תסביר לי יותר בפירוט אני יעזור לךנכתב במקור על ידי Oman
ומישהו הגיע לשלב שצריך למצוא בו את הסוכן ?
מי זה הסוכן הזה אין אותו אם המפה , זה הזה אם החלוק הוורוד ?
תסביר לי יותר בפירוט אני יעזור לךנכתב במקור על ידי Oman
ומישהו הגיע לשלב שצריך למצוא בו את הסוכן ?
מי זה הסוכן הזה אין אותו אם המפה , זה הזה אם החלוק הוורוד ?
|
|
לא עובד לי נסיתי דרך המדריך וזה לא עובד זה מה שהוא מראה לי
http://img465.imageshack.us/my.php?i...ntitled4dj.gif
נערך לאחרונה על ידי matan45; 22-05-2006 בשעה 14:15.
שווה בכלל להתקין את המשחק עם ה 512 זיכרון וה FX5600 המעפן שלי? =\
טוב
תקשיבו אני חייב עזרה בשלב השני!
אני לא מבין מה עושיםם
אני סתם מטייל שם עד שבסוף קולטים ומזיינים אותי..
אני משיג בגדים של VIP..יענו אתם יודעים..נראים כמו שוטרים כאלה..לא קולומביאנים..
וזהו..משם אני לא יודע מה לעשות..לאן ללכת..מי להרוג..
אחי שאתה מתחיל וניכנס לחצר איפה שכל האנשיםתמשיך ישר בנטיה ימינהנכתב במקור על ידי Oman
תיכנס כמה בדלק יהיה לך עוד חצר , תמשיך עד שתגיע לקיר , ויהיה לך כל מיני כופסאות
עלה עלהים תעבור את הגדר תמשיך ישר יהיה לך שם קולומביאני ישן כזה תן לו כדור בראש וכך לא את הבגדים
O.o
WTF
אני לא מצליח להוציא מהראר בכלל!
הוא אומר לי רק קבצי מערכת יכולים להיתמך ב NTFS משו כזה.. ולמעלה רשום אין מספיק שטח בדיסק
ויש לי 7 ג'יגה פנוי O.o
Bring the Violence-
נסיתי את התוכנה CureROM_201
נסיתי את הLoader_1_2
וזה לא עוזר נסיתי גם להתקין הכל מחדש ואין לא מצליח כל הזמן זה מראה את ההודעה הזאת
http://img465.imageshack.us/my.php?image=untitled4dj.gif
אני כבר נואש יומיים לקח לי להוריד את המשחק
תודה לעוזרים
תקשיבו אנשים התקנו פעול הכל טוב רק עובד לי על 2 FPS או לא יודע איך קורים לזה קיצור זה כל כך איתי שלכך לי חצי שעה רק להכנס לNEW קיצר יש לי גיפורס 5200 FX וזה על רזולוציה נמוכה 800*600 מזה לא יודע הכל מעוכן עצלי הכל טוב למה זה כזה חרא???? אווףף חייב עזרה קיצר תעזרו לי
עלק כדור בראש..מה אתה דפוקנכתב במקור על ידי dima-
יזיינו אותי...
תאכלס אני לא מבין בשביל מה הנשקים...מישו יכול להסביר?
ועוד משהו...בקשר לבגדים...בגדים של קולומביאני אני יכול להשיג בלי בעיה..אני אומר לך כבר השגתי בגדים של VIP.
שככה אפשר להיכנס לבפנים כזה....
נערך לאחרונה על ידי אור.; 22-05-2006 בשעה 21:39.
גם אני בשלב הזה... לקחתי בגדים של VIP, הרגתי איזה 30 שומרים ושמתי את כולם בחדר אחד וסגרתי את הדלת.. כבר הרגתי את האבא שישב ליד המרפסת וניגן באיזה כלי.. אחר כך ניסיתי לחפש שעה את הבן שלו אבל לא מצאתי אותו... הקיצר נשארו רק 2 שומרים בחוץ.. אחד הרגתי ולא ראיתי את השני והוא פאקינג הרג אותי כי כבר היה לי ממש מעט חיים...נכתב במקור על ידי Oman
איזה עצבים.. איפה הבן שלו נמצא?! אני לא מוצא אותו
איך הרגת את כולם!?!?!?!נכתב במקור על ידי Frisky
אמבוש כזה???
אחד בקומה 2
אחד במרתף
אני באיזה משימה דפוקה אתה פקינג צריך להתחפש לתרנגול
איזה מרתף? יענו אחרי שאני הורג את האבא אני זורק אותו מהמרפסת ואז אני יורד הכי הכי למטה ושם יהיה הבן שלו? איך בדיוק מגיעים למרתף?נכתב במקור על ידי dima-
ולOMAN, מצאתי שיטה יותר טובה... לפני שאתה נכנס למסיבה (יענו כשאתה מתחיל את המשימה), לך בשביל מצד שמאל של הכניסה הראשית למסיבה (לא לאיפה שהדלתות האלה, אלא מצד שמאל של זה.. הדלתות זה לאחר כך, אל תכנס בשום דלת בתחילת המשחק).... אתה תראה שם שומר רגיל שסתם מסתובב כזה, חכה שהוא יסתובב ובעזרת החבל הזה תחנוק אותו, תיקח לו את הבגדים ותזרוק אותו מעבר לגדר לתוך המים... אחר כך אתה תראה שיש פתח כזה בגדר בצד ימין כזה (ממש ליד הקיר איפה שהגדר נגמרת), אתה הולך לשם ויורד יורד למטה הכי למטה עד שאתה מגיע למקום עם מים ומפל... שם אתה תמצא משהו כמו 3 שומרים ועוד איזה מחסנאי.. אותם ממש קל להרוג כי הם יושנים (חוץ מהמחסנאי)... אתה הורג את כולם במכות או עם החבל ומחביא אותם בתוך המעלית שנמצאת ליד המטוס.... אחרי זה אתה לוקח את בגדי הVIP שלהם, מחכה שהדבר הזה בצד שמאל למטה של המסך לא יהיה אדום או צהוב או אפילו ירוק, שיהיה ריק לגמרי (כדי שלא יחשדו בך)... ואז אתה שוב עולה למעלה מאיפה שבאת, אבל אל תכנס דרך הכניסה הראשית כי יש שם שומרים והם יחשדו בך... מצד שמאל של הכניסה הראשית (איפה שאתה מתחיל את המשימה) אתה תמצא דלת שזה כמו מעבר שיש שם שומר אחד.. תלך לידו בשקט והוא לא ישים לב... ואז אתה כבר בעניינים.. תמשיך ללכת ישר, מצד ימין אתה תראה שומר VIP ומקדימה אתה תראה כמה מחסנאים ושומרים... בין שניהם אתה תראה דלת כזאת (תלך באלכסון לצד ימין).. תכנס לשם.. אתה תראה אוכל וכל מיני שטויות.. אתה תראה שם עוד דלת, תכנס גם לשם... עכשיו אתה כבר תהיה בתוך הבית איפה ששני אלה שאתה צריך להרוג נמצאים.... יש שם המון שומרים וכל צעד קטן שלך יגרום להם לחשוד בך.. אל תפחד מהם אבל אל תשאר לידם הרבה זמן...... והכי הכי חשוב: אל תעשה LOCK PICKS בזמן שהם מסתכלים עליך או בזמן שהם לידך (בעברית-אל תפרוץ דלתות כשהם לידך, הם ישר יתחילו לירות בך)... חצי מהדלתות בבית הזה נעולות, אז לכל דלת שאתה נכנס תוודא שהשומרים במרחק בטוח ולא מסתכלים עליך או באים לכיוונך.... אחרי זה, כשתצליח להגיע לקומה 2 (אל תהרוג אף שומר) אתה תמצא איש שמנגן על כינור.. תבוא אליו מאחור, תחנוק אותו ותזרוק אותו מהמרפסת.... זה עד לאיפה שהגעתי.. לפי מה שזה שמעלי אמר הבנאדם השני שאתה צריך להרוג צריך להיות למטה במרתף.. אז פשוט תרד למטה למרתף (וכמו שאמרתי לך לפני זה, תזהר מלפרוץ דלתות או להשאר יותר מדי זמן ליד שומרים) ותמצא את האיש השני ותהרוג אותו....
הדבר האחרון שאני צריך לדעת זה איך בורחים... בורחים מלמטה איפה שהמטוס או איך??
נערך לאחרונה על ידי Frisky; 22-05-2006 בשעה 23:04.
אחרי שתימצא את המרתף אתה תימצא גם את היציאה למטוס
חוצמסה יש מפה :|