אני במקומך הייתי גוזר אותוDDDDDD
איזה אכזרי זה יכול היה להיות![]()
אני במקומך הייתי גוזר אותוDDDDDD
איזה אכזרי זה יכול היה להיות![]()
|
|
זה נראה כמו איזה מזל"ט מהתעשייה האווירית חחח
אתה יודע מזה אומר? שיש לך מצלמה ואפעם לא ראינו אותך כמה פפוטנציאל אבוד.. אחחח
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני לא צריך שאנשים יתחילו לשפשף עליי :]
אני לא כמו כולם הכי מיוחדת:X
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יאא באדה באדה באדווו!!
מזה היצור הזה?! ניכניסו לי פעם אחת 3 צירעות לבית והייתי לבד אז בהתחלה כמו מטומטם רצתי נעלתי על עמצי את החדר והיתקסתי בשמיכה עבה וזה היה קיץ אחרי 30 שניות הייתי מזיע בטירוף לבשתי את כל המעילים של הבית ויצאלי לשם מצוייד בכףכף ומגבת ופירקתי להם את הצורה
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
בעעעע שונא חראות כאלה!
תהרוג תחרא הזה וגמור עניין
חח קבל הודעה מפורום אחר
לא ידעתי איפה לשאול את זה, אין איזה אשכול ממיוחד אז אם המנהלים חושבים לנהול אז תנהלו...
"קבלו מה היה בחדר של אח שלי:
http://img175.imageshack.us/img175/1822/p1010018ur4.jpg
אח'שלי ישן עם חלון פתוח והוא אמר שהוא קם ב4 בערך וסגר אותו... בבוקר הוא אמר שהיה לו זמזומים כל הלילה כמו של איזה 100 יתושים בתוך האוזן! ב12 בבוקר הוא פתאום ראה את זה... אני פחדתי כמו משוגעאבא'שלי הלך עם זה מכות עם מלא כלים ובסוף ניצח! יש לי גם תמונה שאחרי הוא מת...
מישהו יודע לפי התמונה מה זה הייצור הזה?
אבא שלי שמבין אומר שזה או איזה צרעה אפריקאית מיוחדת או "מלכת הדבורים"!(הזאת שמייצרת את הדבורים..) "
אתם אחים או משו?
דרך אגב הכינוי של אותו משתמש זה Kane
נערך לאחרונה על ידי Y0har; 17-09-2006 בשעה 01:04.
שיוווו הייתי מורח אותו עם נעל XD
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הולי פאקיין שייט אחי
אני פוחד מדבורים.. אפילו מהדבורים הכי קטנים בעולם.. אם הייתי רואה משהו כזה אצלי בבית או מאיי גוד לא יודע מה הייתי עושה באמת פאקקקקקקקק
חחחחחחחחחח גדול.. יש מצב.. וזה בכלל לא היה ככה והוא בכלל לא היה בביתנכתב במקור על ידי Y0haRabayev
ואבא שלי בכלל לא הלך איתו מכות ולא עם מלא כלים.. מגבת אחת והוא מת (אבא שלי הוריד אותו מהטלוויזיה לא למרוח אותו עליה.. ואני מעכתי אותה למוות.
וואייייייייייי בדיוק אתמול אמרתי לאריאל מה לעזאזל הדבורים עושים ברמת גן, שילכו יהרגו בדואים בנגב..
תפתחו מעריב עמוד 19
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 17-09-2006 בשעה 07:41.
וועלהסרטול
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
יאחחחחבהההההה אמאלה ד'גיחןגהלךשדחלךכחךלג איזה פיחלוץ איזורי הייתי אוכל...נילה הייתי רואה את סה הייתי הופך לפסל גיר יוווווווווווווווממזההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח הרגת אותי!
חחחחח וזו צרעה אחי.. היא מחפשת מים שעומדים כבר כמה ימים.. או שנכנסה בטעות לחדר.. תנקו תשלוליותץ ממתחת לבניין כי זה מה שמושך אותן
והן ערסיות עקיצה אחת שלהן ואתה בטיפול נמרץ=\