אחי שתמש בפרוקסי
אחי שתמש בפרוקסי
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
|
|
עם המשטרה תעלה על זה גם פרוקסי לא יעזור לו בזה .
בוא אני אגיד לך משו....
יש לי חבר שהוא עובד בחברה שמוכרת גרין קארד וזה... ללא קשר לגרין קארד (שאתה יודע מזה מין הסתם) הוא מוכר ע"י בני אדם שנותנים את כרטיס האשראי שלהם.
עכשיו האנשים שמתקשרים - זה מכל העולם - זו חברה בינלאומית (יש לה סניפים בנתניה רעננה/הרצליה ועוד מקום כלשהו ששכחתי - וכמובן בשאר העולם). הוא מדבר עם המון אנשים מכל רחבי העולם... אני מדבר איתך גם על בורות כמו סרי לנקה.
פעם דיברנו על הכרטיסי אשראי... אחרי שהוא שמע כרטיסי אשראי אלפים מכל מדינה - הוא אמר לי שהוא כבר זוכר בעל פה את כל הספרות של המדינה (ניראה לי 4) וכבר הסביר לי עוד משו שלא הבנתי עם הספרות ביקורת שיש להם איזה רצף כלשהו מוגדר שהוא בעצם כבר יודע וזה (ניראה לי שגם זה 4). בקיצור הוא אמר לי שאם הוא היה רוצה הוא היה פשוט נשאר עם לנחש 4 ספרות בלבד וזאת לא בעיה כל כך קשה :\
גם אם זה משנה או לא... בעצם לבן אדם עברו אלפי מספרי אשראי של אנשים מסביב לעולם במדינות שאפילו לא ביחסים עם ישראל שאם אנשים היו יודעים שאנשים מישראל מתקשרים אליהם היו מנתקים על המקום (השיטה - אנשים משאירים פרטים באתר - המוכרים חוזרים אליהם). לקחת את כרטיס האשראי ולהשתמש בו - ללא שום בעיה - ללא שום התקלות - ללא שום מעקב כי אין תלונה מאפחד... אין שום קשר למדינה שבא הבן אדם לוקח ת'כרטיס אשראי - אפילו אם היה מגיש תלונה אין לה תוקף ביןלאומי כי אין שום קשרי מעצר והסגר עם מדינות רבות בעולם.
אז נשאלת השאלה : למה הוא פשוט לא עושה את זה ? במוסף שלו הוא יכול לקחת חופשי כמה שבא לו. אין מצלמות אין שום דבר שמונה ממנו לרשום ת'מספר בפלא או אפילו לשנן אותו (אחרי שזוכרים לפחות ת' 4 ספרות מדינה - 8 ספרות זאת לא בעיה קשה לשנן). שום דבר לא יגרום למעצר שלו פשוט כלום....
אז שוב - למההה ???
כי לבן אדם יש מוסר (לפחות ככה הוא טוען).
אז אני אומר לך... אתה לא תינוק. אתה נער חכם. אתה יכול להתפס אבל אתה באותה מידה יכול להתחמק ולהיות "גבר" להרוויח כסף על אחרים, אבל זאת כבר לא שאלה של יכולת - אני בטוח שיש לך אותה - השאלה כבר שאלה של מוסר.
החלטה שלך...
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
יפה רשמת אלכס.....
כל הכבוד.....
אתה מעציב אותי עם הודעה כזאת =Xנכתב במקור על ידי Las3r
מה זה אתה אומר למישהו אחר להסתכן ?!
פוווף
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
תשתמש בפרוקסי ואתה מסודר אחי