קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך להפעיל כמה מסנג'ר ביחד
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-08-2006, 01:17
  2. סקר: כמה שעות אתם לומדים בשבוע?
    על ידי Friend בפורום סקרים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 19:55
  3. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
  4. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:32
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 50

כמה קסאמים נופלים בשדרות? - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

אנחנו רואים איך הוא נפסק

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

2. קישורים ממומנים

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

ציטוט נכתב במקור על ידי tkfx4
    מה מה עדיף היה להישאר שם ושעוד נגביר את השינאה שלהם כלפינו כיאילו שזה לא מספיק מישהוא היה חייב לעשות את הצעד הראשון בסופו של דבר בשביל לנסות להפסיק את מרחץ הדמים הזה
    ממ לפני שיצאנו,אחת הססמאות והתרוצים היו "החיילים שלנו,הבנים שלנו לא ימותו יותר"
    אה כן?
    תמסור את זה לאמא של גלעד שליט והלוואי שהוא חי=\

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    103

1. זאת הייתה סיסמא גרוע כי הם לא יכלו להגיד דבר כזה
    2.אנחנו במילחמה אנשים מתים ככה זה מילחמה זה דבר מצער אבל מה חייבים לנסות להיתקדם למצב של שלום אין לנו מה להפסיד במצב של שלום למה החיילים שלנו יפסיקו להילחם בשטחים פחות אבדות כבר רווח יש כאלה יגידו נאבד שטח אני אומר אנחנו כבר איבדנו את השחט שבו הפלסטניים חיים הראי אנחנו לא יכולים לנצל את השטח שלהם כי אנחנו במילחמה אנחנו לא יכולי לגור שם בלי אבדות של חיילים רבים רבים מידיי אנחנו לא יכולים לנצל את האדמה הזאת כאשר אנחנו במילמחמה בליתי פוסקת שם אז כול מה שנישאר לנו זה לעשות שלום איתם וכמה שיותר מהר השינאה אלינו תיפסק מהר יותר כי מדינה ערבית תקום ההיסטוריה מראה זות שוב ושוב שכולפעם עם נילחם לעצמאות הוא מכבל אותה דוגמאות האמריקאים אנחנו אז גם הם לא יוצאים מין הכלל אכשיו זה רק שאלה של זמן מתי זה יקרה וכמה אנשים ימותו עד אז אז עם לא ננסה שום דבר זה יכך הרבה יותר זמן והרבה יותר אנשים ימותו וזה הצעדים שאנחנו מבצעים בשביל למנוע את ההרג.
    3. תרור תמיד הייה עם זה לא הפלסטינים אז זה חיזבלה עם זה לא חיזבלה אז זה אל קאיד אם זה לא הם זה היו אנשים מתורפים אחרים זה תרור עולמי ואני לא רואה אותו נעלם בזמן הקרוב
    4.גלעד שליט חיי זה הייה תיפשוט להרוג אותו בעני הפלסטינים מה שהם עושים אכשיו זה משחקים את עצמם בשביל לקבל בעבורו את השיחרור המירבי של עשירים פלסטינים ושהרחוב הפלסטיני יראה בהם כגיבורים אף אחד לה יהרוג אותו הם לא מיתכונים והם לא יעשו זה קלף מיכוך חזק מידי בשביל להיפתר מימנו
    5. שלא יעלה לכם שאני איזה תל-אביבי שאין לו מושג מה קורא פו אני חיי בנגב המערבי ואני חיי עם הפחד שמחר יכנס בבית שלי קסם או איזה קתיושה מיזדיינת בעיניין הזה אני אומר שצריך להיכנס בתשתיות שלהם אבל אני לא אומר שזה תוצעה של ההסכמים מה שLINKINH אמר שזה גורם לזה אני אומר שההסכמים זה הדבר היחיד שיכול לעזור לנו ואנחנו חייבים לנסות נימאס לי מאנשים שאומרים שצריך להמשיל להילחם זה לא בדיוק עזר לנו להספיק את התרור עד אכשיוכמה אפשר אומרים שיש דרך אחרת אין דרך אחרת יש רק דרך אחת זה שלום רק זה יכול להציל אותנו מהבוץף התובעני שאנחנו שוקאים אליו מידי יום יותר ויתר

