ראסמי צריך להשמיד את כול הערבים בני זונות שימתו כולם אבל עכשיו זה כבר אבוד יש לנו ממשלה שמאלנית
ראסמי צריך להשמיד את כול הערבים בני זונות שימתו כולם אבל עכשיו זה כבר אבוד יש לנו ממשלה שמאלנית
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
חחח הרגת אותי עם האוהדי הפועל..נכתב במקור על ידי TNL
אבל בתאכלס תסתכל על זה ככה..
אתה יכול לעשות מיון -> זה עתיד להיות מחבל וזה לא?
אתה רוצה להשאר בחיים?
זה האפשרות היחידה..
זה או בריחה לחו"ל.. אבל גם שם יש אנטישמיות >.>
Bring the Violence-
רוב המשתפי פעולה, מעבירי המידע על ישראלים ועושי הפיגועים בסיני הם בדואים.נכתב במקור על ידי itay
![]()
אממממ טרנספר לערבים הפתרון הכי טוב לשקט פה...![]()
נכון.. אבל מי לעזאזל יסכים לזה?נכתב במקור על ידי michal
קודם כל אין סיכוי שהממשלה תסכים לזה..
אח"כ האו"ם יעשו לנו בעיות עם זה.. וגם ארה"ב >.>
Bring the Violence-
נכתב במקור על ידי mayhem
ביום שאתה תבין שמינית ממני על הנושא הזה תחזור הנה ותגיד מה שאתה רוצה.
ועם זה שננסה להרוג את כולם הם לא יעשו בעיות?נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
כן.. אבל זה לפחות יפתור את הבעייה אחת ולתמיד.. טרנספר לא יעזור עד כדי כך >.>נכתב במקור על ידי TNL
Bring the Violence-
להרוג את כל הפלשתינאים יגרום למלחמת עולם שלישית... כל המזרח התיכון יתקיף אותנו כולל מצריים וירדן... וכמה שאתה חושב שאנחנו חזקים תאמין לי שאנחנו לא מספיק חזקים... וגם אמריקה לא תיהיה לצידנו הפעםנכתב במקור על ידי Dead Or Alive
ומלחמת עולם שלישית לא תפתח גם ככה?
אולי באמת עדיף לחכות..ברגע שאירן תתחיל לעשות בעיות.. ואל קעידה גם לארה"ב ויהיו עוד כמה שטויות שיפתחו את המלחמה.. אולי יקרה משהו טוב
אולי יהיה עוד איזה מקרה קטן שיגרום לארה"ב הפעם לתקוף את סוריה במקום עיראק חחחח
חלומות חלומות xD
Bring the Violence-
אני אוהב את ההתנשאות הזאת...נכתב במקור על ידי v33t
אוחח, יש כל כך הרבה שוני בין הבדואים שחיים בארץ לבין הבדואים שחיים במצרים.נכתב במקור על ידי michal
לא שאני בעדם אבל באמת יש הבדל.
איתי, כמו שציינתי בהודעה הראשונה שלי באשכול הם לא רק חיים עם הגמלים שלהם הם עושים נזק לכל הדרום, לא רק איומים על בתי קרקע בלהבים או איפה שלא תרצו, הם גם מרוקנים את כל הדרום מסוברו פשע למיניהם, יסוזו או כל מה שתרצה.
בקיצור הם משחיטים את הדרום ועושים על זה קופה.
אם זה היה תלוי בי הייתי אומר שזה עוד מאורע של ערבים כנגד המתיישבים היהודיים בארץ ישראל.
FUCK THEM ALL.
חחח ראינו לאיפה אנשים עם "ידע" כמו שלך הובילו את המדינה הזאת...אחמ אחמ הסכם אוסלו אההממ אהההמ גירוש גוש קטיף...אההמ אאאהממ "תוכנית התכנסות" שבעז"ה לא תיהיה..!!נכתב במקור על ידי v33t
אני מתביישת פשוט להגיד את "ההסכמים" האלה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) כי הטימטום שנובע מהם ממש גדול.
