קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 10:56
  2. דרבי ד'איטליה:יובנטוס-אינטר.האשכול הרשמי.
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 16:09
  3. ליגת אלופות-מחזור 2 בתים 5-8:האשכול הרשמי
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 21:42
  4. תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 14:06
  5. תגובות: 57
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 01:19
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

חיפה-ליברפול האשכול הרשמי,דיבורים על המשחק רק פה! - עמוד 3

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי tip tip
    אללה חיפה הפסידה יש מגיע להם
    ליברפול שולטים
    תגיד, מל גיבסון לא הציע לך במקרה להיות ב- passion שהוא ביים?

ובקשר למשחק, חיפה כרגיל עם יכולת פשוט מדהימה באירופה, שופט מגעיל שהרס לחיפה את המומנטום כל פעם שהיא התחילה אותו, ושוב, הפסד באירופה שנראה כמו מה שישראל רגילה אליו...שיתגברו כבר על זה סעמק

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי AllenIverson
    אור מה אתם רוצים מבניטז תהרגו אותי !
    סה"כ לא רצה לבוא לארץ כי הייתה מלחמה . אנ'לא מבין ...
    וכן אתה רוצה להגיד לי שבניטז נתן הוראה ללכת להעביר תזמן בנקודת קרן ... ?
    גם אם כן , וזה לא, זה קרה פעם אחת . כאילו עם המצב היה לטובת חיפה
    הם לא היו עושים את זה . למרות שאנחנו מדברים פה על ליברפול ...
    ליברפול נראת רע ! פציעות בקצב, ג'רארד בכושר לא מספיק טוב, ההגנה בלי
    קראגר נראת כמו כלום . הניצוצות היחידות הם גארסיה אלונסו וקראוץ' . אולי גם
    אוראליו שהיה נחמד . בקצב הזה ליברפול עפה בבתים .. אין את התשוקה למשחק שמצפים
    מהקבוצה הזאת . אני מאמין שלאט לאט זה יגיע ... אבל מתי ? חשבתי שהיום
    והיום זה היה רק לתקופת זמן קצרה במחצית הראשונה =/
    מאמן שיש לו כבוד היה מגנה את זה. לא נראה לי שהוא יעשה את זה. זה בדיוק כמו שהוא הוביל ת"קמפיין" לא לבוא לארץ...זה אופי מגעיל. קבוצה ברמה של ליברפול צריכה לשחק כדורגל יפה לא עם בזבוזי זמן.
    זה קרה רק פעם אחת כי רק פעם אחת הם הגיעו לשם בדקות האחרונות.
    ג'רארד נראה לי היו לו כאבי בטן...בגלל זה הוא לא שיחק מההתחלה...
    צ'אבי אלונסו פשוט לא חד כמה הזדמנויות היו לו...[או שאני מתבלבל עם גרסיה?...הם אותו דבר מבחינתי:\]...כדור אחד הוא נתן לגוף של דוידוביץ', כדור אחד חלש מדי שדוידוביץ' לקח ובסוף נגיחה מטווח אפס שדוידוביץ' לקח.

ובאמת לא הבנתי איך השופט לא נתן לחיפה קרן אחרי ההתחזות של משומר.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

אני לא מבין למה כולם מאשימים את השופט ??? עבירות קטנות זה בא לפה ולשם בגלל זה לאשים אותו על שיפוט ..
    ולא ראיתי שום פנדל לצערי הידים של גונזאלס היו רחוקים ממשומר שפשוט בא ונפל...
    חיפה צריכה להפסיק לחפש תירוצים כי הם נתנו באמת את כל מה שיש להם אבל מה לעשות שהם לא ברמה של ליברפול אין לנו קבוצה ברמה שלהם גם ביכולת שהם הראו ..

אפשר להגיד כל הכבוד לחיפה על הכול הציגו אותנו בכבוד להפסיד 2-1 באנפילד ולעשות תיקו 1-1 במגרש נייטרלי שיותר דומה למשחק חוץ מבית הם צריכים להיות מאוד מרוצים מעצמם כי הם נתנו את הכול ואין מה לעשות בכדורגל זה לא תמיד מספיק ..

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אני כועס על השופט כי לא נתן למשחק לזרום ואני כועס עליו כי בדקה ה92:30 הכדור היה אצל חיפה בהתקפה והוא שרק לסיום, מי יודע יכלנו לתת הגבהה ולכבוש..
    אני לא מאשים את השופט ביכולת של חיפה שלא הייתה משהו מדהים.

נקווה להמשכיות טובה יותר בגביע אופ"א.
    נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 23-08-2006 בשעה 03:17.

משתמש כבוד האוואטר של AllenIverson
    שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ
    Every day i have a dream and in this dream there is no maccabi !

ציטוט נכתב במקור על ידי O-MaN1
    מאמן שיש לו כבוד היה מגנה את זה. לא נראה לי שהוא יעשה את זה. זה בדיוק כמו שהוא הוביל ת"קמפיין" לא לבוא לארץ...זה אופי מגעיל. קבוצה ברמה של ליברפול צריכה לשחק כדורגל יפה לא עם בזבוזי זמן.
    זה קרה רק פעם אחת כי רק פעם אחת הם הגיעו לשם בדקות האחרונות.
    ג'רארד נראה לי היו לו כאבי בטן...בגלל זה הוא לא שיחק מההתחלה...
    צ'אבי אלונסו פשוט לא חד כמה הזדמנויות היו לו...[או שאני מתבלבל עם גרסיה?...הם אותו דבר מבחינתי:\]...כדור אחד הוא נתן לגוף של דוידוביץ', כדור אחד חלש מדי שדוידוביץ' לקח ובסוף נגיחה מטווח אפס שדוידוביץ' לקח.

ובאמת לא הבנתי איך השופט לא נתן לחיפה קרן אחרי ההתחזות של משומר.
    אם אני לא טועה התחזות זה כמו עבירה, ובמקרה כזה הכדור עובר לקבוצה השנייה .

ולא לזה התכוונתי בקשר לג'רארד, בלי קשר ליומיים כאבי בטן . ראינו אותו גם במשחק הראשון,
    מול צ'לסי אני חושב שהוא בכלל לא שיחק .. לא זוכר כבר . בכל מקרה ...
    הוא לא משחק מספיק טוב . אני אישית מצפה ממנו להרבה יותר ... וכה אתה
    מתבלבל זה גארסיה שהחמיץ 70 אלף הזדמנויות מול השער =/ אלונסו היו לו כמה בעיטות מרחוק
    מסוכנות מאוד ! אבל פשוט לא הלך . וזה מה שאני מנסה להסביר לך ... אתה אומר לשחק יפה
    בלי בזבוזי זמן, ליברפול לא יכולה לשחק יפה כרגע ... היא משחקת מגעיל, היא בכושר גרוע.
    אין לה ברירה .
    לגבי בניטז לא רוצה להיכנס לזה שוב, יכול להיות שהוא הוביל ת'קמפיין, יכול להיות שהוא מהגורמים
    העיקריים לזה שהמשחק לא היה בארץ, אבל זה לא אומר שיש לו אופי מגעיל, זה לא אומר
    שהוא אנטישמי [למרות שאתה לא בטוח חושב כך אבל אחרים כן], זה אומר שהוא פשוט פחד
    לבוא לארץ במצב של מלחמה !!! לא משנה עם בטוח בת"א או אנערף איפה .
    נערך לאחרונה על ידי AllenIverson; 23-08-2006 בשעה 14:19.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אדי
    לייקים
    1
    נקודות
    107
    משפט מחץ
    ניחאצ'ו סוקין סין ! בלאט יא ציבה אוביו

ולא לזה התכוונתי בקשר לג'רארד, בלי קשר ליומיים כאבי בטן . ראינו אותו גם במשחק הראשון,
    מתבלבל זה גארסיה שהחמיץ 70 אלף הזדמנויות מול השער =/ אלונסו היו לו כמה בעיטות מרחוק
    מסוכנות מאוד ! אבל פשוט לא הלך . וזה מה שאני מנסה להסביר לך ... אתה אומר לשחק יפה
    בלי בזבוזי זמן, ליברפול לא יכולה לשחק יפה כרגע ... היא משחקת מגעיל, היא בכושר גרוע.
    אין לה ברירה .
    לגבי בניטז לא רוצה להיכנס לזה שוב, יכול להיות שהוא הוביל ת'קמפיין, יכול להיות שהוא מהגורמים

התחזות זה כמו עבירה?

נגיד הוא נפל ולא מעבירה, מה תמיד שופט עושה?? ורואים את זה כל מישחק.!! ממשיך את המישחק ועושה תנועה עם היד לשחקן לקום!
    והוא לבד הביא למשחק 2 שניות להמשיך.. הרחיקו לקרן.. ואז הוא שרק.. למה? לכדור חופשי של ליברפול , למה? בגלל התחזות...
    נו באמת...
    ולפחות תודו שהיה אמור להיות 7 דקות תוספת זמן, ולא 2 וחצי...

רק הסיסוקו הזה.. שוכב שעה בתוך המגרש, רוצים להעלות אותו לעלוקה והוא מתנגד ועושה פרצופים של כאב, כאילו הוא לא יכול לעלות ... רק על זה איזה 3 דקות.... + 3 דקות של חילופים.. + מינימום דקה על פציעות נוספות

אגב 3 דקות זה רק במקרה שהמשחק כמעט ולא נעצר!! 3 דקות זה על חילופים!! ואף אחד בחיים לא יגיד שהמשחק זרם כל הזמן... רוב המשחק חיכיתי שהוא התחדש כבר... כי התוצאה הייתה נגדנו.. וליברפול ה"אלופים" ביזבזו זמן כמו קבוצת ליגה שלישית בישראל
    נערך לאחרונה על ידי Dr.ed; 23-08-2006 בשעה 17:13.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אין לה ברירה .
    אין דבר כזה, קבוצה אירופית עם מסורת כמו ליברפול צריכה לשמור על "פאסון" מסוים ולא לשחק מגעיל....הם יכלו להתמסר ולהעביר זמן ככה....

אני לא חושב שהוא אנטישמי, אני חושב שהוא מניאק [זתומרת שהוא היה מנצל כל קבוצה אם היתה מלחמה בארץ שלה]....אתה ראית תמסיבת העיתונאים? הוא התנהג שמה כמו אידיוט. חוצמזה, כל ליברפול במשחק הראשון אירחו את חיפה בצורה מגעילה. נתנו להם להתאמן רק ששעה באנפילד או במגרש אחר...הנשיא של המועדון לא בא לארוחה של 2 הקבוצות, דבר שנהוג לעשות....זה מראה על זלזול. והיו עוד דברים פשוט אני לא משועמם עד כדי כך כדי לזכור.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.ed
    התחזות זה כמו עבירה?

נגיד הוא נפל ולא מעבירה, מה תמיד שופט עושה?? ורואים את זה כל מישחק.!! ממשיך את המישחק ועושה תנועה עם היד לשחקן לקום!
    והוא לבד הביא למשחק 2 שניות להמשיך.. הרחיקו לקרן.. ואז הוא שרק.. למה? לכדור חופשי של ליברפול , למה? בגלל התחזות...
    נו באמת...
    ולפחות תודו שהיה אמור להיות 7 דקות תוספת זמן, ולא 2 וחצי...

רק הסיסוקו הזה.. שוכב שעה בתוך המגרש, רוצים להעלות אותו לעלוקה והוא מתנגד ועושה פרצופים של כאב, כאילו הוא לא יכול לעלות ... רק על זה איזה 3 דקות.... + 3 דקות של חילופים.. + מינימום דקה על פציעות נוספות

אגב 3 דקות זה רק במקרה שהמשחק כמעט ולא נעצר!! 3 דקות זה על חילופים!! ואף אחד בחיים לא יגיד שהמשחק זרם כל הזמן... רוב המשחק חיכיתי שהוא התחדש כבר... כי התוצאה הייתה נגדנו.. וליברפול ה"אלופים" ביזבזו זמן כמו קבוצת ליגה שלישית בישראל
    באמת היו צריכים להוסיף עוד חצי שעה או שעה כדי שחיפה יצליחו להבקיע או כמה שצריך למה לא ??
    זה נשמע כמו תירוצים עלובים ביותר .. חיפה צריכים להיות גאים במה שהם עשו .. הם נתנו את המקסימום וחבל מאוד לחפש תירוצים כאלה עלובים .. כנראה שבגלל שבליגה הם בכלל לא מפסידים כל הפסד יש כל כך הרבה תירוצים שזה מדהים ... וברגע שהשופט מחליט להוציא צהוב זה עצירה של משחק והשופט החליט ששחקן חיפה הפריע להמשך המשחק הסדיר הוציא לו צהוב והביא את הכדור לליברפול זה לפי חוקי פיפא ..

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

למרות שמכבי חיפה לא עלתה אני מרגיש ממש טוב
    קטן פשוט ענק לדעתי הוא באמת שיחק אותה רצח ובכלל כל מכבי חיפה
    חבל שלא עלינו המשחק הזה היינו יותר טובים
    גשם של עופרת יצוקה.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,412 | הודעות: 8,173,999 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect