DaRk GoD - באמת שאני לא מבין אותך, זה בכלל לא הקטע אם הם היו ערסים או לא ערסים הם התנהגו ככה!
אם הם היו זורקים אבנים חס וחלילה על אמבולנס שקרוב משפחה שלך צריך טיפול דחוף והם מעכבים אותו, הדעה שלך הייתה שונה.(לא אומר שזה קרה לי, אבל זה קרה למישהו)
DaRk GoD - באמת שאני לא מבין אותך, זה בכלל לא הקטע אם הם היו ערסים או לא ערסים הם התנהגו ככה!
אם הם היו זורקים אבנים חס וחלילה על אמבולנס שקרוב משפחה שלך צריך טיפול דחוף והם מעכבים אותו, הדעה שלך הייתה שונה.(לא אומר שזה קרה לי, אבל זה קרה למישהו)
|
|
תבין את זה שברור שהאנשים שזורקו הם יקבלו כבר בראש...נכתב במקור על ידי Jacoby
אבל כל ההכללות האלה על ערסים חרידים ומה לא - זה הגזמה.
אני פשוט אומר שבמקום לשנוא אנשים ערסים חרידים וזה - אז לפתוח דף חדש ולשפוט אדם ע"פ מה שהוא ולא על פי אמונתנו ו"ערסיותו" (לא עלתה לי מילה אחרת לתאר :\ )
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לא שונא בן אדם בגלל שהוא ערס. אני שונא בן אדם בגלל ההתנהגות שלו
זונות אם אניראה כאלה אני ידפוק להם מכות יום כיפור הבאה ואז נירא מי יזרוק אבנים
עם ישראל חי
הבעיה היא שהמון פעמים ערס=התנהגות\=נכתב במקור על ידי Jacoby
מה אתה גנוב אצלנו איפה שכל הערסים שהתכנסו עברה מכונית של רוסי אחד
פתאום באו 60-40 ילדים לא מגגזים בכלל.. עשו מעגל מול הצמכונית התחילו לזרוק אבנים על המכונית.. הרסו אותה לגמריע םפ אבנים
הבן אדם יצא החוצה בא להביא להם מכות קלט שהם מליונים לעומתו נכנס לאוטו שם ברקס ובא לדרוס את כל מי שעמד לו בדרך - ובאמת לא התכוון לעצור - הוא נכנס בילדה אחת ביד שלה.. היא עפה על הרצפה וקיבלה מכה רצינית בראש-=\
אגב - מה שכתוב למטה בכתה בקרית מוצקים שיידו אבנים - אלה אותץם אנשים
מגיע לרוסי הזהנכתב במקור על ידי YaBoy
מה הוא נוסע ביום כיפור
זה פגיע בדת שלנו
לא יכול לכבד יום וחצי בשנה שיחזור לרוסייה
סתום ת'פה שלך כבר י'אידיוט... תראה איזה דברים דפוקים אתה אומר!!!! אין בעיה ליסוע ביום כיפור!!! אני גם הייתי עושה את זה... הבעיה זה שיש ילדים שנוסעים באופנים בגלל זה לא נוסעים... ומה פגיעה בדת הבנאדם אולי הלך להביא את הבן שלא מאיפה שהוא הוא לא אשם שמליון ערסים היו מולו...נכתב במקור על ידי super G
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
מסכנים ? הלוואי הייתי נולד בכיפור...יום כזה קדוש איזה כבוד להוולד בו אחי...נכתב במקור על ידי ItayTheMan
![]()
wtf? אסור לנסוע ביום כיפור מה הקשר לילדים..נכתב במקור על ידי FinisH
וsuper g אתה פשוט דפוק לגמרי אולי הוא נסע לבית חולים לעזאזל מאיפה אתה יודע לא כל אחד נוסע בשביל לעצבן
טוב יכחמים אתם יודעים הכול
ושניכם אידיוטים
אתה ממשיך לזיין את השכל ואתה לא יודע כלום
בוא תגיד לי כאן ועכשיו למה הם זרקו על אמבולנסים אבנים? זאת עבודה זה לא משהו שאני ממציא
מי אמר לך שזה ערסים!?????????????????????????????????????????
לך תדע ילדים שרצו לעשות פוזה של "חזק" ליד בנות או לא יודע מה רץ להם בראש
מבין!??!
ואלה שזרקו אני מצדיק אותך שזה באמת מפגרים