נלווה למדינה כסף ?נכתב במקור על ידי DaRk GoD
כרגע יש בתקציב כסף בשביל להוסיף כמה אבל אי אפשר להוריד את כל התקציב על סוללות .
נלווה למדינה כסף ?נכתב במקור על ידי DaRk GoD
כרגע יש בתקציב כסף בשביל להוסיף כמה אבל אי אפשר להוריד את כל התקציב על סוללות .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
|
|
בואנה
אני עוד שנייה גומר
הרובה שדומה לP90
אחד החזקים
שעמתי שהוא הולך להכנס לצה"ל במקום M-16
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
להגיד ת'אמת לדעתי היה השקעה בטוחה יותר 3 סוללות חץ מאשר 3 צוללות :\ אין לנו אופק צבאי באזור הים ובמיוחד בנוגע לצוללות....נכתב במקור על ידי AvixTz
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
השקעה מדהימה, זה א'.
למה אתה לא מתייחס ליריחו 3 , למרות שאין לו אישורים ישראליים לקיומו (לפי מה שאמרת לי באשכול אחר) , הוא נחשב מאחד הטילי קר"ק המתקדמים בעולם שיכול לשאת ראש נפץ גרעיני.
כי אני רוצה לסקר דברים על סמך משהו, שיהיו אמיתיים, ואומנם אני בהחלט סבור שיש **ביטחון מידע,האוייב מאזין...**, אבל אני לא רושם דברים על סמך מקורות זרים, רק בצוללות רשמתי, אבל לזה עוד יש לי מקורות אישיים שגורמים לי להיות בטוח שהן יכולות, אבל אני לא הולך לכתוב דברים בלי לדעת על קיומם..
יפה אני מת על המרכבה יש לי שטח אימונים ליד הבית הם תמיד באים
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
פששש סחטיין על ההשקעה,למרות ששכתה דברים על הסופה...אני לא יגיד את פה ת'דברים האלה..כי מי שלא יודע אני טכנאי של סופה..ואני חתום על הסכם סודיות בלה בלה בלה ויש דברים שלא כולם צריכים לדעת...בכל מקרה יפה אחי תודה..
פיייייייי עשית אותי גאה
נערך לאחרונה על ידי -=sPlItE=-; 22-09-2006 בשעה 17:57.
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
אאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחת הכתבות רעל החזקות אחיי!!!!! כל הכבוד על ההשקעה! תמשיך ככה, אם היית יכול להוסיף סרטונים הייתי משפריף על המסך, באמת יפה אחי, וד"א בלי קשר לכלום פשוט מי שאהב את זה בטוח יאהב לראות בעיניים שלו הפגזות של חיל אוויר, אני לא בטוח שכול מי שרוצה יכול לבו לשם אבל בקיץ (אני יברר תאריך מדויק) יש טקס חשיפת דרגות של סיום קורס טיס (בחורף אין כמעט כלום) בקיץ יש הפגזות ומטסים והרבה דברים שיפוצצו לכם תפנים, אני יודע אני שוחר ולקחו אותנו כבר פעם אחת, ושמשפחות של הטייסים הטריים יכולות לבוא אם כולם יכולים אני ממליץ לכולם לבדוק את זה וללכת!!!!
נערך לאחרונה על ידי benzona2; 11-06-2010 בשעה 21:26.
חבר'ה בקשר לתבור שתבינו את זה חד וחלק..
גבעתי קיבלו את התבור מ2006 אחריהם גולני ואחריהם קרקל..
וזה כל גבעתי , כל גולני וחלק מאגוז..
וזה אכן נשק תותח..
חובש קרבי