קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אצל מי יש בזק אם נטויז'ן?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 11:45
  2. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 16:16
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 02:07
  4. רצף בדיחות יפות
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 14:59
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 55

רצף גנטי אצל הכהנים - עמוד 3

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    הפעם עברת את הגבול!
    מה יש לך להגיד על זה?

אתה לא יודע מי אלו הנאצים! האבות שלי נלחמו נגדם וראו את החברים שלהם מתים במלחמה הארורה הזו! אתה אל תספר לי על להיות נאצי! כי אני יודע מה זה טוב מאוד! אני חווה את זה כל יום ארור שאני חי!

תחשוב שוב לפני שאתה פולט מילים! אישית, אם היה לי כוחות כמו לסטאלין, הייתי שולח אותך לחינוך מחדש בסיביר! ומי פה מהרוסים שגדל שם, יגיד לך שעדיף למות מאשר לעבור את זה.

המשך לילה שקט,
    Jay.
    אני איתך בדיון הזה נגד האהרון הזה..
    מתלהב מדיון חושב שזה החיים שלו הוא פשוט חייב לנצח אותך בדיון לא משנה מה הוא אומר כי בחיים הוא סתם אפס שבחיים שלו לא ראה בחורה אז כתרוץ הוא "הולך ללמוד תורה" בישביל שיהיה לו אססור לגעת בבנות. הוא חושב שהוא למד פסיכולוגיה בבצפר אז הוא יודע מה אנשים חושבים והוא יכול למעוך אותם אבל הוא לא מבין שהוא החלש פה שצריך רק לתקוף ולתקוף בישביל להישאר בדיון הזה, הוא חוזר על המילים "אני יפורר אותך בדיון" בגלל שבחיים שלו הוא מפחד לדבר בגלל שהוא היה קטן תמיד השתיקו אותו ולא נתנו לא להגיד את דעתו אז הוא ברח לדרך חיים אחרת- דתית שם צריך לכבד את כולם. גם ברור שהיה לו בעיות עם ההורים שלו שהוא כל הזמן מקלל את ההורים שלך ואומר שהם התעללו בך ונתנו לך לראות סרטי אימה שהייתה קטן. אבל ההורים שלו בדיוק ההפך הם לא נתנו לו לראות טלויזיה כי זה לא חינוכי, וככה הם הגבילו אותו כל הילדות שלו. הוא אפילו לא נותן ל"חברים לדעה" שלו להשתתף בדיון כי סוף סוף הוא חושב שהוא מצליח לנצח מישו, הוא רוצה לנצח אותך בכל-כך כוח מהסיבה האמיתית שהוא בתוך תוכו מקנא בכך ובאורך החיים שלך. הוא מפחד שגם בפורום ישתיקו אותו כמו שעושים לו כל יום בחיים אז ישר על ההתחלה הוא תוקף את הראשון שנראה לו מאיים על זכות הדיבור שלו, זה שגם בא לפורום עם דעה.

אם אתה לא מפחד מהאמת- תחשוב על זה .
    נערך לאחרונה על ידי rofl; 16-08-2007 בשעה 01:41.

2. קישורים ממומנים

איזה יופי , באמת חלומות מתגשמים. נמצאו 3 לצים טיפשים ומתוסכלים שאפשר לנגחם:
    דבר ראשון לgaysun:
    "אתה לא יודע מי אלו הנאצים!" - אלו שחיו בגרמניה היו אנטישמים ורצחו יהודים ועמים סלבים נחותים מהם. כמו שאתה מתכנן לעשות ליהודים כאן שמאמינים.
    "האבות שלי נלחמו נגדם וראו את החברים שלהם מתים במלחמה הארורה הזו!" - לא, לפי צורת הדיבור הזדונית והמרשעת שלך שמביעה תסכול רב, האבות שלך נלחמו עם הנאצים ולא נגדם , חתיכת כסיל שוטה וזקן שכמוך.
    לא להאמין!! גאי סאן מודה שהוא נאצי!! קבלו זאת:
    אתה אל תספר לי על להיות נאצי! כי אני יודע מה זה טוב מאוד! אני חווה את זה כל יום ארור שאני חי!" - מה צריך יותר מזה? אתה נאצי ואבותיך הם נאצים כמו שאמרת. אני לא מספר לך מה זה נאצי כי אתה יודע מה זה כי אתה אכן חווה את זה כל יום ארור שאתה חי שהרי אתה בעצמך נאצי ואתה חי כל יום ולכם אתה חווה את החוויה של להיות נאצי כל יום ואתה יודע זאת הכי טוב מוכלם ולכן אף אחד לא יכול לספר לך. אחחח הסיפוק של קריעת הצורה שלך בוויכוחים עימי מעלה לי חשק לעוד.
    "תחשוב שוב לפני שאתה פולט מילים!" - חשבתי, הנה אני חושב כרגע, עכשיו אני מתכוון לפלוט מילה: אתה טיפש מטופש נטול השכלה בסיסית.
    "אישית" - אין לך אישיות , טמבל.
    "אם היה לי כוחות כמו לסטאלין" - אדם שחי באשליות אתה...
    "הייתי שולח אותך לחינוך מחדש בסיביר! ומי פה מהרוסים שגדל שם, יגיד לך שעדיף למות מאשר לעבור את זה." - אך אינך יכול לשלוח אותי ועל זה נאמר בשפת הרחוב שבה גדלת: נע נע בננה ותחת של בננה. (עם פרצוף מרגיז)
    טיפש חסר ידע.
    לילה שקט לי וסועק בליבך לך

עכשיו הגענו לאימבציל נוסף בחבורת הטמבלים. שמו ליאור זין (בתרגום חופשי לעברית) מעניין אכן מה מסמלת האות ז' בסוף שמו של ליאור. אולי את הדבר האהוב עליו מכל? (איני מתכוון לאות, ודי לחכם ברמז..)
    "אם תורת האבולוציה היא אינה נכונה....למה מלמדים עליה ביסודות התואר של מדעי החיים?" - מטומטם שהרי גם מוסדות החינוך הם חילוניים מה רצית שילמדו? שיש אלוקים? מפגר...נטול השכלה כמו קודמו.
    "במקרה עברתי קורס ביולוגיה כללית א' באוניברסיטה הפתוחה" - בוודאי שבמקרה, חזור לשם ועשה מבחן נוסף נבלה שכמך מרמה במבחנים ואז גוזל כסף על כך.
    "החומר הזה נלמד כעובדות מוצקות" - טיפש, הבא עובדות שהרי אוכל לקטוש לך את כל הראיות שתביא, כבר דיברתי עם 12 פרופסורים 9 בארץ ועוד 3 מחו"ל הבקיאים באבולוציה כמו שאתה בקיא ב.אמממ....טוב אז אתה לא בקיא בכלום אז אי אפשר להביא דוגמא...אבל הם בקיאים...(הייתי ציני כמובן)
    "וצורפו לו תרשימים ומושגים גם כן"- הבא לי אותם ואטחן אותם אחד אחד לאחר שאפרקם לגורמים כמו שאפרק אותך בשיחה זו.
    "בנוסף..תאוריית המפץ הגדול..נלמדה גם היא בקורס אחר הנקרא אסטרופיזיקה" - אלפי נלמד בכיתה א' מפגר אבל אין יצור כזה...אוי אין גבול לטיפשות ולבורות של אתאיסטים שמיימרים להיות כאלו. חוץ מזה לא שללתי את המפץ הגדול הקטן באמונה.
    טיפש חזור עם חכמה . ולפני שאתה חוזר תתגבר ותשלט על תאוותיך והורד את תמונות הזימה אשר מרמזות על חייך הנואשים ללא צד נשי בחיקו. כפי החיסרון כך גודל התשוקה והתאווה = למד נוסחה זו.

ועכישו למוסקטר השלישי בחבורה האימבצילית חסרת התקנה גם אם תגלגל 800 פעם בגלגולי נשמות:
    רופי?? אני חושב שההורים שלך עשו צרכים בזמן שהמציאו את השם שלך...אני לא אהרון הזה אלא אהרון קוטש האתאיסטים. בוא נקרע אותך ואת טענותיך בכיף ובתענוג:
    "מתלהב מדיון חושב שזה החיים שלו הוא פשוט חייב לנצח אותך" - בוודאי אחרת אני נקרא טיפש כי מי יפסיד בוויכוח לטמבלים שכמוכם?
    "לא משנה מה הוא אומר כי בחיים הוא סתם אפס" - תאוריה ללא הוכחה, נטען והופרך, טמבל חסר הוכחות ש טוען דברים ללא יסוד ואושיה.
    "בחיים שלו לא ראה בחורה" - היו לי 4 חברות ויזיזה אוכל להנפיק לך שמות ומספרי טלפון לשאלות ותשובות. מטומטם הרי מתקיים בך הפסוק "כל הפוסל במומו פוסל" שהרי אתה בעצמך לא נפגשת עם אישה מעולם וגם אני מציע לך שלא שהרי אתה לא רוצה להפחיד אותה גם?
    "אז כתרוץ הוא "הולך ללמוד תורה" בישביל שיהיה לו אססור לגעת בבנות." - אחרי שהייתי עימן ובחברתן, ובחברה החילונית בפרט עד גיל 15 החלטתי לעזוב.
    "הוא חושב שהוא למד פסיכולוגיה בבצפר אז הוא יודע מה אנשים חושבים" - מטומטם אמי היא פסיכולוגית.
    "והוא יכול למעוך אותם אבל הוא לא מבין שהוא החלש פה שצריך רק לתקוף ולתקוף בישביל להישאר בדיון הזה" - אתה מדבר יותר מידי לאחד שמאשים בתקיפה...שוב "כל הפוסל במומו פוסל" אדם חסר ידע ונטול השכלה שלא יודע מה אומר ורק חוזר על עצמו מתוך תסכול.
    "הוא חוזר על המילים "אני יפורר אותך בדיון" בגלל שבחיים שלו הוא מפחד לדבר בגלל שהוא היה קטן תמיד השתיקו אותו ולא נתנו לא להגיד את דעתו אז הוא ברח לדרך חיים אחרת- דתית שם צריך לכבד את כולם." - השערה ללא בסיס ואושיה, נטען והופרך, הכסיל חוזר על שלו.
    "גם ברור שהיה לו בעיות עם ההורים שלו שהוא כל הזמן מקלל את ההורים שלך ואומר שהם התעללו בך ונתנו לך לראות סרטי אימה שהייתה קטן. אבל ההורים שלו בדיוק ההפך הם לא נתנו לו לראות טלויזיה כי זה לא חינוכי, וככה הם הגבילו אותו כל הילדות שלו. הוא אפילו לא נותן ל"חברים לדעה" שלו להשתתף בדיון כי סוף סוף הוא חושב שהוא מצליח לנצח מישו, הוא רוצה לנצח אותך בכל-כך כוח מהסיבה האמיתית שהוא בתוך תוכו מקנא בכך ובאורך החיים שלך." - אתה טיפש שהעתיק את דבריי על הגאי סאן וכתב אותם בדרך של שלילה ספרותית ידועה. כמובן שדבריך ללא בסיס ואושיה לכן נחשב טיפש הינך וכך תיהיה בהמשך. אם אין לך מה לעשות כאן גש לקופחת חולים הקרובה ליד ביתך ועשה עם עצמך משהו. זה נוראי.
    "הוא מפחד שגם בפורום ישתיקו אותו כמו שעושים לו כל יום בחיים אז ישר על ההתחלה הוא תוקף את הראשון שנראה לו מאיים על זכות הדיבור שלו, זה שגם בא לפורום עם דעה." - נסו להשתיק אותי עם דברים נכונים , נסו, וארצץ גולגולתיכם. אינך יודע דבר, טענתי כאן יותר מ1000 שורות של חכמה בינה ודעת, 1000 שורות של עוצמה ספרותית וגישה פסיכולוגית לטיפשים כמוכם, כמובן שזה על קצה המזלג אם תרצה לדבר איתי באופן פרטי או פנים מול פנים אני מוכן להיפגש עם כל אחד ממכם. לפחות אל תתרצו לי את סירובכם כבדרך הטבע שהרי מכוערים כולכם ומפחדים לצאת מביתכם.
    עכשיו חזור ולמד את התשובות שלי לטענותיך ושכב לעפר רגליי ונשק את אצבעות רגליי כמו שאתה מנשק כל חזיר לפני שאתה אוכל אותו. שרץ מוטעה.

לילה טוב ידידיי
    אהב את כולכם אתם מספקים לי הנאה
    נערך לאחרונה על ידי aharon12311; 16-08-2007 בשעה 02:29.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי aharon12311 צפיה בהודעה
    איזה יופי , באמת חלומות מתגשמים. נמצאו 3 לצים טיפשים ומתוסכלים שאפשר לנגחם:
    דבר ראשון לgaysun:
    "אתה לא יודע מי אלו הנאצים!" - אלו שחיו בגרמניה היו אנטישמים ורצחו יהודים ועמים סלבים נחותים מהם. כמו שאתה מתכנן לעשות ליהודים כאן שמאמינים.
    "האבות שלי נלחמו נגדם וראו את החברים שלהם מתים במלחמה הארורה הזו!" - לא, לפי צורת הדיבור הזדונית והמרשעת שלך שמביעה תסכול רב, האבות שלך נלחמו עם הנאצים ולא נגדם , חתיכת כסיל שוטה וזקן שכמוך.
    לא להאמין!! גאי סאן מודה שהוא נאצי!! קבלו זאת:
    אתה אל תספר לי על להיות נאצי! כי אני יודע מה זה טוב מאוד! אני חווה את זה כל יום ארור שאני חי!" - מה צריך יותר מזה? אתה נאצי ואבותיך הם נאצים כמו שאמרת. אני לא מספר לך מה זה נאצי כי אתה יודע מה זה כי אתה אכן חווה את זה כל יום ארור שאתה חי שהרי אתה בעצמך נאצי ואתה חי כל יום ולכם אתה חווה את החוויה של להיות נאצי כל יום ואתה יודע זאת הכי טוב מוכלם ולכן אף אחד לא יכול לספר לך. אחחח הסיפוק של קריעת הצורה שלך בוויכוחים עימי מעלה לי חשק לעוד.
    "תחשוב שוב לפני שאתה פולט מילים!" - חשבתי, הנה אני חושב כרגע, עכשיו אני מתכוון לפלוט מילה: אתה טיפש מטופש נטול השכלה בסיסית.
    "אישית" - אין לך אישיות , טמבל.
    "אם היה לי כוחות כמו לסטאלין" - אדם שחי באשליות אתה...
    "הייתי שולח אותך לחינוך מחדש בסיביר! ומי פה מהרוסים שגדל שם, יגיד לך שעדיף למות מאשר לעבור את זה." - אך אינך יכול לשלוח אותי ועל זה נאמר בשפת הרחוב שבה גדלת: נע נע בננה ותחת של בננה. (עם פרצוף מרגיז)
    טיפש חסר ידע.
    לילה שקט לי וסועק בליבך לך

עכשיו הגענו לאימבציל נוסף בחבורת הטמבלים. שמו ליאור זין (בתרגום חופשי לעברית) מעניין אכן מה מסמלת האות ז' בסוף שמו של ליאור. אולי את הדבר האהוב עליו מכל? (איני מתכוון לאות, ודי לחכם ברמז..)
    "אם תורת האבולוציה היא אינה נכונה....למה מלמדים עליה ביסודות התואר של מדעי החיים?" - מטומטם שהרי גם מוסדות החינוך הם חילוניים מה רצית שילמדו? שיש אלוקים? מפגר...נטול השכלה כמו קודמו.
    "במקרה עברתי קורס ביולוגיה כללית א' באוניברסיטה הפתוחה" - בוודאי שבמקרה, חזור לשם ועשה מבחן נוסף נבלה שכמך מרמה במבחנים ואז גוזל כסף על כך.
    "החומר הזה נלמד כעובדות מוצקות" - טיפש, הבא עובדות שהרי אוכל לקטוש לך את כל הראיות שתביא, כבר דיברתי עם 12 פרופסורים 9 בארץ ועוד 3 מחו"ל הבקיאים באבולוציה כמו שאתה בקיא ב.אמממ....טוב אז אתה לא בקיא בכלום אז אי אפשר להביא דוגמא...אבל הם בקיאים...(הייתי ציני כמובן)
    "וצורפו לו תרשימים ומושגים גם כן"- הבא לי אותם ואטחן אותם אחד אחד לאחר שאפרקם לגורמים כמו שאפרק אותך בשיחה זו.
    "בנוסף..תאוריית המפץ הגדול..נלמדה גם היא בקורס אחר הנקרא אסטרופיזיקה" - אלפי נלמד בכיתה א' מפגר אבל אין יצור כזה...אוי אין גבול לטיפשות ולבורות של אתאיסטים שמיימרים להיות כאלו. חוץ מזה לא שללתי את המפץ הגדול הקטן באמונה.
    טיפש חזור עם חכמה . ולפני שאתה חוזר תתגבר ותשלט על תאוותיך והורד את תמונות הזימה אשר מרמזות על חייך הנואשים ללא צד נשי בחיקו. כפי החיסרון כך גודל התשוקה והתאווה = למד נוסחה זו.

ועכישו למוסקטר השלישי בחבורה האימבצילית חסרת התקנה גם אם תגלגל 800 פעם בגלגולי נשמות:
    רופי?? אני חושב שההורים שלך עשו צרכים בזמן שהמציאו את השם שלך...אני לא אהרון הזה אלא אהרון קוטש האתאיסטים. בוא נקרע אותך ואת טענותיך בכיף ובתענוג:
    "מתלהב מדיון חושב שזה החיים שלו הוא פשוט חייב לנצח אותך" - בוודאי אחרת אני נקרא טיפש כי מי יפסיד בוויכוח לטמבלים שכמוכם?
    "לא משנה מה הוא אומר כי בחיים הוא סתם אפס" - תאוריה ללא הוכחה, נטען והופרך, טמבל חסר הוכחות ש טוען דברים ללא יסוד ואושיה.
    "בחיים שלו לא ראה בחורה" - היו לי 4 חברות ויזיזה אוכל להנפיק לך שמות ומספרי טלפון לשאלות ותשובות. מטומטם הרי מתקיים בך הפסוק "כל הפוסל במומו פוסל" שהרי אתה בעצמך לא נפגשת עם אישה מעולם וגם אני מציע לך שלא שהרי אתה לא רוצה להפחיד אותה גם?
    "אז כתרוץ הוא "הולך ללמוד תורה" בישביל שיהיה לו אססור לגעת בבנות." - אחרי שהייתי עימן ובחברתן, ובחברה החילונית בפרט עד גיל 15 החלטתי לעזוב.
    "הוא חושב שהוא למד פסיכולוגיה בבצפר אז הוא יודע מה אנשים חושבים" - מטומטם אמי היא פסיכולוגית.
    "והוא יכול למעוך אותם אבל הוא לא מבין שהוא החלש פה שצריך רק לתקוף ולתקוף בישביל להישאר בדיון הזה" - אתה מדבר יותר מידי לאחד שמאשים בתקיפה...שוב "כל הפוסל במומו פוסל" אדם חסר ידע ונטול השכלה שלא יודע מה אומר ורק חוזר על עצמו מתוך תסכול.
    "הוא חוזר על המילים "אני יפורר אותך בדיון" בגלל שבחיים שלו הוא מפחד לדבר בגלל שהוא היה קטן תמיד השתיקו אותו ולא נתנו לא להגיד את דעתו אז הוא ברח לדרך חיים אחרת- דתית שם צריך לכבד את כולם." - השערה ללא בסיס ואושיה, נטען והופרך, הכסיל חוזר על שלו.
    "גם ברור שהיה לו בעיות עם ההורים שלו שהוא כל הזמן מקלל את ההורים שלך ואומר שהם התעללו בך ונתנו לך לראות סרטי אימה שהייתה קטן. אבל ההורים שלו בדיוק ההפך הם לא נתנו לו לראות טלויזיה כי זה לא חינוכי, וככה הם הגבילו אותו כל הילדות שלו. הוא אפילו לא נותן ל"חברים לדעה" שלו להשתתף בדיון כי סוף סוף הוא חושב שהוא מצליח לנצח מישו, הוא רוצה לנצח אותך בכל-כך כוח מהסיבה האמיתית שהוא בתוך תוכו מקנא בכך ובאורך החיים שלך." - אתה טיפש שהעתיק את דבריי על הגאי סאן וכתב אותם בדרך של שלילה ספרותית ידועה. כמובן שדבריך ללא בסיס ואושיה לכן נחשב טיפש הינך וכך תיהיה בהמשך. אם אין לך מה לעשות כאן גש לקופחת חולים הקרובה ליד ביתך ועשה עם עצמך משהו. זה נוראי.
    "הוא מפחד שגם בפורום ישתיקו אותו כמו שעושים לו כל יום בחיים אז ישר על ההתחלה הוא תוקף את הראשון שנראה לו מאיים על זכות הדיבור שלו, זה שגם בא לפורום עם דעה." - נסו להשתיק אותי עם דברים נכונים , נסו, וארצץ גולגולתיכם. אינך יודע דבר, טענתי כאן יותר מ1000 שורות של חכמה בינה ודעת, 1000 שורות של עוצמה ספרותית וגישה פסיכולוגית לטיפשים כמוכם, כמובן שזה על קצה המזלג אם תרצה לדבר איתי באופן פרטי או פנים מול פנים אני מוכן להיפגש עם כל אחד ממכם. לפחות אל תתרצו לי את סירובכם כבדרך הטבע שהרי מכוערים כולכם ומפחדים לצאת מביתכם.
    עכשיו חזור ולמד את התשובות שלי לטענותיך ושכב לעפר רגליי ונשק את אצבעות רגליי כמו שאתה מנשק כל חזיר לפני שאתה אוכל אותו. שרץ מוטעה.

לילה טוב ידידיי
    אהב את כולכם אתם מספקים לי הנאה
    נראה לי שלא אהבת אותי, אני לא מכיר אותך אני לא יכול לדעת בדיוק מה עשית בחיים שלך אבל אתה רק מראה לי שצדקתי.
    _______
    "
    "
    בדיוק מה שאמרתי - ברחת.
    ________
    "
    אתה טיפש שהעתיק את דבריי על הגאי סאן וכתב אותם בדרך של שלילה ספרותית ידועה
    "
    לא אמרת פה שזה לא נכון.. גם התנך ידוע זה אומר שהוא לא נכון?1
    על כל דבר שאמתי מה שיש לך להגיד בלבד זה "חסר בסיס" - להה אני לא מכיר אותך למה שיהיה לזה בסיס ועכשיו אני בטוח יותר ממקודם שיש משו נכון בדבריי.
    ________

עוד פעם צדקתי, אני לא מכיר אותך אני לא באמת יודע איפה למדת אבל זה עובדה שהפסיכולוגיה שלך לפי מה ש"הראת" ברמה של בצפר ..
    _______

"בחיים שלו לא ראה בחורה" - היו לי 4 חברות ויזיזה אוכל להנפיק לך שמות ומספרי טלפון לשאלות ותשובות

שקל? אתה דיי גאה בזה, בהתחשב באיך שאתה מקלל, מזלזל לא נראה שאתה באמת דתי..
    כמה אתה באמת מאמין?אה
    ______

מתי שאמרת את המילה "להפסיד" זה כבר אומר שאתה חייב "לנצח"
    ואתה גם דיי "מפסיד" אם תרצה או לא..
    _____
    "נסו להשתיק אותי עם דברים נכונים , נסו, וארצץ גולגולתיכם"

מפחד שנשתיק אותך? משום מה זכור לי שמישו חכם פעם אמר את זה..
    ____
    "אתה מדבר יותר מידי לאחד שמאשים בתקיפה"

איך אני יכול להתקיף ראשון אם אתה הגבת 3 תגובות תוקפניות למדיי לפני שאני בכלל נכנסתי לאשכול..
    _____

ודבר אחרון RO.FL זה לא השם שלי ובמיוחד לא ROFI (לפחות היית קורא נכון..)

כל מה שכתבת פה זה שהאות האנגלית Z מזכירה לך זין, מזה באמת אומר?
    נערך לאחרונה על ידי breslev2u; 16-08-2007 בשעה 07:09.

בואו ונשחיר שיניו כחתולה שיורקים כאשר רואים אותה:
    "בדיוק מה שאמרתי - ברחת." - בוודאי שברחתי, לאחר שהייתי עימן...אתה עדיין לא הגעת לשלב הראשון חסר השכלה שכמוך. כמובן שדבריך מקנאה...לשון אחרת: ברחתי כי ראיתי לנכון את דרך האמת והמציאות שבה חייתי סתרה את הדרך הזו לכן החלטתי לעבור לדרך האמת מפגר שלא כמוך שהולך אחר השקר.
    "להה אני לא מכיר אותך למה שיהיה לזה בסיס ועכשיו אני בטוח יותר ממקודם שיש משו נכון בדבריי." - לא יהיה לזה בסיס אבל אפשר להוכיח בצורה פיסכולוגית מפגר...
    "עובדה שהפסיכולוגיה שלך לפי מה ש"הראת" ברמה של בצפר .." - איזה חסר השכלה, אני שוב מתחיל להרהר אם אלוקים אכן לא עשה טעות כאשר יצר אותך, אמי לא פסיכולוגית בבית ספר טיפש. אמי היא פסיכולוגית ממומחית.
    "שקל? אתה דיי גאה בזה, בהתחשב באיך שאתה מקלל, מזלזל לא נראה שאתה באמת דתי..כמה אתה באמת מאמין?אה" - נטול השכלה שכמוך, זה שאני מאמין זה לא אומר שאני דתי. זה תורה וזה אמונה באל. לכן שוב טענותיך נופלים חסר השכלה שכמוך.
    "מתי שאמרת את המילה "להפסיד" זה כבר אומר שאתה חייב "לנצח"" - נכון אני מנצח!
    "ואתה גם דיי "מפסיד" אם תרצה או לא.." - בוודאי...אני מפסידן שידו יוצאת על העליונה וטוחן דק דק כל תגובתיכם. אתה יודע מה מפליא אותי נטול השכלה יקר? שעד עכשיו לא התאמצתי כלל בוויכוח עימכם שהרי אתם גורמים לי הנאה, לעומת זאת, אני רואה שאתם ממש סובלים, מה יהיה כאשר אתחיל לכתוב כאן מאמרים על דבריכם? כל מה שאני כותב זה על קצה המזלג ידידי.
    בואו נבחון אדם אתאיסט מטומטם לשמה:
    אני כותב: נסו לבחון אותי, נסו וארצץ גולגולותיכם. הטמבל כתב: מפחד שנשתיק אותך. לפי ההגיון והשכל: כאשר אדם מזמין אותך לקרב, זה אומר שהוא חזק ממך ומחשיב אותך לחלש בכל התחומים מולו. כיצד הגעת למסקנה שאני מפחד אם הזמנתי אותך לנסות ולהשתיקני?
    אני מוכרח להגיד - הוא יכול להוציא תעודה של אדם טיפש מדופלם.

"איך אני יכול להתקיף ראשון אם אתה הגבת 3 תגובות תוקפניות למדיי לפני שאני בכלל נכנסתי לאשכול.." - שהרי הגבתי לטענות מפגר...אוי זה ייסורים כל הטיפשות הזאת.

"כל מה שכתבת פה זה שהאות האנגלית Z מזכירה לך זין, מזה באמת אומר?" - איני חושב שכתבתי שורה כזאת שהאות האנגלית מזכירה לי זין. כתבתי: " שמו ליאור זין (בתרגום חופשי לעברית) מעניין אכן מה מסמלת האות ז' בסוף שמו של ליאור. אולי את הדבר האהוב עליו מכל? (איני מתכוון לאות, ודי לחכם ברמז..)" - שני משמעויות למילה/אות ז' את שניהם כתבתי. טיפש נטול השכלה שגם הראייה לא הצד החזק שלו והבנת הנקרא היא מיכשולו.
    להתראות וניפגש מחר בבוקר אני מקווה שתחזור עם טיעונים טובים יותר אחרת אצטרך לגרום לך לבכות עם טענות קשות שאטיח בך...

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

חחחחחחחחחחחחחחח איזה אפס באמא שלי אתה ילד קריקטורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
    אני לא מאמין שבכלל הגבתי לך בצורה רצינית

עלאק ליאור זין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מאיפה אתה מביא את זה יו חחחחחחחחחחחחחח

אלפי נלמד בכיתה א' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    איזה מכוער

משווה לי אוניברסיטה לכיתה א'..
    אתה היחיד שטיפש כאן תאמין לי

ראיות זה לא הצד החזק שלי?

אתה נותן לי הוכחות תוך כדי שימוש באלפי והשוואת אוניברסיטה לכיתה א'
    מה אתה מזלזל בחינוך החילוני? הרי אתה בעצמך כזה..

כפי החיסרון כך גודל התשוקה והתאווה? את כל זה הבאת החתימה שלי שעיצבתי בפוטושופ?
    יא ילד נכה?? שמע

אתה אחד הילדים הכי יצורים שראיתי בחיים שלי תאמין לי...אתה אולי חושב שניצחת כאן

אבל אתה בדיחה אחושרמוטה חחחחחחחחח
    אני הולך בבוקר לפרסם את זה להמון אנשים שיצחקו על הטימטום שלך

לא הוכחת לי אישית כלום עד עכשיו ממה שאמרתי..
    המוסדות חילוניים זה מה שיש לך להגיד??

והמדענים שדיברת איתם? לא למדו במוסדות האלה??
    לא השכילו מהמוסדות האלה וקיבלו את התארים שלהם?

תכף תגיד לי שבגלל של ZORO יש Z ופעמיים O הוא אהב זין ו2 ביצים..

דרך אגב..שום דבר..אבל שום דבר ממה שאמרת כאן..לא תומך במאמר המדעי שפרסמו כאן לא מוכיח אותו
    ובטח שלא מוחץ את ההודעות שלנו,

הדבר הטוב ביותר שיכולת להביא נגדי זה שה Z בסוף של הכינוי שלי מזכיר לך זין??
    זה תוספת לכינוי כדי שהשם לא יהיה סתם משעמם..וזה הכי נחמד שמצאתי..
    אגב..לא הייתי ממליץ לך לדבר ככה יותר..
    אתה מדבר מעל הגובה שלך קצת...אל תשכח שאתה אפס פה..ואין לך שום מעמד..
    לא של כבוד..ולא של דרגה
    נערך לאחרונה על ידי breslev2u; 16-08-2007 בשעה 07:08.

אהרון, אתה רק רושם כמה אנחנו טיפשים, והתירוץ היחיד שלך זה שאנחנו אתאיסטים, טיפש.
    אין לך שום הוכחות או טיעונים, אתה רק מצטט כל שורה שכותבים נגדך, ורושם בסוף טיפש. אין לך הוכחה לשום דבר ואתה חושב שאם תכתוב לנו כמה שאתה "מנצח", אנחנו נאמין לך. ג'ייסון ניסה לנווט אותך לכיוון אחר כשרשם על האגדה המצחיקה של ים סוף(מה שאני מנסה לעשות עכשיו), אבל אתה כניראה יודע שבעובדות וטיעונים אתה בור מוחלט, והדבר שאתה כל כך פוחד ממנו יקרה, אתה תפסיד. הדבר היחיד שאתה מראה פה שיש לך רצון להראות לנו שאנו טועים, אבל אין שום יכולת לממש את זה, אתה טיפש מדי. הדבר היחיד שיש לך ולשאר הדתיים האומללים הוא תקווה, תקווה שאולי באמת האגדות על נהרות שנחצות לשניים, אבנים שאם נותנים להם מכות יוצא מפל, נהרות שהופכות לדם וכו' כו', נכונות, רק תקווה נמצאת בליבך, זה קצת מצחיק שדווקא אתה רושם כמה אנחנו מעורערים, אתה לא חושב?
    זכותך, זכותך להאמין לאגדות, אבל אני במקומך הייתי בוחר בהארי פוטר, גם שם יש מוסר השכל, וגם שם יש קוסמים, מכשפות, נביאים ונבואות, בנתיים אתה מוזמן להגיב ולהיראות מטומטם... שוב.
    אגב, אני מצפה כבר לכל התגובות האומללות שלך שאתה רק מראה בהם כמה אתה מפחד שתפסיד, אולי גם בגלל זה אתה משתמש כל כך הרבה במילים: טיפש, כסיל וכד', אותן אוהב לרשום את זה כשאין לך איך להגיב לשורה מסויימת(שאותה אתה מצטט כי אין ביכולתך לכתוב תגובה שלמה בלי לענות כל פעם לשורה בודדת).
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

I Like the way he moves
    האוואטר של LoaCker
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    182
    משפט מחץ
    משפט ערבי עתיק אומר - العرب اونلاين

קיצור חפרתם אחד לשני את המוח יותר מדיי טוב מבחינתי...
    מי שרוצה להתעניין ולהעשיר ייקרא את ההודעה הראשונה ולא את התגובות הקטנוניות שלכם.
    נעול !

הפירוש מאחורי הכינוי (:

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי breslev2u צפיה בהודעה
    לא ניפצת לנו שום אשליה כי זה לא אשליות
    אתה חי באשליות!!!
    אתה מרגיש שאתה יותר טוב מכולם בתשובות שלך
    אתה מתנשא כאילו אתה יודע הכל
    אבל בעצם אתה לא יודע כלום
    בדיוק.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ראיתי אנשים המתיימרים להיות אנשי מדע הבודקים את המציאות באופן שכלי אך בעת זו באתי במטרה להוכיח שאינם אלא אמביצלים חסרי תקנה אומללים חסרי תכלית בחיים אשר אין בין אזניהם אלא קש ותבן.
    לגוי הטיפש המכנה עצמו ג'ייסון מהשפעת סרטים של אימה שראה מתחת לגיל 8 והשפיעו עליו מילדותו: "רוצים לדעת קסם קטן? אם תיקחו 20 קיסמי שיניים ש18 מהם יוצרו באותו מפעל, יהיה להם בדיוק את אותם תכונות." - בשונה מאדון ברסלב היקר, אתה טוען טענות ללא שום פיסת מידע עם בסיס, אם יש לך בסיס לדבריך הגב אם לא שים זנבך בין רגליך וצא משערי הטומאה שאתה יושב בהם.
    הבא לי שמות של הפרופסורים שלא השלימו בגרות שבדקו את המחקרים.
    "כל המאמיני תנ"ך למיניהם לא נחשבים כאנשים ראויים או מסוגלים לעשות מחקר והם מאמינים במשהו טפל שאין לו בסיס. זה מדע אמיתי!" - תראו מי מדבר אדון תאוריית המפץ הגדול ותאוריית האבולוציה שהוכחשו על ידי יותר מ500 מדענים. (התאוריה השנייה). אדם כמוך מסכן שחי על בסיס תאוריות ללא תכלית מוצא נחמה בכך. אין אתה אלא טיפש.
    "יש לך מזל שכבר לא אכפת לי ממכם יותר.. כי לפני שלושה ימים, הייתי מוכן לעשות הכל רק כדי להיפטר מכם.." - מזכיר לי נאצים...
    "תמצא חיים ותפסיק לכפות על כולם מה שאתה רוצה!!" - אתה הוא שצריך למצוא חיים שהרי אין מציאת חיים אלא ביהדות שנותנת את מיצוי החיים האולטימטיבית. אתה כופה על כולם את דעותיך על ידי הבאת מקורות מדעיים שאין להם בסיס.
    " הגויים האלה הם אותם אנשים שבזכותם אתה קיים! תגיד תודה עשר פעמיים לאלברט איינשטיין ופרנקלין דלאנו רוזוולט.. שבלעדיהם, העם היהודים היה מפסיק להתקיים חוץ מבתוך ארצות הברית!!!!" - איזה מין (הכוונה לכופר) טיפש אתה. הרי ידוע לכולם שאלברט ידידנו משכבר הימים יהודי טהור הוא שנולד לאמא טהורה שלא טבלה במקווה מימייה.
    "אלברט איינשטיין מת כאתאיסט! לעת זקנה הוא הפסיק להיות יהודי כי הוא השלים עם העבודה שאם היה אלוהים לא הייתה שואה. " - כן גם אני , אבא שלי הרביץ לי אז הפסקתי להאמין שהוא קיים. חעחע איזו דביר הבל של אתאיסט מתוסכל, הרי שאם קיימת יישות רוחנית שמייסרת אותנו זה לא אומר שהיא אינה קיימת זו טענה רגשית ותו לא. אימבציל... בקשר לאינשטיין הבן אדם האמין באלוקים:

"אני טוען שהרגש הדתי הקוסמי, הוא המניע החזק והנעלה ביותר למחקר מדעי" (כמו שאיינשטין אמר, עמ' 135).
    "אני מאמין באל של שפינוזה, המגלה את עצמו בהרמוניה של כל הקיים, אבל לא באל המעסיק את עצמו בגורלם ובמעשיהם של בני האדם" (שם, עמ' 134).
    "אינני יכול להבין את הרעיון של אל פרסונאלי, המשפיע במישרין על מעשיהם של בני-אדם..." (שם, עמ' 133).לא רק זה אלא שהמסקנה היתה ברורה לאיינשטיין: הטבע איננו אקראי וכאוטי, הוא מתוכנן ופרי מחשבה. הבריאה איננה פועלת מעצמה כמשחק של קוביות, הבורא מנהיג ושולט על הבריאה בכל רגע בתכנון ובמחשבה.
    "הדת שלי מורכבת מהערצה כנועה, לרוח עילאית הבלתי מוגבלת, המגלה את עצמה בפרטים קלי הדעת, שאנו מסוגלים לתפוש במוחותינו השבריריים והחלושים. השכנוע העמוק הזה בנוכחותו של כח תבוני עליון, המתגלה ביקום שאינו ניתן להבנה, הוא אידאת האל שלי" (שם עמ' 142, "ניו יורק טיימס", 19 אפריל 1955).התווכחתי לא מעט עם כופרים כמוך...כמובן שכולם נפלו כעפר תחת לרגליי וטענו את אותן טענות טיפשיות ללא בסיס. ''I believe in Spinoza's God who reveals himself in the orderly harmony of what exists, not in a God who concerns himself with fates and actions of human beings.''בתרגום מהיר: "אני מאמין באלוהים של שפינוזה, המגלה את קיומו בכל הסדר וההרמוניה של כל מה שקיים, אך לא באל המתערב בגורלם ובמעשיהם של בני אדם".''I cannot believe that God plays dice with the cosmos".בתרגום מהיר: "איני יכול להאמין שאלוהים משחק בקוביות עם היקום".איינשטין הסיק על קיום בורא מתוך צפייה בסדר, ההרמוניה והסימטריה של היקום - בורא בעל אינטליגנציה אינסופית, אותה העריץ בתור מדען.
    "לדעתי לא נעשה בכל העולם"- דעתך אינה מעניינת איש טיפשון, אותנו מעניין רק המדע הטהור ועמו השכל. ואני אומר: שוב, אני מנפץ לך אשליות.. שבוע הבא ננפץ עוד אשליה ילדים.. והפעם, ננפץ את הניסים כל דבריו של הגוי הלז... בשורות האחרונות כתב מעריץ הנאצים הלז את שורות המחץ שלו...שבו הוא מביא את האנטישמיות כלפי היהודים שנמצאים באתר זה. אנו רק נענה לו בקיצור נמרץ כי הוא נאכל מבפנים על כך שלא חינכו אותו על ברכי היהדות, כולך רודף אחר יצרים ותאוות ומחפש צומת לב. כמה דברים קטנים על מדע: כותב השורות למד ומכיר היטב את רוב התיאוריות בפיזיקה, בין אם אלו התיאוריות העוסקות ברמת המאקרו ובין אם אלו התיאוריות העוסקות רק בחלקיקים התת-אטומיים. הכותב למד בין השאר את תורת היחסות של איינשטיין, מכניקת הקוואנטים של בוהר, חשמל ומגנטיזם על פי מקסוואל, הכח הגרעיני החזק והחלש באטומים, הנסיון לשלב בין כח הגרביטציה לכח האלקטרומגנטי לפי איינשטיין, או הנסיון לשילוב הגרביטציה במישור התת-אטומי אצל בוהר, כמו גם את תיאוריית המיתרים (אם אפשר לקרוא לה בכלל בשם תיאוריה). בהמשך אביא דוגמאות. נ.ב. אוכל לכתוב כאן לעיתים רחוקות אז אנא התאזרו בסבלנות ידידי. בנתיים תיהנו על הצורה שבה קיפחתי את שוקיו של הגרמני המסכן, אני מחכה לתגובתו כדי שאוכל לאכול אותו בלי מלח ולדוש ולטחון דק דק את כל טענותיו לאחר שאפרקם לגורמים. אני פשוט מת על זה...

אסף אני לא רואה שמץ של חכמה בטיפש הלז....איני יודע היכן זיהת חכמה מבין עקבי כרעי התרנגולת שלו. לדעתי זאת חנופה לרשע ותו לא. הפסק, פתח מעט ביטחון וקרא היטב את דבריו ותראה כי אין שום טענה בדבריו אלא רק שנאה ותיסכול רב. כל דבריו מובאים ללא בסיס והוא ממציא דברים ככל העולה על רוחו ובודה דברים באופן חופשי מליבו. יש לי פורום שלם של אנשים שאני הקטן מביניהם שיום ולילה עוסקים בדברים של תורה ומדע...אני הקטן והטיפש ביניהם אם תרצה ללמוד עוד בוא ולמד איתנו ...שלח לי הודעה באופן פרטי ונוכל לעשות לך קורס מזורז על המדע ולאחר מכן על התורה.
    או סוף סוף אני מחכה הרבה זמן לבנאדם שמבין טוב את שתי הדברים ויוכל להוכיח אותו בקלות, לדעתי עזוב אותו הוא גם ככה גוי עדיף שתוכיח תיהודים שפה. וד"א תביא את הפורום הזה
    לדעתי צריך לפתוח דיון חדש, כדי לא להרוס את זה, תקראו לו ככה "אהרון המוכיח, כל דבר שתרשמו יפריח אותו במהירות! "
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 16-08-2007 בשעה 13:05. סיבה: ...

