קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו פה רואה czw?
    על ידי סנדוקאן בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 15:26
  2. מישהו היה בחורבה אתמול? היה נחמד ...
    על ידי Maniac בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 15:42
  3. מישהו פה רואה PRISON BREAK?
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 23:32
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

WCW - מישהו היה רואה ב-98? תנו פה כל מה שאתם חושבים על הארגון - עמוד 3

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

ושוב,למה גאררו,ג'ריקו בנאוה ועוד המון מתאבקים מעולה בWWF.
    אולי כי הם הגיעו מWCW,שוב שכחת לציין.

פלייר מתאבק קלאסי אדיר,המון אוהבים את הסטיילה זה,סטיינרים מעולים בתור זוג,לביג פאפא פאמפ יש יכולת מיקרופון אדירה,גולדברג מתאבק שמעביר אנרגיות לקהל,אפילו הריצה המגוכחת הוא הצליח עדיין להיות אהוד על הקהל,אתה יכול להשוות אותו לסינה?בשום פנים ואופן לא.

ואגב,שכחתם לציין את ברט הארט,שאפילו לא היה מיין איבנטר בWCW.
    אז תבינו כמה הרמה של הWCW,פרחה באותה תקופה בייחוד בגלל המלחמת יום שני עם WWF.

דיון פורה,
    המשיכו.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי Master-P
    אחי, זאת אולי דעתך אבל עובדה זו ממש לא.
    בWWF היו גם קיין, אנגל, ועוד כמה שמות שאני לא זוכר כרגע (הרגע חזרתי מבגרות בכימיה. די קשה לחשוב עוד) ולא עברו יותר מידי שנים עד שהיו שם גם גררו, בנואה ועוד המון מתאבקים מעולים.
    פלייר? ג'ייאנט? גולדברג? נאש? סטיינר? אתה חייב לצחוק. אתה באמת משווה חבורה איכותית כמו האלו שהזכרת למעלה לפלייר והסטיינרים? אם כן, משהו ממש דפוק אצלך.
    קיין? קיין באותה תקופה היה פאקינג lower midcarder איך אתה בכלל חושב עליו?
    נראה לי אתה חושב שאם הוא אחד השמות הימינו אז אל תתבלבל ותכניס אותו לתקופה של 8 שנים אחורה...

ושוב, אתה סתם מנסה להתווכח...אתה חייב להבין ש-WCW היה להם יותר שמות גדולים שזה מה שציינתי בהודעה הקודמת.

וגם כשמדברים על כשרונות WCW אכלה את WWF.

מיסטיריו, אדי, בנואה, מלינקו, צ'אבו, אולטימו דראגון, ג'ריקו, DDP, בוקר טי והרשימה ממשיכה...

חבל שאתה סתם נשאר עם הראש תקוע ב-WWF...

אה וכמו שמוטי אמר, השמות שציינת הגיעו ל-WWF רק בשנת 2000

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

תגיד לי mster p מה אתה אשקרה חושב שזו התקופה של היום אהה?..
    הWWF הגיעו לאחוזים נמוכים ביותר בתקופה של WCW פרחה וגדלה, תסתכל על עובדות...
    מי הכיר בכלל את סטון קולד, דה רוק ואלה בעבר?.. כולם התבבסו על WCW ששמה היה את המתאבקים
    הגדולים ביותר בכל הזמנים, ברט הארט, הוגן, קווין נאש, סטינג, ועוד מלא.... די ברור WCW זאת הייתה התקופה
    ביותר בכל הזמנים וגם הייתה הכי מצליחה, והנה עוד עובדה בשבילך עם כל המתאבקים שציינת בWWF למה וינס
    הביא את כל המתאבקים מWCW??... אמרת שהם היו מצליחים יותר לא? אז למה הוא צריך את אלה שבWCW?...
    אני מתערב איתך עכשיו שעם גולדברג וכל החברה יחזרו לTNA, והWWE כרגע יהיו עם כל מי שיש להם כרגע שזה
    טריפל אייץ', שון מייקלס, דה רוק עומד לחזור, וכל אלה, אני מתערב איתך שTNA עוקפת אותם ברייטינג בלי להתאמץ..
    וזה מובטח אח שלי... אבל כמובן רק עם כל החברה מWCW יחזרו בנתיים יש רק חלק...

אהה וכמובן רק שתדע כרגע סמאקדאון עומדת על רייטינג 1.9, TNA השיגה 2.5 עם המתאבקים מWCW...
    תתחיל להתסכל על עובדות.....

משתמש משקיע האוואטר של HLH
    שם פרטי
    l i r a n
    לייקים
    0
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    בוא אלינו לים

ציטוט נכתב במקור על ידי injection
    תגיד לי mster p מה אתה אשקרה חושב שזו התקופה של היום אהה?..
    הWWF הגיעו לאחוזים נמוכים ביותר בתקופה של WCW פרחה וגדלה, תסתכל על עובדות...
    מי הכיר בכלל את סטון קולד, דה רוק ואלה בעבר?.. כולם התבבסו על WCW ששמה היה את המתאבקים
    הגדולים ביותר בכל הזמנים, ברט הארט, הוגן, קווין נאש, סטינג, ועוד מלא.... די ברור WCW זאת הייתה התקופה
    ביותר בכל הזמנים וגם הייתה הכי מצליחה, והנה עוד עובדה בשבילך עם כל המתאבקים שציינת בWWF למה וינס
    הביא את כל המתאבקים מWCW??... אמרת שהם היו מצליחים יותר לא? אז למה הוא צריך את אלה שבWCW?...
    אני מתערב איתך עכשיו שעם גולדברג וכל החברה יחזרו לTNA, והWWE כרגע יהיו עם כל מי שיש להם כרגע שזה
    טריפל אייץ', שון מייקלס, דה רוק עומד לחזור, וכל אלה, אני מתערב איתך שTNA עוקפת אותם ברייטינג בלי להתאמץ..
    וזה מובטח אח שלי... אבל כמובן רק עם כל החברה מWCW יחזרו בנתיים יש רק חלק...

