איזה הפתעה עם בארסההה
כל הכבוד להם
איזה הפתעה עם בארסההה
כל הכבוד להם
|
|
מירו, רק שבוע וחצי האחרון התחלתי להגיב פה =\
אסור?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא אחי...
רונאלדיניו מסר לג'ולי שלא היה בנבדל סבבה עד כאן הבנת ? יפה...
עכשיו ג'ולי כבר עבר את ההגנה ומסר לגודיונסון ככה שזה לא אופסייד כי 2 השחקנים היו מאחורי המגן האחרון וזה לא שג'ולי היה לפני המגן האחרון ומסר לגודיונסן מבין...לא היה שום אופסייד ומסירה גאונית של המאסטרו...
איזה גול הוא הכניס ... שחקן חכם כמוהו לא ראינו הרבה זמן, לא חושב שהם הקדישו לזה משמעות מיוחדת זה ידוע שרונאלדיניו גאון ומאלתר תמיד ...אולי עבדו על זה אבל כמו שכל קבוצה עובדת ולא בפרט על בעיטות מתחת לחומה...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 06-12-2006 בשעה 20:27.
תגיב חופשי השאלה שלי אם רק לפני שבוע וחצי ראית בפעם הראשונה כדורגל אירופאי ...
ותומר כמו שאתה אומר שרונלדיניו השחקן הכי טוב בעולם והוא אחד של גאונות והכול אז אני הייתי מצפה ממנו להביא גאונות בכל תפקיד שיבקשו ממנו ... אף אחד לא אמר לו לשחק בלם או שוער הביאו לו תפקיד והוא לא עשה איתו כלום ..
למרות שמה שהוא עושה לאחרונה מראה שהוא שחקן טוב כי לשחק עם נגרים כמו גודיונסון וג'ולי ועדיין לנצח זה יפה כי שזה היה עם אטו ומסי זה לא ממש היה חוכמה ..
למרות שבישבילי קאקה הוא השחקן הכי טוב בעולם .. והוא משחק בקבוצה שאני שונא הרבה יותר מאשר את בארסה ..
Indianapolis colts Champions!!!
פעם ראשונה שאני מסכים איתך... גם אצלי הקבוצה השנואה ביותר זו מילאן... חחח...
בליגה האיטלקית... תמיד חיבבתי יותר מכולם את יובנטוס, והשנאה למילאן בגלל דבר אחד...
היריבות שלה בלגית האלופות עם מנצ'סטר יונייטד, תמיד מילאן הייתה מעליה, וזה ביאס אותי חחח...
בכל מקרה לרונדאליניו... מירו... זה לא שרונאלדיניו שיחק לבד... כל הקבוצה ששמה ברזיל לא שיחקה טוב..
ואחד מהם שאתה אומר השחקן הכי טוב בעולם בשם קאקא גם לא הוכיח את זה, ועוד דבר... במאצ'פ הברזילאי
בשנה שעברה בין מילאן לברצלונה... רונאלדיניו ניצח :]
למה אתה חושב שמסי ואטו יחזרו לשמינית? :|
אטו יכול מאוד להיות שגמר את השנה
מסי עוד לא.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אטו אולי חוזר
אבל לכושר הוא לא יחזור כל כך מהר
וזה ספק חודשיים
:ס
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
קאקה היה טוב בהתחלה וגם כבש כמה שערים .. מול צרפת הוא היה חלש כי לקאקה יש בעיה עם קשרים אחוריים גאונים כמו מקללה או מה שהיה שנה שעברה נגד בארסה אדמילסון שהולכים איתו יד ביד כל המגרש ...זה הבעיה היחידה שאני רואה במשחק שלו חוץ מזה הוא מושלם ..
ושוב לא אמרתי שרק רונאלדיניו היה חלש כל הנבחרת הייתה חלשה אבל כולם דיברו עליו כהטוב בעולם כמו שרונאלדו קיבל בראש אחרי מונדיאל 98 עכשיו רונאלדיניו מקבל אותו דבר ..
Indianapolis colts Champions!!!
עלו אבל בכל מקרה הם לא יקחו את הגביע
אל תגזים, לא לפני שבוע וחצי התחלתי לראות כדורגל =\
ראיתי כדורגל גם לפני זה, וראיתי משחקים של בארסה והפועל גם לפני זה, אבל עכשיו אני רואה יותר משחקים, של יותר קבוצות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363