מה שהתלהבתי מבית"ר הם משחקים מהר בנגיעה אחת הסגל יותר טוב משל שנה שעברה
מה שהתלהבתי מבית"ר הם משחקים מהר בנגיעה אחת הסגל יותר טוב משל שנה שעברה
|
|
צהוב שני שבכלל לא היה פאול!!!
תשמעו חוץ מהתוצאה עכשיו אם תתעלמו מהמספרים אני מתגאה להיות אוהד בית"ר וכל אחד צריך להתגאות שהצגנו את עצמנו ככה לא ראיתי בחיים קבוצה שמשחקת ב10 שחקנים מול קבוצה בסדר גודל של קופנהאגן ומראה שהיא לא פראיירית ובתאכלס בית"ר משחקת הרבה יותר טוב מקופנהאגן במחצית השנייה שלא נדבר על שניי גולים שכמעט היו פה אני פשוט רואה את זה ואני אומר שאם זה ייגמר ככה בטדי אפשר לסגור את העניין ולעבור את הדנים.
אני בטוח שאנשים שרואים את המשחק יסכימו איתי עכשיו
יהיה כיף!
כמעט היה גול מרחוק השוער שלהם כמעט נרדם אבל הדף לקרן
אבל אל תשכחו שבואטנג לא ישחק בכל מקרה שום צריך לשים את מירוסביץ במקומו
זה לא פשוט לשחק מול קופנהאגן ב10 שחקנים ולא להישבר אחריי טעויות רבות של השופט כמו פסילת שער חוקי והצהוב השני של בואטנג שלא היה מוצדק ועוד נבדלים שלא היו בכלל הקבוצה הראתה אופי ולא נשברה.
ואתה יודע מה מיילא לא פשוט לשחק ב10 שחקנים מול קופנהאגן אבל עוד יותר לא פשוט ולא מובן שבית"ר שלטה כמעט לכל אורך המשחק במגרש ויצרה הרבה יותר מצבים.
יהיה כיף!
הבעיה היא שהם חזקים ומהירים היה קשה לבית"ר להגיע ליותר מדי הזדמנויות גם הם לא הגיעו ליותר מדי אבל הגול שחטפתם היה גול כזה מפגר
כן הוא הדף אחר כך בעיטות לא קלות המגן הימני אלברז שחקן טוב מעניין איך החלוץ הזה שלא שיחק עוד
ומה שבטוח זה שאתם יותר טובים משנה שעברה ואם אתם לא תקחו אכשהו אליפות זה יהיה דבר נדיר(ואני אומר את זה מאוד בצער)
נערך לאחרונה על ידי football98; 31-07-2007 בשעה 23:29.