ברור שטעים רצח... גבר שלא אוכל בשר זה על גדר קוקסינליות לדעתי
מה העולם שווה בלי בשר? חחחח
ברור שטעים רצח... גבר שלא אוכל בשר זה על גדר קוקסינליות לדעתי
מה העולם שווה בלי בשר? חחחח
|
|
טעים רצח
הפושעים הקטנים עוברים על החוק, הפושעים הבינוניים מנצלים את החוק, הפושעים הגדולים קובעים את החוק...
למרות שאני לא צמחוני\טבעוני אלא רק בתהליכים אני ממש לא מסכים עם מה שאתם אומרים "שרשרת המזון" "גבר שלא אוהב בשא הוא לא גבר" וכו... זה טפשי.
תבינו שאדם, למרות היכולת שלו לאכול כמעט הכל, אינו כמו נמר או שאר הטורפים, אנחנו מסוגלים להתקיים גם ללא בשר, זה לא משהו שנחוץ כדי להתפתח, תוכלו למצוא את כל הוויטמינים והחומרים החיוניים שיש בבשר במאכלים אחרים....
הבעיה היא שאף אחד לא מודע בעצם לזה, לא רק לעניין שהבשר לא נחוץ, שהוא גם מזיק לגוף וגם שהוא תוצר של תעשיית מוות.
זה חסר טעם לדון על זה פה, כי הרוב הגדול כאן מחזיק בדעות קדומות ולא מוכן להפתח לאופקים אחרים.
טאקו, אני שונא אותך.
טעים רצח!!!
טעים
אבל גם איכשהו גם רצח
לא שאני לא אוכל בשר בגלל זה
מממ אני היחידי שאומר שהסקרים שלך טפשיים? ממש לא... ואני לא חושב שאמרתי את זה בתגובות שלי פה היום.
ותאמין לי זה שקיבלת ניהול בפורום הזה לא אומר שמילה שלך למפקחים\מנהליים ראשיים שווה יותר ממה שהייתה שווה פעם...
ואני חושב שיש לי זכות מלאה להביע את דעתי בקשר לסקרים השונים שיש פה.
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 02-05-2007 בשעה 19:24.
לSpakai, תטעם פעם בייקון (קותלי חזיר), אתה לא תאמין כמה הבשר הזה טעים.. שמן אבל טעים..
בעיקרון אני חושב שזה רצח.. אבל אוכל מדי פעם רחוקות בשר..
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
זכותי המלאה להגיד שאני שונא אותך, לפי כל התגובות הגזעניות והצבועות והמגעילות שלך, זה הרושם שאתה עושה עלי, אני לא יורד עליך או מקלל אותך בכל הודעה שאני מגיב לך.
וכן, רק אתה תגיד לי לחשוב לפני מה שאני כותב XD
חחחח טעים רצחחח
כמו שמישהו אמר: "אם אלוהים רצה שנהיה צמחוניים אז למה החיות עשויות מבשר?"
קרדיט ע-נ-ק ל Radiation על הפצצונת למעלה![]()
זה גם רצח
וגם טעים רצח
מצד אחד, אתה אוכל שניצל לדוגמא
מאיפה אתה יודע מה עשו להודו המסכן שממנו עשו תשניצל?
בטח התעללו בו או שרצחו אותו בדם קר :|
אבל מצד שני, ככה זה
שרשרת המזון או משזה לא יהיה חח