לכול המצחיקולים עם הבדיחות על המימר עשו טובה ... :|
נכון .. אף אחד לא שם לב לזה שאתה אוהב צינור ארוך למשל =] טאקו נראה לי שם לב שאתה אוהב לקבל צינור ארוך בתחת וחוץ ממנו וממני אף אחד .. שימו לב חברס'
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
נכתב במקור על ידי Hitman נכון .. אף אחד לא שם לב לזה שאתה אוהב צינור ארוך למשל =] טאקו נראה לי שם לב שאתה אוהב לקבל צינור ארוך בתחת וחוץ ממנו וממני אף אחד .. שימו לב חברס' צינור עדיף מנקניק חמוד .. וסעמק מחקו פה תאייסיקיו חח אי אפשר להתחבר וכה אני עדיין בעבודה :|
נכתב במקור על ידי Nakhla King 3/4 דאבל תפוח + 1/4 ליקריץ = גן עדן אני יזכור את זה אפילו שאני לא בטוח שאני יודע לערבב טבק שמים את הדאבל תפוח ואז את הרבע ליקריץ או ששמים הכל ביחד ומערבבים כזה כמו אחרי ששמים תיבול לסלט?
אני בעיקרון שם שכבה של תפוח אחר כך שכבה קטנה של ליקריץ ואז הרבה תפוח ..
טאקו איך שבא לך .. תנסה ככה וככה ותראה איך יותר טעים .. ונחלקה שתוק .. ואת מי מעניין שאתה בעבודה הנטחנת שלך
נכתב במקור על ידי Hitman טאקו איך שבא לך .. תנסה ככה וככה ותראה איך יותר טעים .. ונחלקה שתוק .. ואת מי מעניין שאתה בעבודה הנטחנת שלך אני עובד בחנות חשמל אתה עובד במפעל לאריזת נקניקיות ואצלי עבודה נטחנת ? חחח לך תקום ב4
אמן תתחשמל
נכתב במקור על ידי Hitman אמן תתחשמל אמן שפעם הראשונה שלך לא יעמוד לך
חוקי הפורום