בכללי מה אתה מבלבל תמוח נבחרת כמו אוקראינה הגיע לרבע גמר זה השיג ענק .
אבל שמעת אותי פעם אומר ששבצ'נקו השחקן הכי טוב בעולם ?
בכללי מה אתה מבלבל תמוח נבחרת כמו אוקראינה הגיע לרבע גמר זה השיג ענק .
אבל שמעת אותי פעם אומר ששבצ'נקו השחקן הכי טוב בעולם ?
|
|
שבצ'נקו לא רואה את רונלדיניו סבבה ?
את שבצ'נקו זורקים מצ'לסי כמו כלב סבבה?..
ודי להשוות את רונאדליניו למראדונה... ולפלה... תקופה אחרת... הגנה של שקל...
השנים האלה הכול טקטיקה, הכול חשיבה, ולמרות זאת רונאדליניו השחקן הכי טוב בעולם...
שאלתי את אבי מלר בהרצאה שהוא הביא לנו בטיול... מי אתה חושב השחקן הכי טוב בעולם?..
חד וחלק אמר רונאלדיניו... אין צורך להתווכח על הדברים האלה.. מי שאומר שלא, אומר את זה
אך ורק כי הוא בברצלונה ולא בקבוצה שלהם... כמה שתזיינו את השכל על זה, זאת האמת...
חח למה אתה חושב שאבי מלר מעניין אותי ...
בכל מקרה אתה יכול להמשיך לשבת כמו שאמרו פה על "הגל של רונלדיניו" .
כי אחרי הכל אי אפשר להתווכח כמו שצריך בפורום ...
רונלאדיניו שחקן כל כך טוב בגלל שהוא נמצא בסביבה הכי טובה, כשהוא מוקף עם בכל כך הרבה כישרונות אז אין סיבה שהוא לא יראה כל כך טוב. הוא מתיימר להיות הטוב בהיסטוריה אבל עד עכשיו במצבים של למשל חצי גמר או גמר ליגת האלופות הוא לא הבריק, באליפות העולם הוא השתין במכנסיים.
מנגד קח את מארדונה שלקח קבוצת תחתית של נאפולי ועשה ממנה קבוצה בטופ של איטליה במו רגליו.
דרך אגב הגול הוא אוברייטד, קח גול של כ. רונאלדו יפה כמו זה של רונאלדיניו, אבל אף אחד לא הזכיר את הגול הזה או אף אחד לא פיאר את רונאלדו (מסיבה טובה שהוא שחקן וירטואוז בלי קבלות) :
http://youtube.com/watch?v=yref4GArfao תהנו.
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 02-12-2006 בשעה 21:06.
1. רונאלדיניו לא הבריק מול מילאן? אתה בטוח? מי בישל בחוץ לג'ולי?...
2. שתי הגולים יפים מאוד... גם של רונאלדיניו וגם של רונאלדו.. אבל לדעתי של רונאלדיניו יותר מסיבה אחת..
הכדור בא אליו בזווית שונה... כלומר זה לא בא אליו ישר והוא עצר ועשה מספרת.. אלא שהכדור בא לו יותר
הצידה, והוא הכין לעצמו שזה יהיה על החזה, ועשה מספרת שבעצם הקפיצה גם מעל השוער.. לא יודע ככה
לדעתי.. אבל כל אחד ודעתו...
אןר אים מה להשוות בכלל בין שני הגולים.. של רונאלדו באמת מדהים אבל עדין:
א. רונאלדו הקפיץ את הכדור פעם אחת ועשה את זה ככה שזאת תהיה זווית שיותר נוחה לו, רונאלדיניו קיבל את הכדור ישר לחזה ויותר קשה לשלוט בכדור כשהוא מגיע לחזה מאשר שהוא מגיע לרגל.
ב. של רונאלדיניו מטווח יותר רחוק.
ג. של רונאלדיניו תוך כדי סיבוב.
i rest my case.
אני לא הולך להשוות בין גולים עכשיו אבל התופעה שפתאום רונאלדיניו נותן הברקה אחת במשחק לא חשוב וכל התקשורת מפארת אותו וכל האוהדים שלו אומרים "איזה שחקן מדהים, הכי טוב בעולם וכו'", זה מגעיל אותי קצת.
ילדים בכיתה ג' לא יודעים להעריך כדורגל יפה, הם רואים את רונאלדיניו מקפיץ כדור מעל 2 שחקנים ומוסר למישהו וחושבים וואי איזה מדהים הוא אני אוהד אותו.
אני לא גדלתי על אהבה של שחקנים וירטואוזים אלא על אהבת המשחק, ראיית המשחק הטקטיקה שבמשחק (הוכחה לכך היא שהשחקנים שאני הכי מעריך אישית הם פיגו וראול שני שחקנים לא וירטואוזים).
הכדורגל הפך ממשחק קבוצתי להצגה אישית בשביל מכירת חולצות.
טוב שיש היום קבוצות כמו ליון בשביל להנות מכדורגל קבוצתי נהדר בלי כוכבים ואגו.
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 02-12-2006 בשעה 19:44.
אבל כן השוות בין גולים ועובדה שהבאת את הגול של רונאלדו ובכל מקרה.
גם אני לא אוהב כל כך את רונאלדיניו ובכל זאת הוא השחקן הכי טוב היום בעולם.
חוץ מזה אני חושב שהוא קצת אובר רייטד, כולם חשבו שהוא היחיד שמחזיק את ברצלונה ושהוא שחקן המפתח שלה אבל אני לא חושב שזה בהכרח נכון וההוכחה הכי ממשית לזה שהוא לא תיפקד בהתחלה כשאטו נפצע.
בקשר לעניין השני- מה לעשות כדורגל הפך ממשחק שהמטרה שלו היא לספק הנאה ובידור למשחק שמטרתו בראש ובראשונה רווח אישי, ובגלל זה הוא הופך ליותר ויותר מסחרי אבל זה כבר דיון אחר לגמרי.
נערך לאחרונה על ידי BarX; 02-12-2006 בשעה 20:33.
הבאתי את הגול של רונאלדו בשביל להראות שהנה יש פה גול שמשתווה לזה של רונאלדיניו אבל אף אחד לא עשה עליו כותרות.
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 02-12-2006 בשעה 21:07.
מה קשור ילדים בכיתה ג' אור?.. אתה אומר דברים בלי קשר...
את מי זה מעניין שילדים אוהבים אותו או לא... ילדים עדיין נשענים בארגנטינה אך ורק על מראדונה...
נו ו.......?? למי אכפת מהילדים... כולם יודעים שרונאלדיניו הוא השחקן הטוב בעולם, אין מה להתווכח
יותר מדי.... ולא קשור שאתה מסתכל על ראיית משחק... דיברנו על מי הטוב בעולם.. לא מעניין אותי איזו
קבוצה לדעתך יותר טובה.. ליון קבוצה מצויינת ויש לה כוכב בשם ז'וניניו... ומה אתה מצפה שהכדורגל יהיה
כמו פעם מגעיל, לא מסחרי, לא מביא כסף...?.. זה היופי בכדורגל... התקשורת העולמית, והאוהדים.. מה שהיה
פעם נגמר, אנחנו בעידן חדש...
תופעת ההערצה העיוורת הזו כלפי רונאלדיניו פשוט מגעילה כבר.
זה מה שאני רוצה להעביר פה.