עכשי באמת יהיה בונקר ואני מאמין שבעזרת כמה פריצות של רובן או ואן פרסי או אפילו ואן ניסטלרוי שיכנס מתישהו יהיה פה פנדל להולנד ואז אולי מהפך
איזה הזדמנות הייתה לואן פרסי איך שהוא סיבב שם שני מגנים פאק!
עכשי באמת יהיה בונקר ואני מאמין שבעזרת כמה פריצות של רובן או ואן פרסי או אפילו ואן ניסטלרוי שיכנס מתישהו יהיה פה פנדל להולנד ואז אולי מהפך
איזה הזדמנות הייתה לואן פרסי איך שהוא סיבב שם שני מגנים פאק!
|
|
לאאאאאאאאאא@!!#@!# לאאאאאאאאאאאאא איך פורטוגל ניצחהה איך?@!#@!#![]()
כמה הזדמנויות היו להולנד אוףףףףףףףףףףףףףףף סעמקקקקקקקק
![]()
![]()
![]()
משחק המאה
אחד המדהימים
4 מורחקים
1-0 פורטוגל
תאמינו לי, הרבה זמן לא נהנתי ככה ממשחק
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
איזה משחק חולה היה פוטוגל-הולנד הם שברו שיא אדומים והגיעו לשיא צהובים משחק פשוט מלחמה לא כיף לראות כזה משחק
נכתב במקור על ידי Hazilibili
![]()
![]()
![]()
לאא הולנדד לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
![]()
![]()
איזה משחק יוווו
בדיוק מה שאני אוהב
המשחק הכי טוב שאפשר לבקש כמה כרטיסים כמה מכות
יאאא אלוהים נהנה מכול שנייה
רק בשביל זה רוכשים את המונדיאל
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששש
משחק פשוט מלחיץ, השופט הרס אותו , הוא פשוט אילץ את פורטוגל לשחק חרא, לא רק זה אלא השופט הרס לפורטוגל את המשחק הבא מול אנגליה בלי דקו וקוסטיניה, שני שחקני הרכב ומי יודע מה קרה לרונאלדו אולי גם בלעדיו.
אני פשוט כועס ונגעל מהשופטים במונדיאל, פשוט חרא של שיפוט !! כל נגיעה מטומטמת ישר אדום, מה דקו עשה לעזעזאל? העביר טיפה זמן ? תפעיל שיקול דעת יא שופט מחורבן יש לו כבר צהוב.
יואב, כמעט התממש מה שרצינו, היה 1:0 רק חבל שלא היה להולנד קרן היינו רואים את ואן דר סאר עולה לנגוח.![]()
כן משחק פשוט מדהים מדהים אין מה להגיד מי שכתב שזה לא מה שהוא רוצה לראות .. אז מה הוא רוצה לראות את הברזילאים רוקדים ומשתחצנים על כולם ??
אבל למה להרוס את האשכול עם ברזיל .... פשוט משחק מדהים הכול היה בו רק היה חסר גול של הולנד משחקים כאלה בדרך כלל מוכרעים בפנדלים אבל לא נורא גם ה100 דקות היו טובות (3 דקות מחצית ראשונה 7 שנייה)
בקיצור זה מה שמצפים לראות בשלבי הנוק אווט מלחמה על הכול הולנד התחילו עם הכסאח פורטוגל הראו שגם הם מסוגלים הרבה שטויות של שחקנים כמו פיגו שנקווה בישביל פורטוגל שפיפא לא תעניש אותו דיקו גם קוקו ואן בומל כולם איבדו את הראש בקיצור נהנתי מאוד !
Indianapolis colts Champions!!!
וואה וואה איזה משחקקקקקקק
היה פה הכל
חבל לי על רונאלדו איך הוא בכה אחרי שהוא נפצע
אור השופט לא אשם שהשחקנים באו לשחק כסאח .. דיקו אידיוט שהוא עושה שטויות שכאלה שיש לו צהוב השופט לא צריך לחשוב עליו עם כל הכבוד בקיצור תגידו שהשופט אשם למרות שמה שופט יכול לעשות ששחקנים עושים דברים שכאלה אם הוא היה מתעלם היו אומרים אידיוט הוא הביא כרטיסים הוא גם אידיוטנכתב במקור על ידי Hoobastank
ואוווווווווו איזה משחק משוגע.
גועל נפש מצד שני הצדדים,השופט איבד שליטהבדקהה60 ומאז שתי הקבוצות הראו יכולות בעיקר באגרוף תאילנדי.
פיגו היה צריך להיות מורחק,הקניבל דווקא לא על המרפק שהוא הביא בטעות לדעתי לפיגו.
דקו פשוט נכנס בברוטליות וקיבל צהוב, ואחר כך הורחק על כלום במקום שקוקו יורחק על זה שהוא העיף אותו.
ויטאלי איבנוב מנצח את גרהם פול ומקבבל את פרס חולה הנפש של המונדיאל.
הולנד כל כך הייתי לטובתם, אבל שהמאמן שלך במשחקי אגו עם השחקן שהיה חייב להיות על המגרש, ככה זה.
עם קויט לא מגיעים לרבע הגמר.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
דייי זה היה המשחק
הכי אבל הכי דורש לגול בדקה -90 של הולנד
הארכה ופנדלים
אבל בטח לא היו נשארים שחקנים עוד חצי שעהה:s86::s86:
ובאמת חבל על רונאלדנו היה יכול לתת לנו פרספקטיבה שונה על המשחק
בוקיש נשארו לפורטוגל נגד אנגליה
חחח איבנוב קרע אותי איןן
12 צהובים ו-4 אדומים חחח
אבל תאמת התאכזבתי מהמשחק
ומישהו יודע למה ואניסטורי לא פתח ?!
כן באמת ואן באסטן חרץ את גורל המשחק שהוא החליט להושיב את ואן ניסטלרוי, אני אתפתה ואומר שואן ניסטרלוי קצת שמח בלב שעכשיו כולם יטחנו את הנושא הזה של ואן באסטן הגדול טעה.
דרך אגב באסטן הזה ממש כוסון, ושרירי.
חח תחשבו על אריקסון ..
תחילת המשחק עצוב וואי על מה נפלנו צריך להזמין כרטיסים הביתה לשבדיה ..
דקה 90 חח איזה מזל מי שלא תנצח לא יהיו לה שחקנים איזה כיף לאנגלים הגרועים שלי יש עדיין סיכוי
לא צריך עדיין לחזור לשבדיה אולי נגיע לחצי גמר מול גאנה