קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] "מי שלא יתאמץ נגד חיפה, צריך לפרוש מכדורגל"
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-04-2010, 20:18
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 21-04-2007, 22:33
  3. נמני לא ישחק ביום ראשון נגד חיפה
    על ידי oranZ בפורום כדורגל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 14:15
  4. פרננדז הרס תמשחק של בית"ר נגד חיפה....
    על ידי Scooter בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 14:02
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

שירים נגד חיפה - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי itay צפיה בהודעה
    א. בתור פקח "גישות מיוחדות" מה זה אמור לענין אותך מה אני עושה פה בתוך קטגוריה ספורט?
    לא נעים לך לשמוע תאמת על הקבוצה שלך אז אתה מנסה להקשות עלי בדרך הזאות יא חתיכת מגעיל

ב. מה שאתה רושם זה רק דעות ופוסל עובדות שהם לטובת מכבי בלי שום הוחכה לפסילה רק על פי דעה או יותר נכון מושפעות מהסביבה ובלי שום הגיון, בקיצור קו מחשבה של ילד תמים מהגן, ואם אני לא טועה לפני בערך חצי שנה כל הזמן הוצאתי אותך טיפש ואתה אפילו תמיד אמרתה "טוב לא משנה" "זה לא חשוב כרגע" ואם יהיה לי כוח אני יחפש תאשכולות, בקיצור עוד לא גדלתה

ג. לגבי "המשקיעים של מכבי" שצינתה, אם אתה אומר שעושים את זה רק בשביל פירסום, אז למה עושים את זה רק במכבי ת"א ולא בשום קבוצה אחרת?, ויותר מי זה ולמה גם מאז ומתמיד תמיד היו מלא אנשים שעזרו כלכלית למכבי ת"א לדוג' זכי רכיב, מאיר שמיר, האחים עופר וכו... חחחחח כן גם התרומות הם בשביל הפירסום?- ילדון תגדל כבר!

GaM3oVeR

אבל יש 2 אוהדי חיפה מהכיתה שלי שפה ושם הולכים למשחקים, אחד מהם מתעצבן רצח ששרים לו נגד חיפה וכיף להציק לו...

וואלה בחיים אני לא ראיתי כיתה שאוהבים כדורגל יותר מהכיתה שלי... יש אצלנו בסביבות ה20 ילדים שמבינים כדורגל, יודעים הכול על כדורגל והולכים להרבה משחקים שאפשר...
    ואין הפסקה בלי לדבר על כדורגל
    1. אני מפקח גישות מיחודות, זה לא אומר שאסור לי לפקח גם פה... כשאין פה מפקח.. כולם עושים פה סדר..
    2. למה שאני יתנכל אלייך... מה אני ילד מסכן... אני אומר לך שאסור לעשות את זה... וזהו... למה להתווכח בכלל?.
    3. בטח שאני זוכר את שנה שעברה... תמיד אמרת בשנה שעברה שבית"ר תהיה עלובה השנה כמו שנה שעברה ואמרת שמכבי תנצח אותנו... והפסדתם... כן תחפש את האשכולות ותראה כמה שאני צודק..
    4. לא אמרתי שאלה שעוזרים למכבי רוצים פירסום.. אלא אמרתי שאנשים שרצו לקנות את מכבי... ובטח שילכו למכבי.. הקבוצה על סכנת פשיטת רגל.. אין להם כסף בגרוש... היא בליגת העל.. בשנות ה70-80 היא הייתה קבוצה טובה.. מה הם ילכו על הפועל פ"ת... והכי חשוב הם יש קהל..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי barak צפיה בהודעה
    תשמע יש בזה היגיון אבל להגיד שלא יבוא משקיע..זה שטויות..
    ואוהדים לחיפה יש מלא..למה הם לא באים? סתם צבועים חח דוגרי אני אומר לך..גם אני אוהד חיפה אבל ואלה לא הייתי במשחק כבר איזה 3 שנים עד למשחק מול אוקזר שגם לשם נכנסתי בחינם...
    חחחחח תצודק
    יבוא משקיע אבל משקיע קטן ברמה של קבוצות קטנות, ונדיר מאוד מאוד מאוד שיבוא משקיע שיעשה אותכם הכי עשירים בליגה כמו שינקלה עשה אותכם

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

"הקופים הירוקים מעתיקים שירים יציע ג עגלה מכבי חיפה חיזבאללה
    אוו אוו אוו אוו " יאללה איתי ותגיד לו שבכול משחק של מכבי מול חיפה אוהדי חיפה קיבלו מכות
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

איתי :| מה שאתה אומר עכשיו בדיוק קורה למכבי תל אביב
    למה שיענקלה יעזוב? למה לוני מוכר ת'קבוצה? כי הוא חרא והקבוצה חרא אין לו עניין להתעסק בחרא אז הוא מתכוון למכור אב הבעיה אף אחד לא רוצה לקנות את הזבל.
    אז תרגע כבר

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    איתי :| מה שאתה אומר עכשיו בדיוק קורה למכבי תל אביב
    למה שיענקלה יעזוב? למה לוני מוכר ת'קבוצה? כי הוא חרא והקבוצה חרא אין לו עניין להתעסק בחרא אז הוא מתכוון למכור אב הבעיה אף אחד לא רוצה לקנות את הזבל.
    אז תרגע כבר
    מה אתה קשור?, ילדון תשב בצד ותחסוך מאיתנו תדברי "חוכמה" שלך.. כל קשר בינך לכדורגל מקרי בהחלט
    ולכן שהגדולים מדברים הקטנים שותקים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    1. אני מפקח גישות מיחודות, זה לא אומר שאסור לי לפקח גם פה... כשאין פה מפקח.. כולם עושים פה סדר..
    2. למה שאני יתנכל אלייך... מה אני ילד מסכן... אני אומר לך שאסור לעשות את זה... וזהו... למה להתווכח בכלל?.
    3. בטח שאני זוכר את שנה שעברה... תמיד אמרת בשנה שעברה שבית"ר תהיה עלובה השנה כמו שנה שעברה ואמרת שמכבי תנצח אותנו... והפסדתם... כן תחפש את האשכולות ותראה כמה שאני צודק..
    4. לא אמרתי שאלה שעוזרים למכבי רוצים פירסום.. אלא אמרתי שאנשים שרצו לקנות את מכבי... ובטח שילכו למכבי.. הקבוצה על סכנת פשיטת רגל.. אין להם כסף בגרוש... היא בליגת העל.. בשנות ה70-80 היא הייתה קבוצה טובה.. מה הם ילכו על הפועל פ"ת... והכי חשוב הם יש קהל..
    1. סבבה אז תן לי 2 תגובות במקרה הצורך למען הסדר הטוב?
    3. קודם כל את תכניס לי מילים לפה, אני אמרתי דבר כזה שיש מצב שלא ילך לביתר וזה בגלל שאתם חגגתם אליפות עוד לפני שהתחילה העונה
    ועלק תחפש תאשכולות לראות שאתה צודק חחחחחחחח, אני רואה יש לך בעיה של זיכרון אז בוא אני יזכיר לך שכולם צחקו עליך שאתה מדבר כאילו אתה פרשן לכדורגל ואתה לא מבין כלום כך דוג קטנה שאמרתה "נמני עזב מרצונו את מכבי" אז חאלס לדבר הרבה אם אתה לא יודע דברים עד הסוף
    4. אז בוא יחדש לך ידידי שלפחות שליש מהאנשים שמעונינים במכבי הם השאירו כסף לפני שהם עזבו אז שוב חאלס לדבר אם אתה לא יודע את כל הסיפור עד הסוף

איזה מצחיק זה ביום הראשון שפתחתי תאשכול ישר כולם מיהרו להגיב כאן, אחרי דקה שהגבתי ישר 3 תגובות שלכם, ואיפה אתם עכשיו לאן נעלמתם בשלב שצריך להודות בטעויות??

ברק יצא הכי גבר פה וגם בן קצת איכשהו בזה שהוא הבין בטעות אבל לא רוצה להודות בזה חח " חאלס להתעסק בטפל והעיקר ביתר מקום 1" אני מקווה רק שלמדתה גם מה הסוף של כל צעצוע

tip tip תודה גבר שהזכרתה לי תשיר הזה
    נערך לאחרונה על ידי itay; 27-10-2006 בשעה 11:45.

GaM3oVeR
    אורח

תגיד מה ניסגר איתך אחרי שהזה מר לך שאתה כותב עם שגיאות

התלחלת לדפוק משפטי חוכמה "כל קשר בינך לכדורגל מקרי בהחלט" חחח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה
    תגיד מה ניסגר איתך אחרי שהזה מר לך שאתה כותב עם שגיאות

התלחלת לדפוק משפטי חוכמה "כל קשר בינך לכדורגל מקרי בהחלט" חחח
    חחחחחחחח

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

ציטוט נכתב במקור על ידי itay צפיה בהודעה
    מה אתה קשור?, ילדון תשב בצד ותחסוך מאיתנו תדברי "חוכמה" שלך.. כל קשר בינך לכדורגל מקרי בהחלט
    ולכן שהגדולים מדברים הקטנים שותקים.

1. סבבה אז תן לי 2 תגובות במקרה הצורך למען הסדר הטוב?
    3. קודם כל את תכניס לי מילים לפה, אני אמרתי דבר כזה שיש מצב שלא ילך לביתר וזה בגלל שאתם חגגתם אליפות עוד לפני שהתחילה העונה
    ועלק תחפש תאשכולות לראות שאתה צודק חחחחחחחח, אני רואה יש לך בעיה של זיכרון אז בוא אני יזכיר לך שכולם צחקו עליך שאתה מדבר כאילו אתה פרשן לכדורגל ואתה לא מבין כלום כך דוג קטנה שאמרתה "נמני עזב מרצונו את מכבי" אז חאלס לדבר הרבה אם אתה לא יודע דברים עד הסוף
    4. אז בוא יחדש לך ידידי שלפחות שליש מהאנשים שמעונינים במכבי הם השאירו כסף לפני שהם עזבו אז שוב חאלס לדבר אם אתה לא יודע את כל הסיפור עד הסוף

איזה מצחיק זה ביום הראשון שפתחתי תאשכול ישר כולם מיהרו להגיב כאן, אחרי דקה שהגבתי ישר 3 תגובות שלכם, ואיפה אתם עכשיו לאן נעלמתם בשלב שצריך להודות בטעויות??

ברק יצא הכי גבר פה וגם בן קצת איכשהו בזה שהוא הבין בטעות אבל לא רוצה להודות בזה חח " חאלס להתעסק בטפל והעיקר ביתר מקום 1" אני מקווה רק שלמדתה גם מה הסוף של כל צעצוע

tip tip תודה גבר שהזכרתה לי תשיר הזה
    ושוב, הראית לכולנו שאתה יודע לספור,
    אתה לא מבין מהחיים, אבל בראסמי
    ילד מעפן שחושב שהוא יודע יותר טו מכולם.
    עדיף שלא תפתח נושאים
    כל קשר בינך לבין החיים הוא מקרי בהחלט

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,013 | הודעות: 8,202,606 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect