הנרצח: טריפל אייץ'
|
|
נכתב במקור על ידי stonecold
תפסיק כבר לחשוב שאתה החכם מכולם כל הודעה במשחק הזה אתה מספר סיפורים וחושב שרק אתה צודק מה לעשות שיש דעות שונות ואתה טעית פה יותר ממה שצדקת אז מספיק כבר הם חושבים נימקת מה שחשבת ..
לכתוב למישהו שיש לו חור בהשכלה מה זה השטויות האלה ?? אם אני רואה WWE שנה זה אומר שאני לא יודע כלום כי לא ראיתי מה קרה בשנת 2000 נגיד ??? או בשנת 1140 ..
תנסו לדבר כמו בני אדם זה רק משחק גם אותי רצחו ולא קרה כלום אני עדיין חי למרות הכול
Indianapolis colts Champions!!!
נכתב במקור על ידי RaUl
שמע אני לא חושב שאני הכי טוב מכולם עובדה שאני שואל בפורום שאלות. אחי אף אחד לא מושלם גם לא אני ולא אתה ולא אף אחד ואני חושב שיש יותר טובים ממני פשוט אני לא אומר סתם שטויות. רק שתדע שבימינו יש אתרים שנותנים מידע אני לא יודע איפה אתה תקוע אבל אם אתה הולך לויקיפדיה אתה רואה שמה שאני כותב זה לא שטויות כי חלק מהדברים שאני כותב כאן גם כתוב בויקיפדיה אז אל תשלול ותגיד מה אני לא בסדר תסתכל גם על עצמך שעכשיו אתה מספאים פה.
אתה יכלתה לשלוח את ההודעה הזאת גם בפרטי
ואני מבקש שלא אהיו הודעות כאלו כבר התחילה הצבעה ואני מבקש שמי שמשחק יצביע
נכתב במקור על ידי stonecold
אתה אומר את זה כדי שלא יצביעו לך, כל כך שקוף.
זה אנגל.
אני לא אמרתי שאני מושלם בשום מקום ....נכתב במקור על ידי stonecold
ואני לא צריך לשלוח לך את זה לפרטי זה לא נקרא ספאם אני לא כותב כדי לעלות לעצמי במונה ההודעות אלה מנסה להעיר לך הערה שאחרים ללא ממש אומרים .. ומצטער להגיד לך אתה לא המנהל של המשחק אתה לא יכול להגיד אם יהיו פה הודעות או לא מי שמשחק יגיב זה ממש לא מפריע לזה ..
ושוב אתה יכול להסתמך על ויקיפדיה שלך בכיף אבל יש אנשים שעדיין חושבים אחרת האינציקלופדיה לא תמיד צודקת..
זה יפה שאתה מנסה להציל את עצמך אבל תנסה לשכנע בלי לרדת על אחרים ..
נכתב במקור על ידי RaUl
שמע אני לא רק מסתמך על ויקיפדיה יש גם עוד אתרים כמו ההיסטוריה שבאתר wwe ועוד מלאה אתרים ואני לא מנסה לרדת על אף אחד כי אני לא מרוויח מזה כלום ואני לא יורד על אנשים ומי שאמרתי לו שיש לו חור בהשכללה אז כתבתי שאני מצטער אם הוא נעלב זה לא היה אמור להיות כירידה פשוט אמרתי שעדיף להארות חכם מאשר סתם להגיד דברים
ואני חושב שהאתר ויקיפדיה מספיק גדול כדי שלא יכתוב שקרים.
אני אכך את הערה שלך לתשומת ליבי.
ואם לא שמתה לב אותי פה קיללו וכתבו "מעפן" ואני לא החזרתי.
(ומי שנפגע ממני באיזו דרך עוד פעם אני מצטער)
הנררצח:
קורט אנגל
הנרצח קורט אנגל!
stonecold תתחיל להוריד פרופיל אחי, אתה יודע מידע, ואתה קורא מויקפדיה אבל עדיין אין לך שום זכות לדבר ככה אל אנשים...
לגבי ראול יש לו אישור ממני לדבר כמה שבא לו... הוא יגיד את דעתו, והוא יספאים ואתה לא תעיר לו.. זה הכול..
מספיק נתת תשובה טריפל אייץ' לא צריך להתחיל להסביר כל כך הרבה למה... כל אחד ודעתו, אני מודה לך על העזרה... ומקווה שתמשיך לעשות את זה, אבל לא בפגיעה במשתמשים ובטח ובטח לא להשתיק פה אנשים על ספאם כשאתה עושה את זה.. מצטער אולי נשמע הפליה, אבל ראול בפורום הזה מבחינתי יכול לומר מה שבא לו וכמה שבא לו.. אם יש לך תלונות דבר בפרטי... לא להגיב פה..
יום טוב
הלחטתם לרצוח את אנגל.
וכן חבר'ה, אנגל הוא הקורבן פה.
קלעתם טוב!!
מחר סיפור חדש.
מזל שלא הקשבנו לstone cold חחח...
יאללה מחר סיפור חדש...
חח ממשיך הרצח של פעם פוגעים ופעם הורגים חפים מפשע חח
אבל גם ככה כולם חפים מפשע
D:
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
דאמט!
טעות בספירה
קורט אנגל - 3
טריפל אייץ' - 4
אם מישהו יכול לספור כדי לבטח אותי אני אשמח.
יש אנשים שהם לא במשחק והם מצביעים זה מבלבל אותי בהרמות!
מצטער אייץ', אתה בחוץ אלה אם כן מישהו יתקן אותי