אהה וכמובן רק שתדע כרגע סמאקדאון עומדת על רייטינג 1.9, TNA השיגה 2.5 עם המתאבקים מWCW...
    תתחיל להתסכל על עובדות.....
    מה יש לך תומר?
    בטח שהיכירו את סטון קולד ודה רוק זה השנים הכי יפות שלהם!!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי HLH
    מה יש לך תומר?
    בטח שהיכירו את סטון קולד ודה רוק זה השנים הכי יפות שלהם!!
    הכירו ברור שהכירו, אבל הם לא היו פופולארים כמו כאלה שבWCW.......

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    321
    משפט מחץ
    קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים

כל המתאבקים שהזכרתם הגיעו לWWF מWCW. אני יודע. גם הזכרתי את זה, אבל הם הגיעו בתקופה די מוקדמת.
    וכרגע אני לא מדבר על שמות. זה שאז קיין לא היה שם גדול מידי, לא הופך אותו למתאבק פחות טוב.

ופלייר לא מתאבק טוב בעיני. הגרוע שבמתאבקים כיום. לגבי גולדברג כבר אמרתי מקודם. ביג פאפא פאמפ מעפן טילים.
    מבחינת איכות הWWF היו טובים בהרבה. אין טעם להשוות בכלל אנשים כמו קווין לנאש לטריפל H.
    אתם בכוח מנסים לזלזל ברוסטר של רוקי, סטון קולד, מייקלס וכל השאר.

ואם רוקי חוזר היום וסטון קולד חוזר היום, אתה יכול רק לחלום שאם כל הWCW יחזרו לTNA אז יהיה לTNA סיכוי כלשהו על הWWE.
    הרייטינג של סמאקדאון נמוך אולי מזה של הTNA, אבל הרייטינג של RAW גבוה ממנו. ותכל'ס, סמאקדאון לא ממש תכנית הדגל של הWWE, ובה אין איכויות מדהימות כלשהן.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי Master-P
    כל המתאבקים שהזכרתם הגיעו לWWF מWCW. אני יודע. גם הזכרתי את זה, אבל הם הגיעו בתקופה די מוקדמת.
    וכרגע אני לא מדבר על שמות. זה שאז קיין לא היה שם גדול מידי, לא הופך אותו למתאבק פחות טוב.

ופלייר לא מתאבק טוב בעיני. הגרוע שבמתאבקים כיום. לגבי גולדברג כבר אמרתי מקודם. ביג פאפא פאמפ מעפן טילים.
    מבחינת איכות הWWF היו טובים בהרבה. אין טעם להשוות בכלל אנשים כמו קווין לנאש לטריפל H.
    אתם בכוח מנסים לזלזל ברוסטר של רוקי, סטון קולד, מייקלס וכל השאר.

ואם רוקי חוזר היום וסטון קולד חוזר היום, אתה יכול רק לחלום שאם כל הWCW יחזרו לTNA אז יהיה לTNA סיכוי כלשהו על הWWE.
    הרייטינג של סמאקדאון נמוך אולי מזה של הTNA, אבל הרייטינג של RAW גבוה ממנו. ותכל'ס, סמאקדאון לא ממש תכנית הדגל של הWWE, ובה אין איכויות מדהימות כלשהן.
    אני לא מזלזל ב-WWF. אני פשוט אומר לך שעם משווים את הרוסטרים באותה תקופה יש הבדל אדיר ומספיק להתווכח כי אני לא יחזור על זה יותר

פלייר? פלייר היה מתאבק מצויין בזמנו. אתה ראית קרבות שלו משנות ה-90 המוקדמות? באותם שנים הוא היה אולי הגדול ביותר. והצופים זכרו אותו מאותם שנים ולכן ב-98 הוא נחשב לשם גדול ולא לכישרון גדול. אתה לא מבדיל בין כישרון לשם גדול...

ואין טעם להתחיל להתווכח על חזרות של מתאבקים כי גם רוקי וגם סטון קולד וגם גולדברג וגם כל מי שלא תביאו מאותה תקופה גמרו את הסוס...

למה שאני אזלזל? אתה סתם לוקח את הכל כאילו אני תוקף את ה-WWF. אז אני לא, מבין? אני רק משווה ואומר פה עובדות

רוצה עובדה רעה על ה-WCW כדי שתהיה מרוצה?
    הנה:
    ההנהלה של WCW הייתה מתחת לכל ביקורת. כשרונות אדירים שאחרי זה התגלו כדור הבא שהתגלה ב-WWF לא נוצלו. הכותבים הרסו עם ההמשך של ה-NWO אפילו בשנת 2000

אף מתאבק כמעט לא היה מרוצה שם. כי היה שם שכונה ולא היה שם תחושה של בית. הרבה מתאבקים שעברו בתקופה כלשהי ל-WWE ונשאלו את השאלה הזו הודו שה-WWE הרבה יותר מאורגנים והם מרגישים יותר נוח ב-WWE.

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

אני רק רוצה להגיד דבר אחרון Master P....
    אם WCW מתאבקי העבר ילכו לTNA, הWWE תהיה בירידה עצומה,
    וגם דה רוק וגם כריס ג'ריקו לא יעזרו להם... זהו אל תגיב לי על זה יותר....

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,462 | הודעות: 8,174,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect