סנובים? מי שלא זוכר לא מזמן (משו כמו חודש) היתה כתבה בעיתון על שאחד כמעט רימה את אוהדי מכבי שהבן שלו חולה סרטן או משהו כזה...נכתב במקור על ידי tip tip
אוהדי מכבי היו תמימים רצו רק לעזור לזולת![]()
סנובים? מי שלא זוכר לא מזמן (משו כמו חודש) היתה כתבה בעיתון על שאחד כמעט רימה את אוהדי מכבי שהבן שלו חולה סרטן או משהו כזה...נכתב במקור על ידי tip tip
אוהדי מכבי היו תמימים רצו רק לעזור לזולת![]()
|
|
איתי אני זוכר את זה הוא גם פירסם באתר של השחקן ויש כאלו שכבר תרמו ביציע בשבילן ( אני שמתי איזה 5 שקל נראה לי )
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
מה יש להגיב איתי, כל מה שאמרו פה על מכבי ת"א הוא נכון!
אתם סנובים, צפוניים, עשירים עם יחס מגעיל, מקללים, הכול נכון...!!
ושוב פעם לירן שטראובר הוא שוער גדול ומותר לו כמה שבא לו לעזוב, הוא נתן
את הנשמה שלו למכבי, ואם זה לא טוב לכם, אז שלא יהיה בעיה שלכם...
נו תריץ לנו עובדות, הוכחות, מקרים סתם ככה אתה מדבר באווירנכתב במקור על ידי injection
תקרא את מה שהגבתי לך מקודם ותראה כמה שטויות אמרתה
ד"א לא מאוחר לחזור אחורה ולהגיד שטעיתה
מה עובדות???נכתב במקור על ידי itay
שאתה מראה לי מONE שהיו 40,000 אנשים, נו באמת וכן ONE בדיוק אומרים את אותם דברים...
ואגב זה היה בשנת 2004, בשנת 2005/2006 לידיעתך כאשר הגלקטיקוס שיחקו נגד הקבוצה שהעיפה
אותכם כמה אוהדים היו? לך תבדוק אחי עובדות, מדבר לי על עבר... דבר על הווה, היום אוהדי מכבי לא
מסתכלים על הקבוצה שלהם, רק גורמים לנזק, ולעומת אוהדי בית"ר שבסדר גם עושים בלאגן, ורוצים שמאמנים
יתפטרו, אבל הם באים בהמונים ולא 1-2 כמוכם....
יטמבל תראה תכדורגל של ביתר איזה איכות, איזה רמה... אנשים נהנהים לראות תמשחקנכתב במקור על ידי injection
במכבי אנשים מחכים מתי כבר יהיה דקה 90... וחוץ מזה זה ידוע שאוהדי מכבי לא באים בהמונהים שהמצב רע ואני לא רואה מזה שום דבר רע
ובכול זאות עובדה מכבי את רוב הנקודות הביאו ממשחקי בית וביתר ההפך לגמרי.
וחוץ מזה גם לביתר בימים הגרועים בטדי היו באים 500 אז די לבלבל את המוח (אם תרוצה אני יביא לך קישור מone למשחק הזה)
אה והכי חשוב אל תבכה שאני משווא בין מכבי לביתר... תראה אתה אמרתה הקהל של מכבי קהל מגעיל, הוחכתי לך שלא מתוך יאוש אתה מנסה להשוואות וגם בזה לא הולך לך
1. לך תלמד לירשום ימעפן...
2. טמבל אתה יודע למי תקרא, אתה לא רוצה איזו השעיה בטעות...
3. מספיק כבר עם התירוצים של האוהדים בית"ר יותר טובה ממכבי ת"א וזהו שתוק...
4. מנהל תנעל