2-1 על דימה
2-1 על דימה
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
|
|
מאניה ניצח אותי 6:1.
ניצחתי את הולנד 5-0!
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
ישששש ניצחתי 3-2 את ברזילללללללללל
מה זה השטויות האלה באתי לצלם ומרוב עצבנות הוא סגר את המשחק בדקה ה90 שהובלתי 3-2 הוא אכל אותה..הוא טוען שהיו לאגים..
וסגרתי הכל ושיחקתי אותם תנאים..הוא אמר שהוא לא יאשר...הוא פשוט לא יודע להפסיד בכבוד
הוא טוען שרק דקה 85 בדיוק שהכנסתי לו את ה3-2 היה לאגים שאני לא יודע בכלל מה זה ואין לי שום פיירוול וסגרתי הכל, זה שטויות, הוא אומר שהוא לא מאשר זה גועל נפש מה שקורה פה, הוא אפילו לא נתן לי לצלם את המשחק.
כן אמרת שהמשחק נתקע נכון אז איך שברת אותי בדיוק בזמן הגול ואז חוק יתרון והכנסתי גול והתעצבנת, בקיצור אנשים שיש להם לאגים לא צריכים להשתתף בטורניר הזה כי הם הורסים את כל ההנאה, מאשים אותנו בלאגים שאין לנו את זה עם אף אחד מה הוא ממציא עכשיו שטויות? רואים שהוא התעצבן הוא יצא בול אחרי הגול.
בוא נה ההפסד עלה לך למוח..די תשלים ניצחתי אותך וזהו..די...
אתה לא מתבייש משחק לפני הובלתי 1-0 ואז התנתק בגללך..עוד ואז נתתי לך כמו גבר להתחיל משחק חדש 0-0
אז בכלל אתה רחוק הייתי אמור לנצח 4-2 אז כמו שהייתי גבר אז תהיה גבר. רציתי להביא לך עוד 10 דקות של משחק ועוד לא רצית אז די אחי, YOUR PROBLEM
משחק לפני אני הובלתי 1-0 יא בן זונה אל תתחיל להמציא דברים שבדיוק שהתהתנתק אמרת יכל להיות גול אנעל אבא שך הרומני המוצץ לאתיופים עם קטן אל תזיין ת'שכל
ואני אמרתי לו בסוף המשחק יש לי ת'שיחה באייסיקיו עוד בסוף המשחק הראשון אחרי 10 דקות היה 1-0 לי והוא יודע יש לי ת'שיחה באייסיקיו כוס אמאמאמאמאמאמא ש'ך הזונה הזאת
מאניה אתה הולך לעוף עכשיו מהטורניר ואולי מהפורום לך תדבר בשוק עם שפה כזאת לא תגיע רחוק ...
TuPaC4LiFe, אני מבקש לא להגיב לו אני מטפל בעניין .. ולא איכפת לי מי צודק ככה לא מדברים
Indianapolis colts Champions!!!
MaNiA ו TuPaC4LiFe
עוד תגובה כזאת משני הצדדים שלכם
אתם תעופו מהטורניר
אתם תשחקו עד הדקה ה5
3 2 ל TuPaC4LiFe
יאללה יש לכם עוד 5 דקות