מתי תקלטו ותבינו מי האוייב שלכם אה??? עם ערבים אין שלום ובחיים לא יהיה שלום נקודה!!!
עדיין לא הבנתם את זה??? חחחחח כאילו מה עוד אתם רוצים שהם יעשו כדי שתבינו את זה??
הם עשו הכל אבל עדיין יש אנשים "מלומדים ומשכילים" (עם ידע רב חחחחח) שלא מבינים רמזים.
תיהיו בריאים אין לי משו אחר להגיד...
וואלה אני מחזק את v33t.
אתם פשוט חבורת ילדים בני 4 שצועקים סיסמאות ימניות על ימין ועל שמאל וחושבים שבכוח תפתרו הכל.
אתם ממש אבל ממש לא מבינים כלום. אין לנו 5 מיליארד אנשים. אנחנו אוכלוסיה קטנה וכל חייל זה אוצר חשוב וחבל לבזבז את זה בגלל דבר כזה.
את מבינה שהמצב במזרח התיכון חרא בגללנו? כולם מפחדים לבוא לכאן בגלל שהערבים כל הזמן מוציאים פיגועים בגלל שחבורת ימנים לא מוכנה לוותר על 30 ק"מ רוחב ו90 ק"מ אורך. המצב יהיה טוב יותר שאנשים יתרכזו בחיים עצמם ולא במקום.
עצם העובדה שיש לנו מדינה יהודית משלנו כבר צריך להגיד תודה. אותכם מאכילים חרא של ערבים אוייבים ורמאים ונחשים. עם כולם אפשר להסתדר. ברגע שיש שלום כווווולם יהנו מזה. אם יהיה שלום, מה הבעיה לנסוע לחברון, להחתים דרכון, ולהתפלל בקברים הטיפשיים האלו בשקט? או מה הבעיה לנסוע לטייל בגדה בלי לפחד שאיזה ערבי יקפוץ מהשיח עם קלצ'ינקוב? רק העובדה שעל השטח המסויים הזה יחול החוק הישראלי או הפלסטיני? רק בגלל שבמפות העולם יהיה מסומן קו שחוצה שם במקום פה?
אם אתם לא שמים לב החמאס בתהליכי קריסה, עזה והגדה על סף מלחמת אזרחים. הם נשברים ומוכנים להודות שהם צריכים אותנו והם יכבדו כל הסכם.
אני אישית מכיר ערבים גברים אני ממש לא מבין איך אתם חושבים עליהם בכיוון של רוצחים.
גועל נפש יותר שיש אנשים כאלה במדינה שיש להם דעות כמו של נאציזם.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
בד דיאמון אני כבר אומר לעצמי לא לשים לב להודעות שלך אבל אני מרגיש לא יפה ..
=\ תשים סמכות על מה שאתה רושם .. מה זה השטויות האלה ?!
לוותר לשם מה !?
חמאס בקריסה ?! אתה יודע שאמרו את זה כבר 3 שנים !?
אתה בעד שלום ? זה נראה לך הגיוני ? תביא לי דרך הגיונית אני רוצה לחשוב עלייה ..
v33t
אתה באמת מתנשא ואני יכול להגיד לך שיותר משמינית ממה שאתה יודע אני יודע ..
אני לא רוצה שהגיד שאני יודע יותר ממך כי אני לא מכיר אותך ..
אבל לא חסר לי ידע ב"ה בזה ..
אני אומר לך שאם אתה חושב שיכול להיות שלום אז אתה לא יודע הרבה מאוד דברים ואני כב רלא קיצוני כמו שאני הייתי ככה שיש לי ידע יותר ..
אבל אני אומר לך ששלום לא הגיוני אז למה ויתור חד צדדי ?
אתה חושב שכל מי שגר היום בגדה הוא ערבי "רגיל" שזה אומר שהוא לא רוצה מלחמה ולא רוצה שום דבר של מלחמה ?
פשוט שלום ?
אתה חשוב שכל מי שרוצה את הגבולות ה"קטנים" והמצומצמים של א"י שח"ו לא יהיו אלה ערבים שוחרי שלום !?
תעשההה לי טובבבהה תבדוק שוב .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת