דבר יפה לאישתי או שאני אבקר אותך עם איזה M16 כשאני אקבל...נכתב במקור על ידי LinkinH
דבר יפה לאישתי או שאני אבקר אותך עם איזה M16 כשאני אקבל...נכתב במקור על ידי LinkinH
אזרחות ממממ דבר טוב
|
|
אתה תקבל מחזור לפני שמישהו יתן לך נשק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תתפלא אבל אני יקבל ,ואתה בנתיים תקבל זין מאיזה מתנחל:]נכתב במקור על ידי LinkinH
אזרחות ממממ דבר טוב
דיי בננים אל תריבו![]()
חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחנכתב במקור על ידי Party-Boy
מאיפה אתה בארץ? חחחח כי אני הראשון שהורדתי את זה לפלאפון ואז התחלתי לשלוח לאנשים....שמעתי את זה כבר בינואר ......איך הוא אומר לו כזה "איך זה יכול להיות ? כי אתה דפוק" זה אחד הטובים שיש שם או שהוא אומר לו אתה יכול להיות ב"מה קשור" הוא עושה לו "מה מי קשור , אני קשור"
מחיפה ...
אזרחות ממממ דבר טוב
זה כזה ישןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, אבל מצחיק![]()
:Boxing:נתנו לך רשיון,את זה הבנתי. אתה ומכונת הריגה בעקיפין זה עוד סבבה.נכתב במקור על ידי Party-Boy
אבל לתת לך נשק? טעוותתת
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לא ...בשביל פנים כמו שלך צריך רישיון להסתובב רחובנכתב במקור על ידי LinkinH
![]()
אזרחות ממממ דבר טוב
[quote=Party-Boy]לא ...בשביל פנים כמו שלך צריך רישיון להסתובב רחוב[/quote
שמע
אתה זה שיושב במקלטים
נסראללה חם להוריד לך ת'פנים כי תה מתחרה בו בתחרות המכוער של המדינה ואתה מוביל
הוא רוצה לנצח
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
[quote=LinkinH]צר לי לבאס אותך אבל אני לא יושב בשום מקלט...אצליינו "העשירים" יש ממ"דים לא כמוך קרוון מסכן כמו של אתיופים אז תעשה טובה שתעק ושב בשקטנכתב במקור על ידי Party-Boy
אזרחות ממממ דבר טוב
חחח הצלחת לעלות לי חיוך בתקופה זו
תודה...