איתה בע"ה
ואור אחי לדעתי עשית טעות ששאלת אותה באייסיקיו את זה ולא בפנים מול פנים ככה היא לא הייתה יכולה להתחמק
כולם סיפרו פה על החיים שלהם, בוא אספר לך קצת על שלי..
היתה ילדה, שהייתי מאוהב בה, לגמרי. מה זה לגמרי? הייתי מדמיין אותה, חולם עליה, מה לא.
התחלתי איתה, והיא בחזרה איתי אבל כלום.. משהו מוזר.. היא אמרה לי שהיא לא רוצה קשר.
אני חשבתי, אין מצב וזה, היא הרי התחילה איתי והכל..
אחרי זה הקשר לא דעך, אבל כנראה שהיה לה מישהו במקביל, ובום טראח יום אחד, חבר חדש.
אכלתי את הלב, נקרעתי מבפנים, אבל עדיין אהבתי אותה, הייתי בטוחחחחח שאני אוכל לה להיות איתי.
לא ויתרתי, היא היתה איתו איזה תקופה [שנראתה לי כמו נצח], אבל אחרי זה היא נפרדה ממנו, ובאה אלי.
שוב פעם, התחילה איתי, הפעם היא! גרמה לי שוב, לחזור לאהוב אותה כמו פעם, אהבה בלי חוקים, מוכן לעשות למענה הכל.
ושוב אחרי זה, אחרי שבועיים שכבר התנשקנו כמה פעמים... היא אומרת לי שהיא לא יכולה..
אמרתי לה שזה נמאס לי, המשחקים שלה, שנפגעתי ממנה מספיק ושאני לא רוצה יותר.
והאמת, שהייתי מוכן להיפגע עוד הרבה בשביל שהיא תהיה איתי..
אחרי יומיים שלא תיקשרתי איתה בכלל.. וקלוט היא לומדת איתי.. היא פשוט מתחילה לדבר איתי.. לקפוץ עלי.. סתם לתת לי נשיקות.. אומרת לי שאני חמוד ומקסים וכל זה. בסוף היום אותו דבר, היא קופצת עלי, הכל, אומרת לי שאני חמוד ויפה וכל זה, ואומרת לי שהיא רוצה אותי, להיות איתי, שהיא אוהבת אותי.
אני כבר, לא ידעתי כלום, מבולבל, חסר אונים, חשבתי ששוב פעם, אין מה מושג מה היא רוצה מהחיים שלה.
הזמנתי אותה אלי הביתה ליום שישי, ושם אנחנו שוב פעם, התנשקנו שעות, אני לא אשכח את זה.
מאז, אנחנו יחד במשך חצי שנה שסגרנו לפני יומיים
באמת אני אוהב אותה המון, והיא אותי ומה עוד? אני בטוח בזה. חוץ מזה שאנחנו אומרים את זה אחת לשניה מאתיים פעם ביום היא גם הקריבה למעני המון והייתה מוכנה לתת למעני הרבה.
כל האנשים שאמרו לי, "אחי היא משחקת איתך" , "אחי היא רעה" , "מה נסגר איתך ההיא התחילה איתך במסיבה ויצאת הומו"..
ואני ידעתי שהיא לא רעה, שהיא לא משחקת איתי.. משהו בה, הביא לי תחושה אחרת, שהיא ילדה מדהימה.
אז אור, אל תשכח מי אתה, מי היא, וכמה אתה רוצה אותה.
כל דבר אפשרי בחיים, אבל אל תשכח, אל תמשיך ותיפגע, אנחנו לא עשויים מברזל. גם אני מתישהו הפסקתי את זה.
שלך י'כוסון, אסף![]()
קודם על אהבתי תמשפט "הייתי אצלה..ושוב..כשהיינו לבד..בום טראח פורנו רך!"
ובקשר למצב שך:
לך אליה דבר איתה תגיד לה שאתה לא מבין תקטע שלה ושתסביר לך הכל
ואם היא סגורה על זה שהיא לא בקטע של חבר אחי אז אין כל כך מה לעשות היא "יזיזה"
אני לא רוצה שהבנות יתפסו אותי פה לא נכון ויחשבו שאני מגעיל, אבל אחי, אם היא לא יפה, יש לה את האופי, והיא רוצה קשר רציני אז לך על זה, אבל אם היא לא יפה, יש לה אופי, והיא לא רוצה קשר רציני ואתה כן אז שתלך תחפש מי ינענע אותה! אתה לא מבין שזה יוצא שהיא כאילו מנצלת אותך? אתה זה שרוצה קשר רציני, היא לא, ובכל זאת היא זאת שכל הזמן מנשקת אותך, ואחרי זה עוד פעם נעלמת. מה נסגר איתה? היא פשוט לא הטיפוס שלך אחי, אתה רוצה מחויבות, היא לא, וכמו שהבנתי אין לך הרבה בעיות להשיג מישהי אחרת אז בניגוד לכולם העצה שלי: תעבור הלאה
אחי לדעתי אתה עושה מה זה טעות שאתה בדיכאון בגלל מישהי, אם היא חשובה בשבילך תתאמץ עוד קצת, ועוד קצת, לא מצליח? NEXT.. מה משחק איתה משחקים כאילו אתם עומדים להתחתן.. למה שתסבול בזמן שהיא ממשיכה לחיות בחיים שלה? היא כבר תבין לבד מה היא הפסידה ואז שהיא תראה שיש לך מישהי אחרת ויותר טובה ממנה! היא תבין ב100 אחוז מה היא עשתה. אחי אני אומר לך תמשיך הלאה =)
DimA