נראה לי הפחידו אותך פה פחד מוות עם המחלות...נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי
קודם כל הסיכוי שיהיה לה איידס לא כזה גבוהה.. מה גם שהיא כולה ילדה ואני לא מאמין ש100 איש עברו עליה.. אולי גג 4-5...
יש הרבה מחלות מין...
אבל לא כל מחלה זה בום אתה מת... גם לא איידס. פשוט מדברים על איידס כי זו המחלה הכי נוראית ואין לה תרופה. כנ"ל המוות ממנה הוא דיי לא נעים. אבל הוא לוקח כמה עשרות שנים טובות.
יש עוד כל מיני מחלות כמו זיווה ועוד מחלות של אברי המין יש על זה אשכול נעוץ בפורום רפואה ובריאות.
מחלות כמו איידס יכולות לעבור גם במגע של דם בדם.. (בזה שתעזור לחבר הכי טוב שלך שהוא נפצע אתה יכול לקבל איידס.. אבל שוב מי חושב על זה והסיכוי נמוך !!!... כנ"ל אנחנו מתנדבי מד"א אתה יודע כמה דם ראיתי...? ואותו דבר אתה לא חושב על זה אותו רגע וכמובן שלא נוגעים בדם ישירות.. אבל קורה שמשפריץ..)
אז בוא תוריד לך מהראש את המחלות.. היא לא זונה אוקראינית שעובדת בבורסה.. היא רק ילדה..(אני מאמין דיי תמימה..) שמחפשת תשומת לב.
כל זה לא פותר אותך מלשים קונדום... קונדום זה לא רק מונע מחלות אלא גם ימנע ממך מלהיכנס לוועד הורים בגיל 15 וחצי....
בקשר לאם לזיין אותה או לא..
תעשה מה שנראה לך...
כל אחד פה יגיד לך את דעתו מזה משנה.. תעשה מה שטוב לך ומה שנראה לך בלי לתת חשבון על דעתם של אחרים...כמו כל דבר בחיים.
טוב לך? נראה לך שזה מה שיעשה לך את זה? לך על זה...
אתה מעדיף לחכות לחברה/מישהי שתאהב אותה.. תחכה..
אתה עדין צעיר.. יש לך עוד הרבה שנים את זה חשוב לזכור.
עריכה חשובה ***
לכל אלו שאומרים : "היא תמצוץ לך מה אכפת לך ככה גם לא יהי סיכוי למחלות מין".
אתם לא חושבים כל כך לפני שאתם מדברים.
איידס ומחלות מין מועברות במגע עם נוזל המין.
(עכשיו יבוא החכם שיגיד "שיגמור מחוץ לפה")
ברגע שהיא מוצצת אתה יכול להפריש נוזל (שאמור לשמש בין היתר לחיכוך..) שהוא נוזל המין שאם חלילה יש לך - המשתמש ששאל את השאלה - מחלת מין היא תידבק...
אומנם לא אתה אבל היא אכלה אותה....
בנות קחו את זה לתשומת ליבכן.. לרדת למישהו לא מונע מחלות מין!!!...

ציטוט ההודעה

גשם של עופרת יצוקה.