הפעלתי והכל אני מחכה למישהי לבדוק עליה מה אכפת לי אני גם ככה מפרמט היום
הפעלתי והכל אני מחכה למישהי לבדוק עליה מה אכפת לי אני גם ככה מפרמט היום
|
|
מתי שתפעילו את התוכנה אז זה יעשה לכם קובץ בשם msmsgr.exe ב system32 והוא יעלה עם הוינדוס..הקובץ הוא באקדור נוד32 לא מגלה אותו :| אבל מסריקה של כמה אנטי וירוסים זה מה שהוא גילה:
File: msmsgr.exe Status: INFECTED/MALWARE (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
MD5 9861ddfc6c70fe19832cfc07cd5ff4fa Packers detected: -
Scanner results
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found Trojan.Bifrose.Zb
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found DeepScan:Generic.Malware.SE!.8F96B64E
ClamAV Found nothing
Dr.Web Found BackDoor.Bifrost.48
F-Prot Antivirus Found nothing
Fortinet Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found Bifrose.D
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found Backdoor.Bifrose.5 (probable variant)
אני מחקתי תבאקדור אבל לא בטוח..אני עכשיו יפעיל מחדש ויראה עם הכל בסדר..אתם...אתם נדפקתם וזה שכתב תנושא נראה לי הוא זה שעשה תתוכנה הזאת ורצה שנידבק אז תנו לו באן לדעתי הוא עשה את עצמו לא יודע מה עושה התוכנה ככה נראה לי..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או שהוא מיסתלבט או שכשאתה וידידה שלך או חברה שלך מפעילים מצלמה במחשב הוא גם יכול לראות מה שאתם רואים
עריכה: זה שהוא תגובה מעלי עם אתה צודק אח שלי צריך לתפוס תבנזונה הזה שפתח תאשכול לכלכלן מניאק
נערך לאחרונה על ידי אדיר הכריש; 15-10-2006 בשעה 18:27.
סתם איזה נוב ערבי הכין תתוכנה..חיפשתי בגוגל וזה מוצא אתרים ערביים עם לינק לתוכנה..והקובץ שמפעיל תתוכנה לא יגלה כוירוס בשום אנטי וירוס אבל אחרי שתפעילו זה יוצר קובץ בשם msmsgr.exe בSYSTEM32 וזה באקדור שיכולים לפרוץ לכם למחשב..אבל האנטי וירוסים לא ממש קופצים להתריע על זה..רובם בכלל לא מגלים אותו מי שהפעיל תתוכנה שיכנס לSYSTEM32 וימחק תקובץ..גם הUPDATE של התוכנה עם באקדור![]()
זהו אפשר לנעול נתתי לכם קורות חיים על התוכנה![]()
חחח סתם שטיות יאללה ולי יש תוכנה שאם מפעילים ומדברים עם בחורה אז היא מתחילה לעשות ביד במצלמה... אבל רק אם היא כוסית.. אם לא זה נותן לה איגנור אוטומתי![]()
מזל טוב קיבלת באן לשבועיים.