ירושלים חשובה לכל הדתות אין שום סיבה הגיוני לחירובה
ירושלים חשובה לכל הדתות אין שום סיבה הגיוני לחירובה
|
|
אלברט איינשטיין.נכתב במקור על ידי CoreOxide
לאלה ממכם שבני 15 16.
ובכלל לא מאמינים בה',בתנ"ך,בתורה ובכל מה שקשור לזה..
אני מבטיח לכם שלפחות בשנה הקרובה זה השתנה.
לילה טוב.
אופ'להנכתב במקור על ידי Sir_JoKeR
![]()
תגובת מחץ זאת היתה :Boxing:
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
שאומרים לא מאמין בזה הכוונה לצופן , או שלא רוצים להאמין
לא בה' או בדת .
ומה? אפילו אינשטיין כנראה טעה בקשר לזה=\ הבנאדם החכם ביותר שרגלו דרכה על כדור הארץ?נכתב במקור על ידי CoreOxide
איך המלחמה הרביעית תהיה עם מקלות ואבנים אם יש כבר את הידע? יש את הידע לייצר אקדח, יש את הידע לייצר פצצה, יש את הפאקינג ידע לקחת שתי אבנים וליצור אש! אז איך לעזעזאל הגעת למקלות ואבנים?
זה מטורף אם הכתבה נכתבה ב2002 איך הוא ידע שיתנקשו בערפאת???? לפי השמועות ערפת לא מת כדרך הטבע זה המוסד גמר אותו...
איך הוא יכל לדעת את זה??????? ואבל מצד שני איך הוא לא ידע ששרון יכנס לתרדמת???? מוזר מאוד אני חייב לצייןןןן באמת מזור בחיים שלי לא האמנתי בכאלה דברים כמו שאני מאמין עכשיו בחיים שלי!.
שבשלישית נשתמש במה שלמדנו לבנות כדי פאקינג להרוס. שנפוצץ אחד ת'שני כל כך חזק שמי שיישאר הטכנולוגיות האלו יהיו רק בזכרונות שלו.נכתב במקור על ידי meidan
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
תראו הוא מפיל כמה דברים שבטוח משהו אחד יקרה ואז העורכים ערכו את החלק לא נכון בטוח יש עוד חלקים שהוא טועה אין מצב שהוא צודק בכול והעלק שואה גרעינית 2006 עוד מעט נגמר איפה השואה?
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
ההרס והחרבן יהיו כל כך גדולים..שמהעולם שישאר..וממה שישאר..תוכל להלחם רק במקלות ואבניםנכתב במקור על ידי meidan
הכל ייחרב..הדור החדש יצא דור מפגר שלא יודע כלום כמו האדם הקדמון
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 22-08-2006 בשעה 02:15.
איזה טכנולוגיה תגיד לי איזה טכנולוגיה צריך בלקחת שתי אבנים וליצור גיצים איתם? איזה טכנולוגיה צריך אם כבר יודעים את הנוסחא של פצצת האטום?נכתב במקור על ידי KnockAr0und-Guy
יאללה חבר'ה קחו את זה באיזי...
הכל בסדר ובאמת לא צריך לקחת את זה יותר מדי ברצינות, לפחות ככה אני מקווה.
בכל מקרה אני וחברים שלי ניצלנו את השעה האחרונה בלרוץ ערומים ולעלות על המגדל מים של הקיבוץ ( שזה נורא גבוהה דרך אגב ) ולהשתולל עם שלושה קלאב קארים בלי ולעשות רעש למקרה שלא ייצא לנו לעשות את זה יותר אף פעם :]
1.1.2007
אני אקפיץ את האשכול הזה![]()
לאחר הרס מוחלט, הידע והעבר ימחקו לחלוטין. לא כל בנאדם שישרוד ידע כיצד בייחוד שיש קרינה רבת עוצמה..יש אפילו שאם האדם ישרוד, הכל יתחיל שוב מבראשית, יווצרו דתות וציבליזציות חדשות. או שהגאולה תתרחש כפי שמסופר בתנ"ך והמשיח יגיע בעזרת ה'.נכתב במקור על ידי meidan
אתה יודע שלקח 2 מיליון שנים לאדם להבין שאפשר לחבר אבן משוננת למקל בשביל ליצור גרזן ?