50 שקל ברחוב... אבל היה לי משו מוזר.. מצאתי פעם 5 שקל בדרך מוזרה.. ראיתי שקל, הרמתי אחרי מטר עוד שקל וככה עוד 3 פעמים P= מין שביל כזה P=
50 שקל ברחוב... אבל היה לי משו מוזר.. מצאתי פעם 5 שקל בדרך מוזרה.. ראיתי שקל, הרמתי אחרי מטר עוד שקל וככה עוד 3 פעמים P= מין שביל כזה P=
|
|
150 ברחוב שהייתי כיתה ג
טוב על זה אף אחד לא מסוגל...
אני מצאתי 100 שקל בים בשום מקום סתם על החול אני הולך פתאום אני רואה 100 שקל ליד הרגל שלי זה היה בחופש הגדול לפני שנה![]()
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
50
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
10 שקל =-=
זה קרה כשהייתי עם אח שלי הקטן באיזה גינה עם חול והיה לי חמש שקל ואז איבדתי אותם וחיפשתי ובסוף מצאתי 10 שקל..=-=
גם אני אמרתי אין לי מזל עם הדברים האלה וזה...ואז בחופש כמעט כל יום הייתי מוצא 1 שקל...קיצר פעם אחת אמרתי יאללה סעמק אני רוצה למצוא סכום גדול יותר...
ואז...
כמו שסיני אמר אחרי איזה שבועיים שלוש לקראת סוף החופש בדרך לקאנטרי ליד הבנק מצאתי 700 שקל+ כרטיס אשראי...הלכתי לנסות תכרטיס אשראי והוא היה חסום אז לקחתי ת700 וזהו =]
עריכה
הא ושנה שעברה בדרך לביצפר הלך איזה זקן מלפנינו פתאום התכופף והרים 50 שקל עושה איזה מזל שהייתי ליפניכם חחח ככה אמר ואנחנו כוסאומו התבאסנו היינו 2 כל אחד היה יוצא קופסא מלבורו +איזה 7 שקל...(בתקופה שמאלבורו היה עולה 18)
נערך לאחרונה על ידי בוני; 30-10-2006 בשעה 17:28.
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
50 :|