אחי נתקעתי בקטע של הסקרים........
פשוט ללחוץ על completed ??
אחי נתקעתי בקטע של הסקרים........
פשוט ללחוץ על completed ??
נערך לאחרונה על ידי BlacKT!gEr; 27-02-2007 בשעה 08:55.
|
|
human: רוב הסקרים של CPA (הזה עם הדבורה, ipsos i say וכ'ו) לא עובדים אפילו אם שמים proxy גם ל-Rex יש הרבה בעיות אתה צריך פשוט להמשיך לחפש כאלה שעובדים.
ילד המייפל: רמה 30+ זה לא גבוה אבל שיהיה. אתה לוחץ על completed אחרי שעשית את הסקר ואז אתה מחכה שהחברה תאשר לך את הסקר. אם זה יאושר זה יכנס ל-Approved offers אם זה ידחה זה יכנס ל-Disapproved offes
נוו למישהו זה עבד..?
קרא חוקי חתימות
אני רוצה לזייף כתובת וטלפון ....
למי יש ?
פעם היה לי...
צריך לגמור את הסקרים עד לנקודה שכתובה בדף בו הסקרים מוצגים.
רק אחרי שתגמרו את הסקר תקליקו על comleted.
בסקרים עצמם תחרבשו מידע, אם יש דברים שאתם לא מצליחים כמו כתובות וזיפ קוד תחפשו בגוגל כתובות אמיתיות, מיקוד ומספרי טלפון אמיתיים של אמריקה.
פעם אחת אתם מחפשים ויש לכם מידע לכל הסקרים
בהצלחה. לי זה ע-ב-ד
טוב כיוון שאני בחור טוב...
אז הנה לכם פרטים :
מדינה:new york
state: NY
עיר: Narrowsburg
zip:12764
phone
8459123214
או
9726548521
כתובת רחוב: Lake Ridge Rd 35
אני לא יכול לעשות עוד פעם כי זה זוגר את האיי פי צריך לחכות שיצאו חדשים.
אתר עם פרטים של כתובות ומס טלפון: http://www.chabad.org/centers/defaul...t=51&qry=90007
יש סקר אחד שניו יורק לא עובד אז תנסו לקחת מפה
אתם אשכרה מאמינים לזה?! o.O
קרא חוקי חתימות
אחי לא הבנתי איפו אמו להיות ה available offers זה לא מופיע לי בשום צד אתה יכול לצלם תמונה או משהו?
מה אתם דפוקים אתם לא רואים שהוא עובד עליכם?
האתר שלו זה שאם אתה נרשם דרכו הוא מקבל כסף...
תאמינו לי אני עשיתי את זה ואני טחון ב-NX האתר האמיתי בלי הרמאות הוא:סליחה אין לי 20 הודעות... אבל תמשיכו לקרוא ותעשו
וואלה אם אתם לא מאמינים כנסו דרך האתר שהוא נתן לכם ותלחצו HOME לפני שלחצתם תראו מה רשום בקישור..
הוכחה:=14330
הקישור שהוא נתן נכון? סתכלו רגע על =14330
=14330 זה ה-ID של המשתמש שלו.... יאללה כולם פה מניאקים ורמאים
ודרך אגב תזכרו את זה אבל תמיד תזכרו את זה מי שיודע להשיג NX לא יפרסם את זה בשביל כולם אלא רק בשביל עצמו...
יצאתם פראיירים עשיתי מאיזה אתר אחד 75$ פירסמתי בכמה פורומים דרך הקישור שלי ועכשיו שלחתי את הכסף ל-PayPal והנה עכשיו יש לי 75$ ויש לי מלא NX....
סתם חרא לא עובד בגרוש ולמי יש כוח לעשות את זה ...
כן כן ז השחקן שלי במייפל סטורי