חברים יקרים,
    אני עדיין עומד איתן בדעתי ואני חושב שחלקכם מדבר אפילו שטויות.
    ראשית אני אסביר לכם נקודה שלא הבנתם, שגרת קסאמים היא לא דבר טבעי, היא לא דבר של מה בכך וזה לא דבר שמדינת ישראל צריכה להבליג עליו. זה דבר אנורמלי, אבסורדי שיש לפעול כנגדו ולא רק כנגדו בנחרצות. עם זאת, חלקכם עושים מהומה, ממש תעמולה של הפחדה, אפוקליפסה, אחרית ימים נקרא לזה שאין לה כל בסיס. רבותיי, הקסאם אינו איום קיומי על מדינת ישראל ומכאן נגזרת תפיסת עולמי. הקסאם הוא האמצעי של הפלסטינאים לטרור, לאחר שבתקופה האחרונה מאז ההתנתקות, השתנו משמעותית כללי המשחק ופיגועי טרור כמעט ולא יוצאים מהשטחים. אמצעי ההתנגדות שנותר בידי אירגוני הטרור הוא הקסאם/הגראד/יסין ותקראו לזה איך שתרצו. חשוב להבין שהחולשה, היא המנוף של הצד השני היא זו שמעוררת בו זיק של תקווה ומעודדת את ההתנגדות. קחו הפסקה, תחשבו רגע ורק תשוו בין אחוז הנפגעים כלעומת כמות היריות.
    מדינת ישראל עומדת בפני איומים הרבה יותר ממשיים ומיידיים. מוטב יהיה שלא נשכח אותם וניתן לממשלה את השקט לטפל בהם. לצד הסכנות הקיומיות שלאחרונה צומחות להם באיטיות אט אט ממש לנגד עינינו הקסאם נראה פשוט כפרט שוליים.
    רבותיי, אתם חייבים להסתכל על המצב בפרספקטיבה רחבה יותר ולצאת מבועת הקסאמים לרגע, מספיק כבר להגיב עם הלב ותתחילו להגיב עם השכל, תפעילו את הראש כי ניתוח מצב דורש קור רוח, לא תגובה נמהרת ותלושה מן המציאות. יסלח לי אלי מויאל ויסלחו לי כל הדמגוגים, ישנם עניינים בוערים יותר שעומדים על ביטחונה של מדינת ישראל. (כמו הסכנה ממזרח למשל).
    נערך לאחרונה על ידי ליאו מנהיג הצבים; 08-07-2006 בשעה 00:57.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ

הסכנה מהמזרח? סכנה שאולי ולא תקרה? אז אתה מעדיף להזניח את ענייני היום יום ולסכן[וכן,קסאם זה מסוכן] חיי ילדים? אתה מוכן לקחת אחריות?
    ברור לי שאני מגיב עם הלב אבל גם מהרבה נסיון
    שכנה שלי לא יכולה ללכת יותר בגלל מרגמה[דבר,כביכול פשוט יותר מקאסם] זה לא צחוק .

הקסאמים הם לא יאוש,הן נסיון לפתוח פתח של חולשה ולהתחיל מלמה של ממש
    עם נפגעים של ממש
    ולא סתם
    איך אפשר להיות כל כך קר רוח לגבי דברים כאלו
    ?
    מה עם הלב? אין כזה? רק שכל ישר[לא בהכרח ישר]
    אחים שלך לא יוצאים מהבית בזמן שאתה יושב במזגן שלך בחיפה וזורק סיסמאות אטומות
    אין טיפת אכפתיות
    לאחים? וזין שישמע רגשני
    האנשים האלו צריכים אותך ואותי ואת כולנו
    זאת לא מלחמה
    וגם לא המלחמה שלהם

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

ציטוט נכתב במקור על ידי ליאו מנהיג הצבים
    חברים יקרים,
    אני עדיין עומד איתן בדעתי ואני חושב שחלקכם מדבר אפילו שטויות.
    ראשית אני אסביר לכם נקודה שלא הבנתם, שגרת קסאמים היא לא דבר טבעי, היא לא דבר של מה בכך וזה לא דבר שמדינת ישראל צריכה להבליג עליו. זה דבר אנורמלי, אבסורדי שיש לפעול כנגדו ולא רק כנגדו בנחרצות. עם זאת, חלקכם עושים מהומה, ממש תעמולה של הפחדה, אפוקליפסה, אחרית ימים נקרא לזה שאין לה כל בסיס. רבותיי, הקסאם אינו איום קיומי על מדינת ישראל ומכאן נגזרת תפיסת עולמי. הקסאם הוא האמצעי של הפלסטינאים לטרור, לאחר שבתקופה האחרונה מאז ההתנתקות, השתנו משמעותית כללי המשחק ופיגועי טרור כמעט ולא יוצאים מהשטחים. אמצעי ההתנגדות שנותר בידי אירגוני הטרור הוא הקסאם/הגראד/יסין ותקראו לזה איך שתרצו. חשוב להבין שהחולשה, היא המנוף של הצד השני היא זו שמעוררת בו זיק של תקווה ומעודדת את ההתנגדות. קחו הפסקה, תחשבו רגע ורק תשוו בין אחוז הנפגעים כלעומת כמות היריות.
    מדינת ישראל עומדת בפני איומים הרבה יותר ממשיים ומיידיים. מוטב יהיה שלא נשכח אותם וניתן לממשלה את השקט לטפל בהם. לצד הסכנות הקיומיות שלאחרונה צומחות להם באיטיות אט אט ממש לנגד עינינו הקסאם נראה פשוט כפרט שוליים.
    רבותיי, אתם חייבים להסתכל על המצב בפרספקטיבה רחבה יותר ולצאת מבועת הקסאמים לרגע, מספיק כבר להגיב עם הלב ותתחילו להגיב עם השכל, תפעילו את הראש כי ניתוח מצב דורש קור רוח, לא תגובה נמהרת ותלושה מן המציאות. יסלח לי אלי מויאל ויסלחו לי כל הדמגוגים, ישנם עניינים בוערים יותר שעומדים על ביטחונה של מדינת ישראל. (כמו הסכנה ממזרח למשל).
    אהה ושכל תושבי שדרות יפחדו לצאת החוצה וייחיו בפחד כל הזמן הזה רק בגלל שצינורול גומי מעופפים מאיימים לפגוע בהם?
    איפה אתה חי? זו המציאות שחלק בישראל.. מותקף כל הזמן.. כל הזמן על ידי הפלשטינים
    החיים שלהם מתמררים כל יום מחדש.. בזה שיש להם פחד לצאת החוצה. .איזה החוצה? זה אפילו נכנס לבתים שלהןם
    איא פשר לישון בשקט שמה ואתה מדבר איתי על איומים אחרים?
    אתה לא שונה מהם בכלל.. מאולמרט.. אותו דבר
    לא עושה שוםד בר בנידון.. רק מתעסק באיומים החאיםר..
    תכף תגיד לי ששוה תסכן את שדרות בשביל מדינה שלמה.. תעשה טובה.. אנשיים חיים במצוקה בקטע הזה..

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Aware of the Bear

אני לא מבין.. איך זה שלהם אין טנקים ואין מטוסים.. והם בכל זאת מצליחים להביס אותנו, לגרום לישראל להראות כמו חרא, לקבל תמיכה משאר העולם, לחטוף חיילים ולהרוג אזרחים..

אותו דבר דבר באפגניסטן ועירק.. כמה פיגועים יש כל יום... וכל פיגוע נהרגים 30 אמריקאים..
    אותו דבר בשנות ה 90 כשארהב נכנסה לסומליה .. כל הטרוריסטים המוסלמים זיינו להם תצורה..

זה ההבדל בינם לבינהם... להם לא אכפת מפוליטיקה ושאר העולם.. הם יעשו הכל כדי להרוג אותנו.. אנחנו לא וזאת הבעיה ..

ואל תגידו "צריך לדפוק להם טיל אחד וכולם ימותו"... ראיתי הרבה תגובות כאלו בדיונים קודמים .. מה טיל אחד יעשה.. כמה טילים ישראל שלחה לעבר עזה? מאות אפילו אלפים.. טיל אחד בקושי מפוצץ תמשרד של הניה הזה..

בגלל שלערבים לא אכפת משאר העולם ופוליטיקה.. אני מאמין שהם בילתי מנוצחים.. אני לא רוצה להודות בזה אבל אני חייב כי זה מה שקורה. תסתכל על מה שקרה בעבר.. ערבים בסוף כל הזמן מנצחים..

ארה"ב הייתה צריכה לצאת מסומליה כי זיינו להם תתחת שם, כל הפיגועים שהיו בישראל וכל האלפים שנהרגו, כל המאות שנהרגים כל יום בעירק ואפגניסטן בגלל פיגועים וחטיפות.. התשיעי לספטמבר וכל שאר הפיגועים ברחבי העולם אחרי זה..

ערבים יש להם הרבה מזל וגם קצת שכל.. וחבל
    וגם אנחנו הרגנו להם הרבה.. הרבה יותר ממה שהם הרגו לנו.. אבל להם לא אכפת, לנו כן

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

וואי אורי אתה חי בסרט רע :\

bigbear
    זה לא שאין טילים יותר גדולים
    לא רוצים להשתמש בהם כדי למנוע פגיעה ב"חפים מפשע"

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

לא אמרתי לרגע שיש להזניח את סוגיית הקסאם, תחזור על הפתיחה שלי. עם זאת אני עדיין עומד בדעתי שצריך לקחת אותה בפרופורציה.
    עובדתית, פיגוע אחד הורג יותר אנשים מכל האנשים שנהרגו על ידי קסאם.
    מספיק עם הפאניקה הזו, הקסאם הוא לא איום קיומי ולכן צריך להתנהג איתו בהתאם.
    אתם כל הזמן נצמדים לדמגוגיה זולה ואומרים לי איך לא איכפת לי. אני לא אמרתי לרגע שלא איכפת לי, אני לא אמרתי לרגע שצה"ל לא היה צריך להיכנס לעזה ואני אף אמרתי שזה היה צעד נכון. אני בסה"כ מעביר פה נקודה שאתם מגזימים ומגזימים מאוד. הדיון פה סובב בכלל סביב איום הקסאם והגדרתו. אני יצאתי נגדכם וטענתי שהאיום הזה הוא הרבה יותר מינורי ממה שאתם מציירים אותו.
    עד עכשיו אף אחד לא ענה לנושא, כולכם רק מספרים לי כמה שלא איכפת לי.. וזה סילוף הדברים.
    למדינת ישראל עדיין יש איומים פוטנציאליים הרבה יותר מסוכנים ומידיים.
    נערך לאחרונה על ידי ליאו מנהיג הצבים; 08-07-2006 בשעה 08:20.

הפעילו את מערכת שחר אדום

ואני גר באשקלון עוד קאסם נופל שם
    גם אצלנו מפעילים שחר אדום
    Pingvin הסוס
    יצחק יאח בדם הלכת לנו
    נזכור לעד
    1992 - 2006

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    10

תודה רבה לכם על התמיכה, וליאו מנהיג הצבים הראש שלך בכלל לא פתוח אתה נשאר עם הדעה שלך. תפנים קצת.
    בקסאם יש 20-30ק"ג חומר נפץ(!) אם הוא היה פוגע באוכלסיה רבה אני לא יודע כמה הרוגים היו לנו. 6 שנים של קסאמים וזה לא קרה - אני חושב שזה מלמעה, ואל תראה אותי כדתי. פעם לא האמנתי בכלל באלוהים אבל אחרי המתקפה של הקסאמים הבנתי.
    אתה בכלל לא מבין את חומרת הקאסם, אתה יודע כמה נכים ופצועים יש??? אתה רק לא שומע בתקשורת, כי לא מפרסמים את זה

