אתה צודק,חלק מהמטרה של תגובה מלחמתית זה הרתעה.נכתב במקור על ידי Alonh
צריך *לרסק* את ביירות
אתה צודק,חלק מהמטרה של תגובה מלחמתית זה הרתעה.נכתב במקור על ידי Alonh
צריך *לרסק* את ביירות
|
|
שיתחילו לפחד..
זונות
חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הרד אלרט נשבע לךנכתב במקור על ידי LinkinH
Puta los ches!
![]()
כן..ראיתי בטלוויזיה גם תמונות של זה נכנסנו חזק אבל לא נירא לי שזה מה שיעצור אותם..
וזה באמת מסוכן להרבה חיילים שלנו הכניסה הזאת הולכת להביא הרבה מתקפות שאני מקווה שנעמוד בהם בלי אובדן אנשים זה הכי חשוב..
סוף סוף....נקווה לטוב
שמו אנחנו במבחינה טכנית יכולים למחוק את לבנון בשבוע זה לא בעיה הבעיה שאנחנו לא נלחמים בלבנון אנחנו נלחמים בחיזבאלה שיושבת בלבנון ללבנון יש צבא של ב4.5 שקל אם לא יעזו לעשות משהו כי הם יודעים שנפרק להם תחת החיזבאלה זה אנשים שיורים קטיושיות הם לא יכולים לעשות כלום והבקשר למה שYS אמר זה שטיות גם ללבנון וגם לחיזבאלה יש טילי נ.מ בשקלחתולה הטילים האלה לא מרודים אין להם סולולות כמו לנו על מערכות עם מערכות התראה של איזה 40 שניות קיצר הם לא יכולים לעשות כלום חוץ מקטיושות אבל החיזבאלה עוד איכשהו יכולים לשחרר עלינו טילים ארוכי טווח שיכולים במקרה הכי קיצוני להגיע לחדרה או נתניה ( סיכוי אפסי) אבל הם לא יעשו את זה כי בשנייה שהטיל טווח ארוך הראשון נופל חצי בירות נמחקת מהמפה אני נפרק להם תחת כל כך חזק שהם יצטערו על זה שהם פיתחו את הטילים האלה.
צריך להחריב את ביירות ואת עזה .
=\
slickskter@gmail.com
אין לך מושג איזה עידוד הבאת פה..נכתב במקור על ידי ronbn1
כולכבוד =]
טוב מאוד
אסור להרפות חייבים להמשיך במתקפה על ביירות ולגרום פי תשעים למה שהקטיושות גרמו
תראו קודם על ממש לא הגיוני מה שאתם עושים פה [הכללות] אני לא אתחיל לנקוב בשמות אבל תשימו לב לזה .
בבקשה .
בנוסף אני רוצה להגיד כמה דברים , אתם יודעים שהצבא שלנו חזק וכל הזמן מחדירים לנו את זה זה ידוע ואני מקווה שנשאר ככה ..
אנחנו לעולם לא נוכל להיות בשלום ואני יודע שגם שמאלנים יודעים את זה היום וידעו את זה ..
זה לא הכי טוב וזה לא טוב בכלל אבל אין מה לעשות אז שיש איזה כמה רגעים של "שקט" אם אפשר לקרוא לזה ככה
יש לי שמחה ואני מאמין שלעוד הרבה מאוד אנשים במדינה , הצבא שלנו מול התבא הלבנוני ["צבא לבנוני"] זה ממש משחק ,
זה שטויות כי הם יודעים שאין להם סיכוי אבל הם נלחמים עם אמונה זה מה שמחזיק אותם , אנחנו צריכים אמונה כמו שלהם במלחמה !
זה מה שיעשה אותנו לבלתי מנוצחים באזור שלנו , הם מנצלים את זה שאנחנו המדינה היחידה בעולם שתעשה הכל אבל הכלל בשביל להחזיק בשלום ילד אחד לבית שלו בשלום .
מה לעשות אנחנו לא ארה"ב ואנחנו לא ערב הסעודית לנו יש רגש לכל אחד ואחד אפילו שאנחנו לא מכירים אותנו ומי כמוכם יודע .. וכמו שראיתם גם בוואלה אחד אמר "תודה" לנסראללה ..
למה ? כי הוא "איחד" את העם [ימ"ש] אני לא רוצה איחוד כזה אני רוצה איחוד של אהבה לא של דאגה .
מקווה שכל אחד לקח משהו מהדברים פה ויכניס ללב ..
לא לתת להם לנצח את הגאווה היהודית
לא לתת להם לנצח אותנו בכח העם והאמונה .
לא ניתן להם את הילדים שלנו
"אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !"
תודה לכם
אבי .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת