צודק לגמרי, הולכים לפתוח להם את האמאמא של הערבים המסריחים האלה...ובינתיים באמת כדאי רק מהאוויר...בלי עוד פצועים וחטופים.נכתב במקור על ידי Jacoby
צודק לגמרי, הולכים לפתוח להם את האמאמא של הערבים המסריחים האלה...ובינתיים באמת כדאי רק מהאוויר...בלי עוד פצועים וחטופים.נכתב במקור על ידי Jacoby
|
|
זה מה שאני אומר אולמרט בגלל היותו "שפן" ייקח את האופציה עם הכי פחות קושי ועם הכי פחות סיכון ולא מה שבאמת נחוץ למדינה.נכתב במקור על ידי Beauty_Angel
ביזיון , פשוט ביזיון מה שהולך שם בצפון.
ישראל הרי ידעה שהחיזבאללה מתכנן חטיפות חיילים , ישראל ידעה שיש מגמה , איך צה"ל לא נערך כראוי למקרים האלה , איך?
בכל מקרה, מה שקרה קרה , ישראל צריכה להבעיר את ביירות ואת כל לבנון ואם חאלד משעל ונאסראללה יקומו מחר בבוקר בחיים , צה"ל נכשל.
חכו
עכשיו אנחנו מתגייסים....נראה לערבושים האלה מה זה .
שישרפו....
איפה הוא משרת?!נכתב במקור על ידי s.d
פיקוד צפון בצפתנכתב במקור על ידי Beauty_Angel
ישראל נכנסה ללבנון [מקור לא רישמי]
אני כולי שמח שסיימתי עם הבגרויות, וזה הכניס אותי לדיכאון.
להשמיד את האירגון את נסראללה !!!
Puta los ches!
![]()
אני מאוד מודאג מהצווי 8 שעומדים להיחלק בארץ.
אח שלי שירת בחיל התותחנים ואין ספק שהוא יגוייס לגזרה הצפונית במידה ואכן יהיה צו 8.
:/
יש לי כל כך הרבה לרשום אבל זה סתם יגרור ויכוח , לא כדאי להתחיל להאשים אנשים ,
אני רק ירשום את הנקודות החשובות תדעו לכם אם לא יחזרו החיילים בכמה שבועות הקרובים אני צופה נפילה לממשלה
זה דבר ראשון ,
דבר שני אני אומר לכם שלבנון תחזור להיות בדיוק כמו שהיה לפני 20 שנה , מלחמות הפגזות קריית שמונה תחזור להיות "קריית שמונה"
בדיוק כמו הסטיגמה שיש לה כולם יהיה שם במקלטים תמיד .
זה יעשה בעיה חמורה במדינה , זה יגרור מלחמה צפונית ויכול להמשיך למלחמה מכל הכיוונים ,
אני מקווה שמה שאני אומר לא נכון [חוץ מנפילת הממשלה]
רק שתראו ואני חייב להזכיר את זה אני יודע שזה לא בכיוון [הגדה המערבית] אבל תראו עד כמה שטותי זה להתפנות בשבילם ..
ולמה אני אומר את זה ? כי הם יראו שאנחנו מתפנים וממשיכים לחיות כאילו כלום לא קרה ..
אז למה לא לעשות את זה שוב ?
קריית שמונה וכל הסביבה שלה לא מוגנת ה"שלום" שהיה עם לבנון היה שלום יחסית חזק ואף חשבו שחזק כמו עם מצרים
נקווה שזה ירגע שם ונקבל את הילדים שלנו בחזרה .
בתקווה לטוב ורק טוב
אבי .
נ.ב
רן , ישראל בתוך לבנון משעות הבוקר .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
בגלל זה אסור להכנע לטרור ולשחרר מחבלים ,
ישראל תעשה הכול על מנת שהם יחזרו לבית !
עדכון :
2 החיילים החטופים דרוזים
זה יעשה בעיה בצפון :|
נקווה לטוב , ישראל המדינה היחידה בעולם שתשקיע מעל הכל על מנת להחזיר חטופים .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מאיפה אתה יודע שהם דרוזי?
Puta los ches!
![]()
כוסס אמק מתי מתי נכנס באמ אמא של הבני זונות האלה ערבית שרמוטות
צריך לכבוש את עזההה עכשיוווו ולהיכנס ללבנון להפציץ אותםםם
גם כן האיחוד הבין כוס אמו הזה "מבקש שיחזירו את החיילים" פחחחחח אשכנזיייםםם הם שמים עליכם בולבול ענק יסתומים למה אכפת להם אתם חושבים ?!