יש לי שאלה פרטית... איפה את גר?
    וImKing באמת מפעילים "שחר אדום" בתוך שכונות אשקלון??
    RSLinks.org - Appz, Games, Movies, TV-Series - All in one - All RapidShare links.

אני גר במקום רחוק מהקסאמים אבל זה ממש לא רלוונטי לנושא.
    סתם לידיעתך, לעיתים לבוא מבחוץ נותן יתרון אדיר מאשר להיות במוקד הלחץ.
    אם הייתי אבא של גלעד שליט אני מניח שלא היה איכפת לי לשחרר 1000 אסירים, כאשר אני לא אבא שלו אני יכול לשפוט את זה בקור רוח ואני מבין שאין שום היגיון בלשחרר 1000 אסירים בטווח המיידי וגם לטווח הרחוק.
    אכן אני מודע לזה שבקסאמים החדשים מסתובבים לפעמים סביב ה20 ק"ג חומר נפץ, אני מודע לחומרה ולנזק שלו ולמען האמת זה נשק מאוד מוצלח מבחינת הצד הפלסטיני. עדיין, אני לא רואה בזה שום איום קיומי, ממש לא. אני מוכרח להגיד שאיראן בסיוע פקיסטן וצפון קוריאה מדאיג אותי הרבה יותר מאשר הקסאמים. יחסית לתקופה, הקסאם הוא עדיין איום מינורי.

אני גר במקום רחוק מהקסאמים אבל זה ממש לא רלוונטי לנושא.
    סתם לידיעתך, לעיתים לבוא מבחוץ נותן יתרון אדיר מאשר להיות במוקד הלחץ.
    אם הייתי אבא של גלעד שליט אני מניח שלא היה איכפת לי לשחרר 1000 אסירים, כאשר אני לא אבא שלו אני יכול לשפוט את זה בקור רוח ואני מבין שאין שום היגיון בלשחרר 1000 אסירים בטווח המיידי וגם לטווח הרחוק.
    אכן אני מודע לזה שבקסאמים החדשים מסתובבים לפעמים סביב ה20 ק"ג חומר נפץ, אני מודע לחומרה ולנזק שלו ולמען האמת זה נשק מאוד מוצלח מבחינת הצד הפלסטיני. עדיין, אני לא רואה בזה שום איום קיומי, ממש לא. אני מוכרח להגיד שאיראן בסיוע פקיסטן וצפון קוריאה מדאיג אותי הרבה יותר מאשר הקסאמים.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ

מינורי,אבל עכשווי.
    לא כמו האיום האיראני וכו,איום רחוק מאיתנו ואיום שיגרור תגובה ועזרה אמריקאית
    מה שאתה לא רואה באיום הקסאם

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

לדעתי איום הקסאם יקטן במידה רבה בימים/שבועות הקרובים.
    אני מאמין שעם סוף מבצע "אלוני הבשן"/"גשמי לילה" ותקראו לזה איך שאתם רוצים, שני הצדדים יגיעו להסדר הפסקת אש הדדית. מובן מאליו שהוא לא יתקיים במלואו לחלוטין, אבל אני מאמין שתהיה פחיתה משמעותית בכמות הקסאמים גם בעקבות שיפור עמדות של צה"ל בשטח.
    אגב, אני לא מסכים לחלוטין עם הקביעה שלך שהאיום האיראני הוא עתידי, לדעתי האישית הוא מיידי לא פחות מהקסאם זה רק תלוי מאיזה צד אתה מתבונן על זה.

נ.ב למה לעזאזל אין פורום אקטואליה לדברים האלה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,967 | הודעות: 8,201,560 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect