חבל שמסי לא חלוץ אה?
חבל שמסי לא חלוץ אה?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
|
|
באמת חבל :wtf:
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מה הקשר פודולסקי נאצי? הוא כישרוני הוא הכניס 3 גולים במונדיאל? אין סיבה שהוא לא חלוץ טוב.
אגב לכל מי שאומר שפודולסקי נאצי אז שיחשוב שנית הוא פולני והוא מתאזרח בגרמניה כמו קלוסה...
אממ לדעתי השחקן שיגיע לרמות הגבוהות ביותר זה רוביניו...
יש לו את הכישרון הכי גדול מבין השחקנים שצוינו, טבס הוא שחקן מעולה לא כ"כ ראיתי אותו משחק אבל אם תוך שנה שנתיים הוא לא עובר לקבוצה גדולה באירופה הוא יפול...
כל ארבעת החלוצים שהוזכרו לא הוכיחו את עצמם ברמות הגבוהות...
ומי שאומר רוני הוכיח ראיתם מה הוא עשה במונדיאל בגללו אנגליה עפו...
רוני הוא סתם שמוק גדול וחזק ועם בעיטה טובה חוץ מזה אין לו כלום סתם אפס...
רוני להבדיל מהאחרים סיפק תוצאות (ביורו 2004)
אל תשכח שהוא היה פצוע כמה חודשים טובים
ועוד שמו אותו במערך הגנתי
בתפקיד שהוא לא רגיל
וגם הוא הורחק על מה שהוא עושה טוב .. בעיטה חזקה
מה לעשות שזה היה לאזור אסור
ככה זה קרבליו
הוא מסריח ומלוכלך ונכנס לך מתחת לעור
ברור שזאת לא הדרך להראות לו
אבל הילד עוד צעיר
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
טורס מראה אחלה יכולות אבל הוא שחקן עם הרבה בעיות משעמת וזה יכול להיות בעייתי עבורה אם הוא לא יתבגר קצת..כישרון וסיומת אין ספק שיש לו ויש לו הכל כדי להיות אחד החלוצים הטובים בעולם..רק שיתבגר..
רוביניו לא חלוץ חוד לא שחקן שנוטה להבקיע שערים לכן זה לא רלוונטי אותו דבר כלפי מסי...
טבז לא יודע לא ראיתי יותר מידי....רוני פשוט איכס של שחקן זאת דעתי...אואן 2 הוא יהיה יעלם מהר מאוד..
אבל החלוץ הבא שלדעתי עדיין לא בשיא שלו זה סמואל אטו!! אין השחקן הזה פשוט סקורר בצורות מדהימות..אולי טיפה מחמיצן אבל גם זה ישתפר עם השנים..לדעתי עוד לא ראינו ממנו כלום והוא כולה בן 24..אז די הרגתם אותו הייתי אומר..הוא עדיין צעיררר
כמה שאני שונא את ווין רוני הוא חלוץ פשוט גדול
אם הוא לא היה נמצא בקבוצה הכי חלשה בעולם אויל היה יוצא ממנו משהו גדול אבל בריטים בחוו''ול זה מוזר
רוביניו מדהים..ישלו יכולת כיבוש שערים פשוט מצדהימה לבנאדם בגודל הזה,הוא גם טכני ברמה.
השנה[ולא מתחילתה] הייתה השנה הראשונה שלו באירופה\זה דבר שמצריך זמן..אי אפשר סתם לקפוץ בין דרום אמריקה לאירופה.
תראו את רונאלדיניו.
כמה שנים בינוניות בפאריס סאן ג'רמן ורק אז הקפיצה הענקית לבארסה.. חייבים להשתפשף קצת.
טורס,כמה חלוצים ספרדיים כאלו היו שנפלו איפשהו?
פרננדו מוריינטס מוכר למישהו?
שלא יפתחו עליו ציפיות מהר ושלא יתעצל וימשיך להשתפר הוא עוד לא עשה כלום..
לוקאס פודולסקי.
אני די חובב ליגה גרמנית אז אנימכיר אותו כמה בערך 3 שנים עוד בקלן.הוא היה יכול לעשות קפיצה שנה קודם אבל הוא נשאר כדי להעלות את קלן ליגה אחרי שהם עלו הוא הרגיש טוב והיה מוכן לעזוב.
החתימה בבאיירן תעודד מאבק על ההרכב כי די ברור שפליקס מאגט לאיבנה עליו אוטומטית יש לו חוליית התקפה מדהימה ולעלות מהספסל מצריך מאמץ ואמון מהמאמן כך שיש לאן לשאוף מבחינת ההתפתחות,זה לא קצה היכולת.
אני מקווה שהוא לא ישאר רק בגרמניה כי הבונס ליגה היא לא ליגה כל כך מוערכת,ברגע שהוא מרגיש מוכן[עוד שנתיים שלוש מתי שירגיש] הוא חייב לצאת לאנגליה/ספרד למקום שהוא יהיה הציר המרכזי שם ורק ככה הוא יוכל לבסס אטת התקדמותו.
קרלוס טבז.
לא מבין אותכם..כאילו,הוא שחקן טוב אבל הוא לא עשה כלום בחיים שלו
ברגע שיהיו לו ביצים לעזוב לאירופה יהיו לי ביצים להגיב עליו
לאו מסי..בכלל לא חלוץ חח
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
'ל זהמה קשור זה שהוא פולני לעובדה שהוא נאצי[לא יודע אם זה נכון[נכתב במקור על ידי floop
מה בפולין לא היו נאצים?
אושוויץ,וארשה,טרבלינקה,מיידנק אממ איפה זה? באיטליה?
=\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
טורס מצויין אבל צריך להוסיף פה את טוני וגילרדינו גילרדינו לא ממש אבל יש לו פונציאל טוב מאודץץ
טוני אם אנלא טועה בן 29
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לדעתי טבז חלוץ צעיר מאוד ומוכשר, רוני ממש צריך להתבגר, טורס ורוביניו גם מעולים אבל עדיין לא הראו במונדיאל ובליגה את מה שהם יודעים...
אבל לדעתי הכי צעיר יהיה הכי גדול ומוכשר, מסי, מה שהוא עשה בברצלונה ועם ארגנטינה במונדיאל כשהוא קיבל הזדמנויות..
נערך לאחרונה על ידי Smirnoff; 08-07-2006 בשעה 04:59.