אני הבנאדם היחיד בכל הפורום הזה שלא מבין בנרגילות?
![]()
אני הבנאדם היחיד בכל הפורום הזה שלא מבין בנרגילות?
![]()
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
לאנכתב במקור על ידי linkin
ואממ תתחדש...
אולי יום יבוא ותפסיק מרצון חחח![]()
Bring the Violence-
נכתב במקור על ידי SaGy MiYaRa
חחחחח שגיא..אהבתי את החתימה שלך..
"גמאני חיבקתי את אמא של אור שפיר" פחחחחחחחחחחחחחחחחח![]()
תודה תודהנכתב במקור על ידי טל המאאגניבה
עלק לא סוף העולם
תילך מהביצפר לבית של רן בשיא החום לעשן ואז אין נייר כסף וחבר שלך הולך לקנות ואומר שאין בסופר ואז רן אומר לו כי הוא חיפש במקרר שלהם בטח.
ואז אתה יורד למטה כמו מניאק מתחת לבניין שלו ומחפש נייר כסף בין השיחים ובסוף מעשן את זה כמו מניאק עם משהו מאולתר,
תתחדש רון וזכור שאתה לא קורא לי לעשון למרות הגיל :|
קיצר אלון
ההבדל הוא בעיקר באיכות הנרגילה,יקרות יותר עזוב את זה שהם יותר מעוטרות וכמו שרן אמר הם יציקה,המעבר של העשן יותר נקי,פחות חלודה ביותר זמן,הכד לא נשבר כל כך מהר מלחץ,היא מחזיקה יותר זמן בלי ניקיון ועוד.
ב100 שקל בשוק הבדואי אתה יוצא עם נרגילה + טעמים+גחלים שמספיקים לשלושה חודשים ככה שזה עסק זול יחסית לסיגריות וכל החרא הזה
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אצלנו בקיוסקים יש נרגילותקטנות חמודות
עם 3 טבקים וגחלים וכל החרא שצריך
50 שקל שווה?
גשם של עופרת יצוקה.
חחחחחחחחחחחחחח אביחי!
למדתי משהו אחד מהחיים וזה שאסור לקנות נרגילות מבדואים.
הכל חרא אחי...
ועופר לא אל תקנה נרגילה של קיוסקים הן יותר חראות משל בדואים.
פיי יא תתחדש ותביא תמונה .. אני מעשן גג פעם פעמיים בשבוע ובזמן האחרון בכלל לא לא דע למה .
נרגילה זולה-כבר רק מהמחיר אתה יודענכתב במקור על ידי Alonh
הגוף מסריח עשוי מפלסטיק או משו כזה חרא
הראש וצינור הכי פשוטים וכשאתה מעשן אתה מעשן את הגחלח ולא את הטבק
וזה ממש מגעיל
נרגילות יקרות-כלומר איכותיות
הם יצרות עמידות כמובן יפות, הגוף שלהם והכד גם יפים גם חזקים וגם טובים יותר מבחינת הפילטרים וגם כשאתה מעשן נרגילה ב 40 שקל ותשווה נרגילה ב170 שקל
אתה לבד תבין
הראש והצינור בהרבה יותר איכותיים
הצינור הכי איכותי זה סורי אבל כמובן יש יותר טוב ממנו ומכול צינור אחר שאתה בכלל לא צריך להוציא עליו כסף וזה צינור מזגנים השקוף= הכי טוב, לא נשארים בו כול מיני חלקים ושאריות וחרא כזה!
בקיצור-
מותק של דבר!!!!
מי שרוצה יש אתר של נרגילות
WWW.NARGILOT.CO.IL
אתר סוסון
ממ תתחדש (?)
יש שיטה של קמצנים אם אין לך נייר כסף זה איזה כמה חברים שלי עשו שראיתי את זה נשפכתי מצחוקנכתב במקור על ידי A-41
לוקחים את הנייר כסף שיש בסיגריות ושמים את זה
וואי הנרגילה ההיא הייתה מה זה מסריחה....אחושרמוטה חחחחחחח ובשביל להזיז ת'גחל וזה הם לקחו חתיכת עץ קטנה ענף כזה קטן