לאדע כל החברים שלי יענו כולם פתאום אחרי הTLV לכולם בא מסיבה..אז הולכים לסילבר..נראה אוליאני יוצא עם בחורה..אז אם כן אני לא ילך איתם..אם לא אז מה אני ישאר כמו מניאק לבד בעיר,אז אני ילך איתם..(אני גאה בעצמי בשורה קודם השתמשתי בפסיק)=]
לאדע כל החברים שלי יענו כולם פתאום אחרי הTLV לכולם בא מסיבה..אז הולכים לסילבר..נראה אוליאני יוצא עם בחורה..אז אם כן אני לא ילך איתם..אם לא אז מה אני ישאר כמו מניאק לבד בעיר,אז אני ילך איתם..(אני גאה בעצמי בשורה קודם השתמשתי בפסיק)=]
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
|
|
חחח טוב ...גם לנו בא מסיבה אבל אם תלכו לסילבר ותתבאסו כי היה מסריח ירד לכם החשק מהמסיבות...טוב תכלס גם אין כסף חמישי דום שבת סטודיו 49 הלך לי קרוב ל220 שקל אז עד סוכות אני מרגיע קצת עם הביזבוזיםם...אם יש ך סבבה תהנה ...
כן...אני מקבל גם משכורת ביום שישי הזה..אז זה יוצא בסדר=]
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
לא יודע אחי אתה נפלת על מסיבה חרא, אצלי הייתה מסיבה פסיכודלית עלו כמו די מוכרים אני לא זוכר הרבהשמות חוץ מוויד, ועוד כמה מהחבר'ה של סקאזי.. חוצמזה גם הייתה רחבה של היפהופ ששם היה מישהו לא מוכר, אבל הוא שם מוזיקה טובה וזורמת ככה שלא הייתה בעיה.. אני נהנתי שםנכתב במקור על ידי lolx
חח שאני הייתי לא היה רחבות וכאלה..רק רחבה אחת עם דיג'י אחד..ראסמי נפלתי על חרא מסיבה..שטויות קורה..שמח שנהנת אני בכל מקרה לא נכנס לשם יותר רק אם יהיה חינם או משהו
בוני שמור על העבודה שך תאמין לי קשה למצוא...אותי העיפו מהסופרלנד כי הלכתי מכות עם איזה הומו אחד עשה פוזה...עכשיו הם אומרים שהם "לא העיפו אותי " אבל הם לא מתקשרים אלי חח שילכו ...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 27-09-2006 בשעה 16:52.
באומן יש רחבות.. יש ממש כניסות כאלו ובכל כניסה שומעים משהו אחר.. כאילו זה לאורך תחשוב
ואז יש קירות שחוצים בין הרחבות עם מדרגות כאלו וכאלו .. משהו יפה..
אור עדיין לא הייתי באומן...וערכתי סתם אמרתי בצחוק...אבל תכלס גם היה רשום שיהיה רחבות ולא היה בדום...מוזר אולי בגלל שלא היה מפוצץ מאוד אז כדי שיהיה אנשים עשו ככה..
קיצר שומע היום הסתומה הזאת קלטה שהלכנו...רשמה לנו חיסור...כוס אמא שלה איך היא שמה לב האוטיסטית הזאת
תשבעעעע סעמעמעמקק אל תקלל לך תדע האשת מחשבים הזאת בפורום :|
יאללה בקטנה קיבלנו חיסור בתחת שלי חח