הכי מעצבן זה לחפש מספר בפלאפון ולעבור על כל הרשימה ואז לגלות שחזרתם לתחילת הרשימה כי עברתם על מי שאתם צריכים ועכשיו עוד פעם לחפש
למרות שעכשיו יש את המשוכללים שלוחצים את האות הראשונה וזה מוצא את כל האנשים באות הזאת
הכי מעצבן זה לחפש מספר בפלאפון ולעבור על כל הרשימה ואז לגלות שחזרתם לתחילת הרשימה כי עברתם על מי שאתם צריכים ועכשיו עוד פעם לחפש
למרות שעכשיו יש את המשוכללים שלוחצים את האות הראשונה וזה מוצא את כל האנשים באות הזאת
|
|
חח כשאתה נכנס למיטה והרגליים שלך קופאות מקורר ואתה מחכה שעה והם לא מתחממים זה מעצבןן אותי טיליםם
בתהליכי פרישה מאטרף.
שאני מתקלח מסיים עם הראש ועובר לסבן את הגוף, מסיים ותוהה "רגע, חפפתי כבר את הראש ? טוב נו נחפוף ליתר ביטחון".
לי קרה משהו דומה עם הקורנפלקס כמו לAND
רק שאני קם מהסטלה של הבוקר, הולך אוטומטית למטבח ומארגן לי קורנפלקס+סוכר כמו שאני אוהב, ניגש למקרר ומוציא חלב, מוזג, מתיישב, מתחיל לאכול ומרגיש שהקורנפלקס חמוץ..וסמיך..ואז אני קולט ששמתי יוגורט עזים |:
אבא שלי שותה יוגורט עזים והוא קונה את זה בקרטונים דומים לחלב.
אני גם שונא שמתחיל לך הרגשה שאתה צריך לחרבן וזה באמצע היום בבצפר ואתה כולך נגעל ללכת לשירותים בבצפר לחרבן ואז אתה צריך להתאפק כל היום עד שעה 6 לחזור הביתה (קרה לי היום ): )
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
כשאתה מתקשר למישהו ומחכה ומחכה ומחכה והוא לא עונה
ואז אתה בא לנתק ולוחץ על הכפתור ובדיוק אתה רואה שהוא ענה לשיחה אבל כבר ניתקת לו
זה הדבר הכי מעצבן ביקום
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חח יש משהו שנדיר שקורה אבל קורה..
אני בא להתקשר לחבר אחד שלי,אז אני מרים את הטלפון מחייג ואז אני שם את הטלפון באוזן ואני מגלה שחבר אחר שלי התקשר בול בשניה שהרמתי את הטלפון אז לא שמעתי את הצלצול,אז אני אומר כזה אופס ניסיתי להתקשר לחבר אחר חח ואז כולי מבולבל לא מבין איך הגעתי אליו ואז הוא אמר לי שהוא התקשר =]
הכי מעצבן זה שבחופש..כשאתה ישן
חזרת ב3 וכולך מת מעייפות.. השעה 8 בבוקר
מישהו מתקשר אלייך הבייתה ואתה עדיין ישן מתעורר חלקית מהשינה ואומר על הזין שלי אני לא עונה לטלפון.. שינתקו
ותרואה שהם לא מנתקים..
ואז אתה מתעצבן וקם לענות.. ועד שאתה מוצא תטלפון .. ולוחץ על SEND ומקבל תשיחה.. הם בדיוק מנתקים
לשבור תטלפון