הוא שפך הכל בצדק בתור אוהד של הפועל תל אביב אתה אמור למחות על ההנהלה המושחטת והרקובה שיש לכם, פותחים את הפה באמצע העונה לגביי עזיבה של שחקנים חבל הפועל יכלה מזמן להתחרות עם בית"ר על האליפות אם זה לא היה קורה.
הוא שפך הכל בצדק בתור אוהד של הפועל תל אביב אתה אמור למחות על ההנהלה המושחטת והרקובה שיש לכם, פותחים את הפה באמצע העונה לגביי עזיבה של שחקנים חבל הפועל יכלה מזמן להתחרות עם בית"ר על האליפות אם זה לא היה קורה.
|
|
בית"ר ירושלים לצערי לקחו אליפות היום הם יהיו בפער של עשר נקודות אחרי שינצחו את רמת-גן מקווה עונה הבאה יענקלה שחר יחזק בשניים שלושה שחקנים את הקבוצה ונחזור שוב פעם לקחת אליפות
נערך לאחרונה על ידי football98; 29-04-2007 בשעה 16:21.
חחח מצחיקים אתם אוהדי חיפה... חושבים שאם תחזקו טיפה שנה הבאה אז תיקחו אליפות לא ספרתם את בית"ר אה??
חחחח אני מזכיר לך שלביתר יש הרבה יותר כסף לשחקנים יותר טובים, אני לא פוסל את זה שחיפה יכולה לקחת שנה הבאה אבל עדיין אם כן הם ייקחו בשיניים אותה, כי בית"ר תתחזק ותהיה ממש חזקה שנה הבאה, למי שלא הבין כל שנה שתעבור בית"ר תהיה יותר חזקה.
הזרים שלכם שווים לתחת חוץ מבואטנג ואולי מירוסביץ ואני חושב שאם יעשו מאמץ להחזיר את עידן טל או קשר אחר ברמה גבוהה כן יהיה לנו סיכוי לקחת אליפות תלוי עד כמה יענקלה שחר יהיה מוכן להשקיע בעמדה הזאת ולא להביא איזה שחקן לא מוכר מברזיל(דוגמאת אנדרסון שהוא לא רע כל כך אבל לא ברמה של מה שהיה פעם) לא מוכר ואולי ובלם במקום אולארה ואת גזל להעיף וכמה כאלה שלא מועילים בכלום
נערך לאחרונה על ידי football98; 29-04-2007 בשעה 16:27.