לדעתי ג'רארד הרבה יותר טוב מלאמפרד..בכלל לאמפרד לא כל כך טוב בזמן האחרון
ג'רארד שחקן חזק, עם בעיטה חזקה וכושר גופני מדהים..אחד השחקנים האהובים עליי.
לדעתי ג'רארד הרבה יותר טוב מלאמפרד..בכלל לאמפרד לא כל כך טוב בזמן האחרון
ג'רארד שחקן חזק, עם בעיטה חזקה וכושר גופני מדהים..אחד השחקנים האהובים עליי.
|
|
זה בטח יהיה לכם שוק גדול אם אני יגיד לאמפרד. אז אני אגיד לאמפרד....
שניהם, מאז תחילת המונדיאל לא מספקים את הסחורה נקודה.
ג'רארד נותן גולים מכריעים, לאמפרד [בשנה שעברה] כובש על בסיס קבוע....שחקן התקפה אולי הכי דומיננטי של צ'לסי...אבל עכשיו הוא לא מספק תסחורה מה לעשות, וגם ג'רארד.
מה למפארד עושה שג'רארד לא? כלום
מה ג'רארד עושה שלמפארד לא? בועט הרבה הרבה יותר טוב ומנהיג טוב יותר
אני מניח שזה עונה על השאלה.
ג'רארד הרבה יותר טוב.
הוא ווינר, הוא מנהיג, הוא יודע להיות כשצריך וכמובן שיש לי ראיית משחק מעולה, בעיטה מעולה, מסירה מעולה..
ג'רארד הוא אחד הקשרים הטובים ביותר בעולם כיום!
בברכה, MicroT.You'll Never Walk Alone!
אם אתם שואלים אותי
באופן תאורטי ג'רארד היה נכשל בקבוצה גדולה יותר מליברפול, בדיוק כמו שריקלמה נכשל בברצלונה.
ג'רארד לא היה נכשל בשום מקום הוא בין השחקנים הגדולים, שאתה רואה את ליברפול אתה אומר
הם קבוצה טובה לא יותר מזה ( עכשיו היא מחורבנת לגמריי )
אבל שאתה רואה את ג'רארד משחק שם זה רמה אחרת לגמריי הוא משנה את המשחק לגמריי הוא מכוון את כל המשחק של ליברפול הוא ממש הסמל שלהם והכוכב שלהם הוא כמה רמות מעל הרמה שליברפול משחקת....... ככה שהוא יכול להתאים גם לברצלונה וגם לאיפה שאתה רוצה...
אם אתם שואלים אותי אין הרבה מה להשוות
לדעתי לפחות , ג'רארד הוא הקשר מספר 2 בעולם אחרי רונאלדיניו
הוא פשוט ווינר , שחקן שמכריע משחקים ויודע להתעלות על עצמו שבאמת צריך (דקה 90 בגמר הגביע האנגלי , גול מ32 מטר)
הוא עושה הגנה , התקפה , משחק ראש לא רע , פשוט שחקן גדול
רונאלדיניו וג'רארד זה סיפור אחר לגמרי מבחינת תפקיד [זה ששניהם קשרים לא עושה אותם דומים באופן המשחק].
נדיר לראות את ג'רארד רץ על הקו ועובר שחקנים.
שמעו...
כולכם צודקים בנוגע ליחסי הכוחות בגלל הגיל...
אבל בואו לא נשכח את הגיל, כלומר זידאן בגיל של רונלדיניו לא היה משהו מיוחד אם אני לא טועה,
תקנו אותי עם אני טועה..
רונלדיניו בן כמה? 25 משהו כזה... לקח כבר אליפות, גביע, גביע העולם, ליגת האלופות, גביע
הקונפדרציות, קופה אמריקה, לקח את תואר השחקן הכי טוב בעולם.. מה כבר אפשר להגיד?
אני חושב שחוץ מכל הקטעים עם ברזיל, עם ברצלונה הוא היה מספר אחד...
חבוב רונאלדיניו בן 26 וזה היה בערך בגיל שזידאן היה בשיא שלו ולקח הרבה מאוד תארים תקנו אותי אם אני טועה.... בקיצור ג'רארד לוקח את לאמפרד מכל בחינה כלשהי, שחקן פשוט יותר טוב
ג'רארד הרבה יותר טוב מג'רארד! תחשבו על זה ככה: למפארד בועט מצויין, ג'רארד עוד יותר, ג'רארד ווינר, למפארד לא כל כך, מסביב למפארד יש המון כוכבים, ומסביב ג'רארד לא.
בקשר לרונאלדיניו VS זידאן, אני לא בטוח, אבל זידאן הוא שחקן גדול, וווינר אמיתי, לעומת זאת, רונאלדיניו ווינר, אבל פחות..מבחינת כישרון, אפשר רק להגיד שרונאלדיניו ברזילאי, וזה אומר הכל (אם אתם מבינים אותי..)!
לזידאן יש רקורד מרשים בהרבה משל רונלדיניו אבל רונלדיניו עוד לא בסוף הקריירה וגם לא קרוב לכך.. אבל הטכניקה של רונלדיניו לדעתי גדולה בהרבה, והוא משחק יותר יפה
ג'רארד.
ג'רארד הוא ווינר אמיתי. תמיד יש לו את הקטעים שהוא יוצא בהם הכי ווינר...
לדוגמא הגול מול ווסטהאם בגביע האנגלי ... הגול מול השבדים דקה 86 במונדיאל...וכו'
תמיד כשצריכים אותו ויש דקות קשות הוא שם...שחקן ענק
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 21-10-2006 בשעה 11:40.