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

חזרתי מבית החולים וולפסון כאשר דיברתי עם כמה מהרופאים הבכירים על קיום המציאות הרוחנית באדם, וגיליתי מטר של טיפשות: בואו נהנה ונפריך:
    "חחחחחחחחחחחחחחח איזה אפס באמא שלי אתה ילד קריקטורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" - איני מכיר את המושג....המילים בוטות, מראות על אדם שגדל בחברה חילונית ברחוב. טיפש מטופש שצוחק צחוק מאולץ ובליבו עצב ומפודח לאחר שגולו עיניו.
    "עלאק ליאור זין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה אתה מביא את זה יו חחחחחחחחחחחחחח" - משם המשתמש שלך מפגר, אתה גם לא יודע מה אתה כותב?
    "משווה לי אוניברסיטה לכיתה א'..אתה היחיד שטיפש כאן תאמין לי" - הוכחתי את ההשוואה, דבריך חסרי בסיס. איני יכול להאמין לך שהרי איני מאמין בדברים ללא הוכחות כמו שאינך מאמין באלוקים שהרי אין לך הוכחות ואתה מבקש שאני יאמין בך שאי לך הוכחות. אתה סותר את עצמך ומוכיח שיש לך פיצול אשיות ואתה מפגר בעל דעות אימיבצליות אם לא תשתוק אשחיר שיניך כשולי קדירה.
    "מה אתה מזלזל בחינוך החילוני? הרי אתה בעצמך כזה.." - נטען והופרך, הייתי כזה.
    "כפי החיסרון כך גודל התשוקה והתאווה? את כל זה הבאת החתימה שלי שעיצבתי בפוטושופ?יא ילד נכה??" - שימוש במילים בוטות שמראות על מוסד חינוכי ורחוב שגדלת בו טיפש נטול השכלה והשלמת בגרויות שכמוך. את הפונקציה הוצאתי על ידי ניתוח הלוגו הטיפשי ומלא התאוות שלך. איני ילד נכה וגם אם כן תתבייש שילד נכה משחיר שיניך כשולי קדירה. כמובן שאתה אנטי נגד ילדים נכים חתיכת אנטישמי חולה נפש ששונא ילדים נכים.
    "אבל אתה בדיחה אחושרמוטה חחחחחחחחח אני הולך בבוקר לפרסם את זה להמון אנשים שיצחקו על הטימטום שלך" - איני מכיר את המילה, מה שמראה שגדלת ברחוב, כי במוסד חינוכי אמיתי אין מכירים מילים שכאלו חסר בגרות שכמוך. אני לא חושב שאתה תפרסם אלא אלו דברים בעלמא, אם תפרסם ידידי אתה תיהיה לקוריוז הגדול ביותר שאנשים ראו מימיהם לאחר שיראו איך הפרכתי אותך. הובסת ידידי.
    "והמדענים שדיברת איתם? לא למדו במוסדות האלה??לא השכילו מהמוסדות האלה וקיבלו את התארים שלהם?" - בוודאי שכן, הבעיה שהם למדו ואתה ישבת ברחוב למטה. חוץ מזה, היות והם למדו הלכתי ובדקתי מה דעותיהם של החילונים וכמובן שברוב המקרים הם קיבלו דבריי וסתמו פיהם תודות לאימי שסידרה לי פגישות עמם.
    "תכף תגיד לי שבגלל של ZORO יש Z ופעמיים O הוא אהב זין ו2 ביצים.." - לאחר שהבסתי את הבן הגאה והוכחתי שהוא נאצי והוא הודה בכך בהודעתו וברח, הנה מגיע חבירו הטיפש, ולאחר שטענתי שאיבר מינו הוא הדבר שהכי מעניין אותו, הוא מודה בכך ואף מביא ראיה!! עצם זה שניתחת את שמו של זורו באופן מדוייק כל כך והוצאת ממנו בכוח את עניין איבר המין של הגבר, מראה שאתה ממש חפץ בדבר וזהו כל עיסוקך. תודה שהודת בפומבי שאתה אכן אוהב את איבר מין הגבר. מה שמוכיח שיש לנו כאן עוד הומוסקסואל חברים! הם מתרבים.
    "דרך אגב..שום דבר..אבל שום דבר ממה שאמרת כאן..לא תומך במאמר המדעי שפרסמו כאן לא מוכיח אותו
    ובטח שלא מוחץ את ההודעות שלנו," - נטען והופרך...עייין לעיל.
    "אגב..לא הייתי ממליץ לך לדבר ככה יותר.." - איני מקבל המלצות של הומוסקסואל שגדל ברחוב בלי בגרות והשכלה בסיסית.
    "אתה מדבר מעל הגובה שלך קצת...אל תשכח שאתה אפס פה..ואין לך שום מעמד.." - נטען והופרך הוכחתי שאתם אפסים הומוסקסואלים נטולי בגרות.
    "לא של כבוד..ולא של דרגה" - שוב, נטען והופרך עיין לעיל.

עכשיו נעבור לעוד טמבל שהצטרף כדי לנסות להיות סופרמן/משיח , בחר את ההגדרה המתאימה לך:
    "אהרון, אתה רק רושם כמה אנחנו טיפשים, והתירוץ היחיד שלך זה שאנחנו אתאיסטים, טיפש." - ניסיון חיקוי לא מוצלח שלי מה שמראה שאני אכן דמות נערצת בזה הפורום, מפגר אימבציל נטול בגרות שכמוך לך והשכל וחזור עם דעות אישיות באמת והפסק לנסות גיבורים. אתה מוכיח עד כמה טיפש אתה לאחר שאתה מנסה לחקות את צורת הדיבור שלי ואין לך דעה אישית מה שמראה שהינך מושפע מהחברה אתה בעצם מה שנקרא שפוט חברתית. הוכחתי כל מה שאמרת ולכן טענותיך נטענו והופרכו לעיל.
    "אין לך שום הוכחות או טיעונים, אתה רק מצטט כל שורה שכותבים נגדך, ורושם בסוף טיפש. אין לך הוכחה לשום דבר ואתה חושב שאם תכתוב לנו כמה שאתה "מנצח", אנחנו נאמין לך." - איני טוען דברים בלי הוכחות, עיין לעיל, אתה חסר תקנה לדעתי, הוכחתי כל מה שאמרת ולכן כשלת בעוונך.
    "ג'ייסון ניסה לנווט אותך לכיוון אחר כשרשם על האגדה המצחיקה של ים סוף(מה שאני מנסה לעשות עכשיו), אבל אתה כניראה יודע שבעובדות וטיעונים אתה בור מוחלט, והדבר שאתה כל כך פוחד ממנו יקרה, אתה תפסיד." - מוזר, לדעתי אנו רואים שאני הוא המנצח והמביס ולא המובס כמו ג'ייסון שברח עם זנבו בין רגליו.
    "הדבר היחיד שיש לך ולשאר הדתיים האומללים הוא תקווה" - לא, שכל והוכחות ומאמרים מדעים טהורים טיפשון.
    "תקווה שאולי באמת האגדות על נהרות שנחצות לשניים" - לא נשמע דבר כזה מעולם ואף דתי או חרדי מאמין בים שנחצה לשניים...גם אם אלוקים עשה זאת.
    "אבנים שאם נותנים להם מכות יוצא מפל" - גם בזה אנחנו לא מאמינים.
    " נכונות, רק תקווה נמצאת בליבך," - נטען והופרך.
    " זה קצת מצחיק שדווקא אתה רושם כמה אנחנו מעורערים, אתה לא חושב?" - הדבר המצחיק ביותר הוא שאתה מדבר בלי אושיות כלל וכלל אתה טיפש נטול השכלה מה עם השלמת הבגרות שלך? אתה אכן מעורער וחסר אישיות אוטרקית.
    "זכותך, זכותך להאמין לאגדות," - נכון.
    "אבל אני במקומך הייתי בוחר בהארי פוטר," - להאמין להארי פוטר או לים שנחצה לשתיים וכו' שאמרת לי לפני רגע?" - איני יודע מה עדיף אתה אכן צודק...
    "בנתיים אתה מוזמן להגיב ולהיראות מטומטם... שוב." - אל תנסה להשתמש בפסיכולוגיה הפוכה שהבסיס שלה הומצא ב1943 על ידי זוג מתיימרים להיות פסיכולוגים מלונדון. אתה טמבל ואני ימשיך להגיב ולהלבין פניך עד שתשחווה תחת רגליי ותנשק את ציפורניי בהנאה מרובה כמו שאתה מנשק את קותלי החזיר שלך בבית שנמצאים במקפיא.
    "אגב, אני מצפה כבר לכל התגובות האומללות שלך שאתה רק מראה בהם כמה אתה מפחד שתפסיד" - ההסתברות שהומצאה על ידי המתמטיקאי החכם, מוכיחה כי אם אני מגיב אני רוצה מלחמה ולהוכיח עד כמה אתה טיפש ואיני מפחד להפסיד שהרי הפסדתם לי כבר טיפשים.
    "אולי גם בגלל זה אתה משתמש כל כך הרבה במילים: טיפש, כסיל וכד'," - איני משתמש במילים להקנטות אלא אני מתאר את המציאות מפגר חסר ידע.
    "אותן אוהב לרשום את זה כשאין לך איך להגיב לשורה מסויימת(שאותה אתה מצטט כי אין ביכולתך לכתוב תגובה שלמה בלי לענות כל פעם לשורה בודדת" - כל תגובה שעמה מובאת תיאור מציאות שאתה קורה לה מילים בוטות, הוספתי גם ניתוח עמוק ומעמיק ומקיף לגבי אישיותכם, ניתוח דבריכם, הפרכתם ,פירוקם לגורמים וטחינתם לאפק דק שצריך לשים על הראש בזמן תיקון חצות.

טיפש שכמוך חזור עם בגרות אחרת אל תחזור.
    דרך אגב, כמו שאמרתי בהיותי נפגש עם אנשים בבית חולים וולפסון לא אוכל להגיב כאן במשך כל היום לצערי ולהלבין פניהם של חבורת הטיפשים, ולכן אהיה כאן רק בערב. מצפה לתגובת הטמבלים כדי שיוכלו לספק לי הנאה ממשית.
    להתראות ידידי ומופרכיי.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

"שם המשתמש שלך מפגר, אתה גם לא יודע מה אתה כותב?"

אהרון12311 זה בטח ניק הרבה יותר הגיוני נכון?

"הוכחתי את ההשוואה, דבריך חסרי בסיס. איני יכול להאמין לך שהרי איני מאמין בדברים ללא הוכחות כמו שאינך מאמין באלוקים שהרי אין לך הוכחות ואתה מבקש שאני יאמין בך שאי לך הוכחות. אתה סותר את עצמך ומוכיח שיש לך פיצול אשיות ואתה מפגר בעל דעות אימיבצליות אם לא תשתוק אשחיר שיניך כשולי קדירה."

עזוב את העובדה שאני כן מאמין באלוהים...אבל אתה רוצה הוכחה? ילד מפגר?? כדי להכחיש לא צריך הוכחות..

תקרא לאלוהים שיבוא או שיעשה משהו..תביא את גדול הרבנים..תביא הבן אדם הכי הדוק שמאמין שיש לו קשר עם אלוהים..

נכון..אתה לא יכול..מעניין למה

והמדענים שדיברת איתם? לא למדו במוסדות האלה??לא השכילו מהמוסדות האלה וקיבלו את התארים שלהם?" - בוודאי שכן, הבעיה שהם למדו ואתה ישבת ברחוב למטה.

לא ישבתי בשום רחוב למטה..אם אתה מתכוון לנהל דיון..אל תעשה אותו שיקרי

"תכף תגיד לי שבגלל של ZORO יש Z ופעמיים O הוא אהב זין ו2 ביצים.." - לאחר שהבסתי את הבן הגאה והוכחתי שהוא נאצי והוא הודה בכך בהודעתו וברח, הנה מגיע חבירו הטיפש, ולאחר שטענתי שאיבר מינו הוא הדבר שהכי מעניין אותו, הוא מודה בכך ואף מביא ראיה!! עצם זה שניתחת את שמו של זורו באופן מדוייק כל כך והוצאת ממנו בכוח את עניין איבר המין של הגבר, מראה שאתה ממש חפץ בדבר וזהו כל עיסוקך. תודה שהודת בפומבי שאתה אכן אוהב את איבר מין הגבר. מה שמוכיח שיש לנו כאן עוד הומוסקסואל חברים! הם מתרבים.

מדהים איך שאתה מנתח דברים
    יכול להיות שאתה בעצמך הומוסקסואל בהכחשה ואתה מנסה להאשים אחרים או להטיח את זה בהם?
    אמא שלך הרי מצצה לי אתמול..אז כל מה שאמרת..נטען..והופרך

"דרך אגב..שום דבר..אבל שום דבר ממה שאמרת כאן..לא תומך במאמר המדעי שפרסמו כאן לא מוכיח אותו
    ובטח שלא מוחץ את ההודעות שלנו," - נטען והופרך...עייין לעיל.

תפנה אותי בבקשה ל"עיל" הזה שלך יא אפס מסכן

איני מקבל המלצות של הומוסקסואל שגדל ברחוב בלי בגרות והשכלה בסיסית.
    "אתה מדבר מעל הגובה שלך קצת...אל תשכח שאתה אפס פה..ואין לך שום מעמד.." - נטען והופרך הוכחתי שאתם אפסים הומוסקסואלים נטולי בגרות.
    "לא של כבוד..ולא של דרגה" - שוב, נטען והופרך עיין לעיל.

הומוסקסואל? שוב..אתה עדיין בהכחשה ואתה מוציא את זה על כולם
    השכלה בסיסית? אני לומד באוניברסיטה בפתוחה ובנוסף אני בתיכון
    אם זה לא מספיק לך חבל..חכה עוד שנה שאני אסיים יב'

לסיכום:
    אתה טוען שהוכחת שאני הומוסקסואל...אבל מנגד..אמא שלך מצצה לי אתמול

אתה טוען שזייוג שארים וסחף גנטי הם לא התוצאה של המחקר..תוכיח שלא..עדיין לא הוכחת לי

אתה כל הזמן משוויץ בזה שאתה קוטל מדענים..כן..וסבא שלי הוא דריפט קינג

אתה חושב שאתה תותח אבל אתה מקלל במילים יפות..חושב שזה משפיע על מישהו
    אתה אחד הילדים הכי יצורים שראיתי בחיים שלי, אתה חילוני לא פחות ממני
    צורת הדיבור שלך לא מתאימה לבן אדם דתי
    נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 16-08-2007 בשעה 16:26.

האימבציל בעל התאוות מגיב ואני ישפיל אותו עד לעפר : בואו והיווכחו בהמוניכם:
    "אהרון12311 זה בטח ניק הרבה יותר הגיוני נכון?" - בוודאי, לא רק זה אלא שהשם אהרון לבדו לא היה פנוי לכן המחשב הציע את המספרים. לישנא אחרינא: זה שם המשתמש שהמחשב הציע לי גם באימייל לכן הכל משותף. טמבל חסר הבנה בסיסית.
    "תקרא לאלוהים שיבוא או שיעשה משהו..תביא את גדול הרבנים..תביא הבן אדם הכי הדוק שמאמין שיש לו קשר עם אלוהים..נכון..אתה לא יכול..מעניין למה." - מטומטם חסר ידע הינך , שהרי הדברים קוראים כל יום. כאשר הרבנים מברכים אנשים והם נושעים. יתרה מזאת אם זה היה באופן פומבי כל כך רחב הדבר לא היה קורה משום בחירה כי מרצון הטוב ליהטיב ואמור להטיב עם זכות וכדי שלא יהיה האדם מתבייש בטובה צריך לקיים איזושהי פעולה על מנת לקבל את הטובה של האל. לכן הושמנו בעולם זה, אימבציל כדי לעבוד בשביל הזכות. אנו צריכים להתמודד בשביל לקבל זכות זו ואם הבורא יופי עם ניסים גרנדיוזים מעל הטבע ויוגבר הטוב על הרע הרי שאפשרות הבחירה תיעלם ואז לא יהיה זכות אלא חסד ממילא גם הטובה לא תיהיה מושלמת ורצון האל לא יתקיים. טיפש חסר ידע בסיסי בהוראה ספרותית.
    "לא ישבתי בשום רחוב למטה..אם אתה מתכוון לנהל דיון..אל תעשה אותו שיקרי" - אז הפסק לשקר אימבציל בעל תאוות חסר בגרות שכמוך.
    "מדהים איך שאתה מנתח דברים" - תודה רבה חבל שאי אפשר להגיד עליך אותו דבר טמבל מפגר, כנראה שאביך עובד בתחנת דלק...אם תרצה אסביר לך מדוע.
    "יכול להיות שאתה בעצמך הומוסקסואל בהכחשה ואתה מנסה להאשים אחרים או להטיח את זה בהם?" - לא, שהרי הוכחתי את דבריי ואיני טוען דברים ללא הוכחות הומוסקסואל שכמוך...
    "אמא שלך הרי ***** אתמול..אז כל מה שאמרת..נטען..והופרך" - שימוש בשפה בוטה, שקרים, ללא הוכחות, אין מה להגיד אז מדברים כך...אוי החילונים הטיפשים. מה יהיה איתם? ואמרת שלא גדלת ברחוב, מעניין אכן מהיכן למדת מילים אלו.
    "תפנה אותי בבקשה ל"עיל" הזה שלך יא אפס מסכן" - לא הוכחת שאני אפס מסכן לכן נטען והופרך גם, ואתה טיפש חסר ידע כמו שאני דווקא כן הוכחתי, אתה מנסה לחקות את צורת דיבורי ללא הצלחה עם שימוש במילים חילוניות מובהקות שלמדת מהרחוב ותוכל לראות את הלעיל שלי למעלה כמו שכתבתי חתיכת חסר הבנה בסיסית טיפש מטופש חילוני מפגר שאוכל חזירים.
    "הומוסקסואל?" - ודאי.
    "שוב..אתה עדיין בהכחשה ואתה מוציא את זה על כולם" - נטען והופרך.
    "השכלה בסיסית?" - ודאי
    "אני לומד באוניברסיטה בפתוחה ובנוסף אני בתיכון אם זה לא מספיק לך חבל..חכה עוד שנה שאני אסיים יב'" - אם כן אתה הרי מלבין עצמך ברבים שהרי אתה כל כך טיפש גם שאתה לומד במסודות שהם לכאורה השכלה גבוהה אתה מפסיד לי ומובס בוויכוחים פעם אחר פעם ואינך יודע לדבר אלא במילים בוטות מהרחוב בלבד. אין לך בגרות לכן מעניין אותי כיצד דרכה באוניברסיטה נסללה בקלות אם לא על ידי איומים על ההנהלה.

לסיכום:
    "אתה טוען שהוכחת שאני הומוסקסואל" - לא, אני מוכיח הומוסקסואל גאה לך וצעד במצעד.
    "אבל מנגד..וכו'" - אימבציל שכאשר אין לו מה להגיד מתקיף במילים חילוניות מובהקות שלמד ברחוב.
    "אתה טוען שזייוג שארים וסחף גנטי" - טיפש תלמד לכתוב ותדבר עימי רק אז.
    "עדיין לא הוכחת לי" - דרכו של החילוני המבוהק - גם כאשר מוכיחים לו הוא מתכחש לשכלו.
    "אתה כל הזמן משוויץ בזה שאתה קוטל מדענים..כן..וסבא שלי הוא דריפט קינג" - אימבציל שלא למד קריאה, לא אמרתי זאת, אמרתי שישבתי עמם בדיונים וכאשר הצגתי להם טיעוניי הם הסכימו ולא התווכחו אין כאן קטילה אלא הסכמה לדבריי שהרי שכיליים ומבוססים הם, מנגד כאשר טענו טענותיהם למדתי מהם.
    "אתה חושב שאתה תותח אבל אתה מקלל במילים יפות" - לא אני לא מקלל אלא מתאר מציאות, לעומת זאת אתה משתמש במילים בוטות מהרחוב מדומיין בצורה מפחידה ולכן אתה הוזה הרבה, שכב נח ותחזור.
    "חושב שזה משפיע על מישהו" - בנתיים משכתי לכאן 4 טמבלים שמנסים להתווכח עימי בלא הצלחה.
    "אתה אחד הילדים הכי יצורים שראיתי בחיים שלי" - וודאי מה חשבת? כל אדם הוא יצור. טיפש מטופש כנראה שאינך יצור אם כן מה אתה? מפגר חסר השכלה אינך יודע שהאדם יצור הוא? הווי אומר שאתה טמבל חסר השכלה שלא למד בשום מוסד או אונבריסטה ולכן אתה טמבל אימבציל הומוסקסואל מפגר שצועד במצעדי גאווה שבהם אתה מציג את המומים האישיים שלך ונטיותך ההפוכות.
    "אתה חילוני לא פחות ממני" - נטען והופרך, הייתי חילוני עכשיו אני מכסח חילונים.
    "צורת הדיבור שלך לא מתאימה לבן אדם דתי" - וודאי שכן שהרי יש מצווה לשנוא אפיקורסים כמוכם ולהתגאות עליכם כמו שאמר דוד המלך ע"ה: הלא משנאיך (אלו שבמעשיהם נראים כשונאים אותך) אשנא! ובמתקוממיך (אפיקרוסים שיוצאים על תורתך) אתקוטט (אצא עליהם)" עד מתי שנא אותם דוד? הוא עונה: "תכלית שנאה שנאתים (כמו שאני אתכם אימבצילים)" מתי ידע שהוא מקיים את המצווה במלואה? מתי ש"לאוייבים היו לי (כאשר הם ניהיו אויביי כמו שאתם אוייבים שלי)". אם כן הוכחתי שאני הולך בדרכו של אביו של אבותיי והינני מקיים מצווה חשובה.

היה נעים לכסח לך את הצורה שכבר אין לך ממילא.
    חזור בבקשה עם בגרות אחרת אצטרך לנשוך אותך נשיכת חמור השובר גם עצמות ולא אוכל רק בשר.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

חחח לכסח לי את הצורה..לא הצלחת לומר פה כלום
    אני הבסתי אותך ממזמן דרך אגב..
    אני צריך ללמוד לכתוב? הנה לך ציטוט שלך:
    "מטומטם חסר ידע הינך , שהרי הדברים קוראים כל יום."

במקום להוכיח ההפך מהטענה שלי אתה טוען שאני לא יודע לכתוב..

אתה סתם אפס ..כנראה שלא הבנת את ההקצנה בדברים שלי שאני אומר יצור

חבל על הזמן שלי איתך בקיצור

עצם זה שאמרת שאני לא יודע לכתוב במקום להוכיח אחרת..הוציא אותך טמבל

הצגת את זה כאילו קטלת מדענים..אל תשנה פתאום את מה שאתה אומר

ד"א אגב..אתה פה מוחץ אנשים או מה שלא יהיה..בראש שלך בלבד..
    לאף אחד אין כוח..להכנס לדיון הזה

אני טיפש נכון..לא בגלל שום דבר שציינת..בגלל שהסכמתי להתווכח עם טיפש כמוך

יש משפט שאומר:

אל תתווכח עם בן אדם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו..וינצח אותך בניסיון

וזה בדיוק מה שעשית אהרון
    אתה טיפש גמור אם אתה חושב שאתה משפיע על מישהו
    או שניצחת מישהו

אתה מצידי יכול להגיד את המילה האחרונה זה ממש לא מעניין אותי
    כי אין לי כוח להתווכח עם בן אדם כמוך
    ששטפו לו את הראש בשטויות

בן אדם שסותר את עצמו ומשתמש בתקיפות וקללות רק כדי להראות בכאילו שהוא יוצא צודק

בכל מקרה..אותי לא שכנעת בחיים לא תשכנע..
    כשתמות ותגלה שטעית
    זה יהיה מאוחר מידי
    אותו דבר לגביי..
    אתה תחיה איך שאתה רוצה
    ואני אחיה איך שאני רוצה..

דבר אחד בטוח..אחד מאיתנו יחיה יותר טוב מהשני..ואני מהמר על עצמי
    נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 16-08-2007 בשעה 17:35.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

השורה התחתונה היא שאני טענתי שהמחקר בכתבה הוא זיווג שארים או סחף גנטי

ואתה לקחת את זה רחווק רחוקק עד לכדי כך שניסית להוכיח שאני הומוסקסואל

זה מראה כמה אתה מוחץ פה אנשים

אני עפתי מפה..סלאמאת'

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

אין תורך להכביר במילים
    נעול אני רוצה לראות את הבא שמתחיל פה ריב

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,210 | הודעות: 8,203,803 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect