|
|
אל תחכה לאחת ויחידה צא למסיבה ושם כבר לא קשה
באמת אין מה למהר..לי זה בא בהכי לא צפוי בעולם..
במסיבה שהיא סתם בבית..מישהי לקחה אותי לצד והתחילה להצטרפת איתי..
זה היה מוזר אבל ברור שהמשכתי..
ולכל אחד זה בגיל שלו..
טוב שמע...אני רואה שתרציני...
א. אחי זה כולה צירפות יענו תלא הולך ליגמור מזה או משו'
ב.אתה מייחס לזה כזאת רצינות צירפות צירפות כולכם פה בפורום ככה לאדע אני אומר לכם התנקשתי אולי עםאיזה 10 בנות שאני אפילו לא יודע איך קוראים להם...ועם ים ידידות שזה כזה בקטע שלסבבה כי אני לא רואה פה משו' מיוחד בכלל...
ג.בגלל שאתה מחפש את זה כל כך זה יקח לך זמן עד שזה יבוא..אל תייחס לזהמשמעות...
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
חח בוני ינקניק את הרק מלחיץ אותו .
צ'מע גברבר ( אגב הנושא ישןןןןןןן )
בוני מתכוון שפשוט אל תחשוב על זה יותר מידי ..
זה יבוא כבר מעצמו .. כי אתה חושבעל זה כחל הזמן ורוצה להתנשק עם מישי זה לא יבוא (מעין חוק מרפי כזה )
אל תחשוב .. זה יבוא לבד אחי .
אם אתה תיזום או אם הילדה תיזום ..
מילא תפנטז על בר רפאלי במיטה או משהו כזה...
נסחפת אחי, זה כולה נשיקה, אל תדאג זה יבוא לך כבר מתישהו.
ותאמת, אצל כל אחד זה משהו שונה, אל תגידו "עדיף שזה יהיה למישהי שאתה אוהב" זה סתם שטויות, אני לא התנשקתי עם מישהי שאהבתי בפעם הראשונה, וזה לא מזיז לי, בכלל בקושי ידעתי מה זה אהבה... חחחח.. לפני כמה שנים טובות, וחוץ מזה, אם אתה כ"כ לחוץ לנשק, תצא למסיבה.![]()
אל תראה שאתה רוצה אתזה אחי זה יבוא אין דבר כזה שזה לא יבוא סמוך עליי עוד השנה ואני מניאק אם לא אגב בן כמה אתה?
אתם סתם נותנים לו להיות פאסיבי מזעזע !
הגישה שלי שונה מכל הגישות כאן ...
"זה יבוא, זה יבוא שלא תחכה לזה" - אממ זה מה שאתה רוצה ? להגיד לעצמך "בסדר. אני לא מתנשק כי זה לא הזמן. זה יגיע שזה יגיע" ..
לא ! אתה צריך לפעול . כמו כל דבר בחיים. אתה רוצה עבודה טובה , רוצה X , רוצה Y - אז תענה לי , הדברים האלו מגיעים לבד? לא! אתה צריך לעבוד עליהם, להשקיע וכ'ו ! גם עבודה טובה באה אחרי חיפוש והשקעה. (אף אחד לא יבוא אליך ויציע לך עבודה בת זונה)
קיצר ,
תצא , תבלה , תכיר ובנים ובנות ..
אתה עדיין צעיר
מקווה שהבנת את הנקודה שלי ..
נערך לאחרונה על ידי Sunz; 03-01-2007 בשעה 16:44.
[center]
זה שמעליי באמתת צודקק ויש א זה שנכון לא מומלץ להיתנשק נשיקה ראשונה בלי לאהוב אבל שהייתה לי את החברה שלי התנשקתי איתה אז זה לא פעם ראשונה ועכשיו כל פעם שיש מסיבה אני תופס בנות עד שיש את זאת שנותנת ונראית טוב אם כאילו לא אכפת לך שנשיקה ראשונה לא תיהיה מאהבה ואתה חרמן חרא ולחוץ חח לך למסיבה ובמסיבה אתה תמצאא מלאאא שנותנות =]