אני גם לא אומר שסינה כזה מתאבק מצוין אבל זרם האנשים שמתחילים לשנוא אותו רק בגלל שהם קראו או שמעו זה מגוחך. הוא מביא להם רייטינג וכסף ולכן הוא ימשיך להיות אלוף.
אני גם לא אומר שסינה כזה מתאבק מצוין אבל זרם האנשים שמתחילים לשנוא אותו רק בגלל שהם קראו או שמעו זה מגוחך. הוא מביא להם רייטינג וכסף ולכן הוא ימשיך להיות אלוף.
|
|
תפסיקו
סינה לא שווה אגורה !אולי יש בו קצת אבל ממש טיפ טיפ טיפ טיפה של האבקות
שווה שווה מכניס הרבה כסף
והוא גם מתאבק טוב ועכשיו הוא לא אלוף ואתה פתאום אוהב אותו ......
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
[QUOTE=Motkot]barak RoM שניכם מדברים כל כך הרבה שטויות.
איזה זרם בדיוק יש,
כאחד נניח שלא מבין בהיאבקות,אני רואה את ג'ון סינה לגיטימי לגמרי שאני אוהב אותו,כי הוא ה"אלוף" והוא הדמות הנערצת,בגלל זה הילדים אוהבים אותו.
אבל בתור אחד שכן מבין בהיאבקות,ומבין קצת הרבה יותר מילד קטן שמושפע מהטלוויזיה,אני אומר לך בבירור,שסינה הוא לא מתאבק טוב,כלל לא,הוא פשוט יצר רע שוינס השקיע בו יותר מידי,הוא סה"כ מוצר ציבורי שהחברה ייצרה.
על איזו נורמטיביות אתה מדבר בדיוק,סינה הוא פשוט אפס.
הנורמטיביות נוצרת בגלל אותם ילדים קטנים שאוהבים את סינה.
סינה הוא אפס וזהו אין מה להוסיף.
QUOTE]
אני לא אומר שסינה מתאבק טוב,הוא אפס אבל מעצבן אותי שאנשים כמו זה שפתח את הדיון הזה מנסים לעלות על הגל הזה ולבוא בפוזה של "היי תראו אותי גם אני שונא את סינה,גם אני מבין" הילדים הקטנים שלא באשמתם מושפעים ממה שהם רואים וזה לא אשמתם ואני מסכים איתך בקטע הזה...
תבינו,באמריקה,ובכלל בזמננו אנו אין דבר כזה האבקות איכותית,היא עזבה את העולם לפני 5-6 שנים...וכל הספוטפסטים המזדיינים של ROH ושאר החרא שאנשים כמוכם מתלהבים מהם...
הכל היה טוב עד הרגע הזה-
זה בכלל לא הייתה המטרה שלי...אם מדברים על זה כבר אוי איזה מבין גדול אתה ...אתה בא וגם עושה פוזות גם אני מבין..אבל מעצבן אותי שאנשים כמו זה שפתח את הדיון הזה מנסים לעלות על הגל הזה ולבוא בפוזה של "היי תראו אותי גם אני שונא את סינה,גם אני מבין"
חלאס דיון שטותי בין סמארקים למארקים עיזבו לדעתי לינעול
אחי גם אם אתה היית ילד קטן היית אוהב את סינה מה אתה רוצה ילדים קטנים
לא מבנים כל מי שהיה ילד קטן וראה WWF ו-WCW היה אוהב את הוגאן
לפי דעתי השיא של ההתאבקות (או לפחות של ה WWE חחח) היה ב2001-2002נכתב במקור על ידי RoM
קרבות היסטוריים וגדולים ביותר..
אבל עדיין יש מתאבקים טובים וקרבות טובים..
אבל חלקם באירגונים טיפה לא מוכרים... וזה בעייתי :s45: