זה לא כואב רצח עם יודעים לטפל נכון
|
|
תתחדש אחי מזל טוב
תתחדש אחי פצצה![]()
זה כן עושה בעיות ,
זה לא פחות כואב .
זה הרבה יותר כואב מכיוון שהעגיל בתוך האקדח עושה לך את החור והעגיל לא עד כדי כך חד .
המחט היא חדשה ויוצאת מהאריזה הסוגרה מול עינייך כשאתה עושה את הפירסינג במחט .
+ העגיל שאתה מקבל כשאתה עושה עם מחט הוא או טיטניום שזה מתכת שמחלימה ממש טוב , או אפשר לבחור "מתכת רפואית " שזה המתכת ששמים בניתוחים וכו וזה גם כן מצוין .
ככה שאל תכניס לו סתם עובדות כשאתה לא יודע .
ואני לא אומר שכל מי שיעשה באקדח זה יכול לגרום לאינפקציה או לא להחלים ,
כי כן יש אנשים שכן עשו באקדח וזה החלים להם אבל יש גם כאלה שלא והסיכוי שזה יחלים ויצא לך הרבה יותר בריא ויפה זה עם מחט .
ככה שעל איכות וביטחון עדיף לקחת מחט.
רק כדי שתבין מה קורה לאנשים שעשו עגילים באקדח ,
2 מהם אני מכיר אישית .
אתה יכול לראות כאן שהעגיל נבלע בתוך החור עצמו מכיוון שהעגיל של האקדח הוא קצר , ולא מתאים לחור חדש מכיוון שהעור מתנפח והוא צריך מרחב לנשום גם כשהוא מנופח .
![]()
הינה עוד תמונה ואני מכיר את הבן אדם שצילם את זה ,
היא באה אליו לעשות הליקס באוזן השניה והרשתה לו לצלם את האוזן הזאת שהיא עשתה בה הליקס עם אקדח ובגלל שהטכשיט היה לא סטרילי וקצר הוא גרם לאינפקציה גדולה וגרם לסחוס להיתנפץ .
ככה שבאמת עזוב אותך להוסיף עוד 100 שקל ולצאת עם פירסינג בריא ואיכותי מאשר לספוג את הכיסוי לבעיות עם הגוף שלך .
במיוחד כשיצא לי להוציא למישהי פירסינג מהאף שנעשה עם אקדח ונכנס חצי לתוך העור ,
חוויה לא מרהיבה תאמין לי .
וואייייי אתה צודקקק..\
בגלל שזה מתנפח והעגיל קצר אז זה כזה לוחץץץץ..
מה שקרה לי.. איזה מפחידה התמונה השניה וואי :{
וואי התמונות מזעזעותתתתתתתתת![]()
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
זה לוחץ ומכיוון שזה לא יכול לנשום ולהחלים בנוחות העור מתחיל לבלוע לתוכו את העגיל ויוצר זיהום או גרוע מכך.
עגיל עם מחט + טיפול שמ ניקוי ההפרשות עם מים פושרים ומשחה יגרום לפירסינג שלכם להיות במצב מצוין .
![]()
לא מת על עגילים אבל תתחדש אחי
כןןן זה קורה לי עכשיו ..
עשיתי אותו לפני חדוש אחרי שבועים ככה לא הרגשתי אותו ובאתי להחליף לחישוק ואז התחיל לכאוב רצחחחח
והוא אפילו לא נכנס בסוף החישוק למה הוא עגול וכל שניה נתקע באוזןן . קיצר עכשיו יש לי תקטע שהוא נדבק
שיעבור נראלי אני ילך לקנות חישוק כזה . נראה כמו טבעתת חח .. ממש אהבתייי
ותכלס מי שעושה עם אקדח אחד ל . שקורה לו משו באוזןן אני עשיתי באקדח וכל מי שעושה ומטפל בזה עם אלכוהול לא קורה כלוםםםם . מי שמזניח זה משו אחר
פראייר ? ,
עם אתה חוסך כסף בשביל הבריאות של עצמך תאמין לי תהיה בריא .
אני עשיתי את שני העגילים בכל צד במחט ,
מה פראייר בזה בדיוק ? בזה שיצא לי חור ישר ובריא ? .
אין כזה דבר לטפל ולהזניח .
לי יש צלקת של עגיל של אקדח מעל החור ה1 ,
וטיפלתי בו הכי מצוין שאפשר והוא לא החלים והיתפנח ועד היום ישלי מין הר קטן בגלל שזה היה עם אקדח .
ככה שפראייר אתה יכול להיות עם ככה אתה קורה ללשמור על הבריאות שלך .
וואייי ציקייייייי
נכון שזה מציקק ? סעמקק זה כואב כשזה נדבק כזה ואז אתה מנסה לשחרר את זה לפעמים היה יורד לי דם :/
אהה ונראה לי כדאי לך להוציא את העגיל הרפואי ומהר..
אני הוצאתי אחרי שלושה ימים גם כשכאב לי..במיוחד אם זה מתנפח לך .. כי זה גורם ללחץ והעגיל הרפואי הזה לא יעזור לך בגרוש אם הוא לוחץ.. צריך קצת חופש בעגיל.. תנסה להוריד אותו ולשים חישוק
נערך לאחרונה על ידי חנצ'וווק; 02-05-2007 בשעה 20:34.
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F