אתה מבאר שבע אחי?
דבר איתי אני מביא חברים ונכנסים בחבר הזה שלך סבבה?
זה לא חבר הבנאדם הזה, אני בטוח שאף אחד מהאנשים שאני קורא להם "חבר" לא יעשו לי דבר כזה בחיים.
אתה מבאר שבע אחי?
דבר איתי אני מביא חברים ונכנסים בחבר הזה שלך סבבה?
זה לא חבר הבנאדם הזה, אני בטוח שאף אחד מהאנשים שאני קורא להם "חבר" לא יעשו לי דבר כזה בחיים.
|
|
דבר ראשוןנכתב במקור על ידי ron4ever
תתרגל לזה
אני לא אומר שזה לא משהו רע מה שהוא עשה לך וזה אבל תתרגל לזה שאפילו האנשים הכי קרובים אלייך יכולים לפגוע בך אני לא יודע בן כמה אתה אבל במשך הזמן אנשים עושים קטעים מסריחים בין הקטעים הטובים שלהם
דבר שני
לדעתי אתה צריך לוותר לו אם זה אחת הפעמים הראשונות
אנשים עושים שטויות לפעמים ליד אנשים אחרים שהם לא מכירים ממש
בנים עושים שטויות ופוזות על חברים שלהם שהם ליד בנות וגורמים להם להשפלה, לפעמים בלי לשים לב, לדעתי אם זאת אחת הפעמים הראשונות אתה צריך לדבר איתו ולתת לו להבין שלא עושים דברים כאלה ובמיוחד לא ליד בנות
אני יכול לתת לך דוגמאות שבטוח אנשים פה מכירים שלדוגמה פתאום יש לך חבר שאתה יוצא איתו ואתה הכל סבבה וזה
ופתאום כשאתם ליד בנות הוא עושה דברים אחרים, מסתלבט עלייך, פתאום הגאווה שלו עולה וכו'... ואני לאו דווקא מדבר על מישהי שאתה דלוק עליה או משהו, פשוט לפעמים יש אנשים שלא שמים לב למה שהם עושים זה לא תמיד בכוונה
זה לא חבר זה
תזיין לו ת'פנים
אללה מכבייי..
חרא של חבר..
וחברה שלי עשתה לי את הקטע הזה בדייייווווקקק לא מזמן :|
אנלא וויתרתי לה.. היא תשלם ^____________^
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
/'נכתב במקור על ידי Golan
פעם ראשונה שעושים לי קטע כזה אני יחזיר לו אבל שילמד איך הרגשתי אותו לילה בכל מקרה אני זז לישון לא ישנתי כל הלילה כבר יומיים והיום נשאר ער עד הבוקר אז ביי לכם
אני במקומך הייתי עושה לו את אותו הקטע...אבל הוא חבר קרוב קרוב שלך אז אל תעשה כלום....קבע איתה...צא איתה...
יצא אפס
שונא תקטעים האלה
דבר עם הבן זו** תגיד לו שלא יעשה שטויות כאלה
ואז תקפקף אותו קצת
שים זין ותעשה מה שאתה רוצה
אולי הוא היה על חומר טוב ?
קרא חוקים
Straight Up !נכתב במקור על ידי meidan
זה מה שנקרא אחי.. חרא של חבר.. מי צריך אויבים עם כאלה חברים.. תאמין לי גם לי היו חברים כאלה חראות.. ובתכלס אין לי ממש חבר אמיתי כזה שאפשר לסמוך עליו וכל זה.. רק על על עצמי ועל ההורים שלי אני סומך..
אוליי עוד בעתיד יהיו לי חברים ממש טובים כאלה שאפשר לסמוך עליהם וכל זה.. בינתיים אין ממש.. ואחי בנות זה ידוע שזה תמיד מסכסך.. אם כאלה חברים יש לך.. תאמין לי פשוט שים עליו זין מי צריך חברים כאלה אחי.. זה לא חברים.. הוא פשוט בן זונה עם הוא מתייחס ככה
פי יאללה כולם גברים מאוחרי מסך? " אני הייתי דוקר" איזה עבריין אלפרון אה? מה אתם משחקים אותם אתם היית יושבים בשקט שמע רון לך אליו דבר איתו ותעשה לו אם אתה תעשה את זה עוד פעם אחת אני יביא לך מכות רצח ואם יעשה את זה עוד פעם אחת תדפוק לו משהו לפנים !
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
רון יא זין השכבה שלכם מלאה כוסית תמצא מישהי אחרת חח סתם אחי
תן לו בראש מה זה החרא הזה,א.חבר שלי בחיים לא היה עושה לי את זה אם הוא היה באמת חבר
ב.אם כן סימן שהוא לא חבר והוא היה אוכל בראש
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אריק מה אתה קופץ בקיצור משחק אותה יותר מידי..הוא לא אמר ללך כלום יישר אתה קופץ תפסיק לשחק אותה..
ומה תופס גובה איך אתה יודע שהם לא חברים והם בכלל בני דודים שהם כמו חברים..
אז שתוק אתה..מה אתה תופס גובה?!
ורון כנס באמאימא שלו
במקומך הייתי מאכיל אותו באיזה אבן גיר..