נכתב במקור על ידי
aharon12311
ראיתי אנשים המתיימרים להיות אנשי מדע הבודקים את המציאות באופן שכלי אך בעת זו באתי במטרה להוכיח שאינם אלא אמביצלים חסרי תקנה אומללים חסרי תכלית בחיים אשר אין בין אזניהם אלא קש ותבן.
לגוי הטיפש המכנה עצמו ג'ייסון מהשפעת סרטים של אימה שראה מתחת לגיל 8 והשפיעו עליו מילדותו: "רוצים לדעת קסם קטן? אם תיקחו 20 קיסמי שיניים ש18 מהם יוצרו באותו מפעל, יהיה להם בדיוק את אותם תכונות." - בשונה מאדון ברסלב היקר, אתה טוען טענות ללא שום פיסת מידע עם בסיס, אם יש לך בסיס לדבריך הגב אם לא שים זנבך בין רגליך וצא משערי הטומאה שאתה יושב בהם.
הבא לי שמות של הפרופסורים שלא השלימו בגרות שבדקו את המחקרים.
"כל המאמיני תנ"ך למיניהם לא נחשבים כאנשים ראויים או מסוגלים לעשות מחקר והם מאמינים במשהו טפל שאין לו בסיס. זה מדע אמיתי!" - תראו מי מדבר אדון תאוריית המפץ הגדול ותאוריית האבולוציה שהוכחשו על ידי יותר מ500 מדענים. (התאוריה השנייה). אדם כמוך מסכן שחי על בסיס תאוריות ללא תכלית מוצא נחמה בכך. אין אתה אלא טיפש.
"יש לך מזל שכבר לא אכפת לי ממכם יותר.. כי לפני שלושה ימים, הייתי מוכן לעשות הכל רק כדי להיפטר מכם.." - מזכיר לי נאצים...
"תמצא חיים ותפסיק לכפות על כולם מה שאתה רוצה!!" - אתה הוא שצריך למצוא חיים שהרי אין מציאת חיים אלא ביהדות שנותנת את מיצוי החיים האולטימטיבית. אתה כופה על כולם את דעותיך על ידי הבאת מקורות מדעיים שאין להם בסיס.
" הגויים האלה הם אותם אנשים שבזכותם אתה קיים! תגיד תודה עשר פעמיים לאלברט איינשטיין ופרנקלין דלאנו רוזוולט.. שבלעדיהם, העם היהודים היה מפסיק להתקיים חוץ מבתוך ארצות הברית!!!!" - איזה מין (הכוונה לכופר) טיפש אתה. הרי ידוע לכולם שאלברט ידידנו משכבר הימים יהודי טהור הוא שנולד לאמא טהורה שלא טבלה במקווה מימייה.
"אלברט איינשטיין מת כאתאיסט! לעת זקנה הוא הפסיק להיות יהודי כי הוא השלים עם העבודה שאם היה אלוהים לא הייתה שואה. " - כן גם אני , אבא שלי הרביץ לי אז הפסקתי להאמין שהוא קיים. חעחע איזו דביר הבל של אתאיסט מתוסכל, הרי שאם קיימת יישות רוחנית שמייסרת אותנו זה לא אומר שהיא אינה קיימת זו טענה רגשית ותו לא. אימבציל... בקשר לאינשטיין הבן אדם האמין באלוקים:
"אני טוען שהרגש הדתי הקוסמי, הוא המניע החזק והנעלה ביותר למחקר מדעי" (כמו שאיינשטין אמר, עמ' 135).
"אני מאמין באל של שפינוזה, המגלה את עצמו בהרמוניה של כל הקיים, אבל לא באל המעסיק את עצמו בגורלם ובמעשיהם של בני האדם" (שם, עמ' 134).
"אינני יכול להבין את הרעיון של אל פרסונאלי, המשפיע במישרין על מעשיהם של בני-אדם..." (שם, עמ' 133).לא רק זה אלא שהמסקנה היתה ברורה לאיינשטיין: הטבע איננו אקראי וכאוטי, הוא מתוכנן ופרי מחשבה. הבריאה איננה פועלת מעצמה כמשחק של קוביות, הבורא מנהיג ושולט על הבריאה בכל רגע בתכנון ובמחשבה.
"הדת שלי מורכבת מהערצה כנועה, לרוח עילאית הבלתי מוגבלת, המגלה את עצמה בפרטים קלי הדעת, שאנו מסוגלים לתפוש במוחותינו השבריריים והחלושים. השכנוע העמוק הזה בנוכחותו של כח תבוני עליון, המתגלה ביקום שאינו ניתן להבנה, הוא אידאת האל שלי" (שם עמ' 142, "ניו יורק טיימס", 19 אפריל 1955).התווכחתי לא מעט עם כופרים כמוך...כמובן שכולם נפלו כעפר תחת לרגליי וטענו את אותן טענות טיפשיות ללא בסיס. ''I believe in Spinoza's God who reveals himself in the orderly harmony of what exists, not in a God who concerns himself with fates and actions of human beings.''בתרגום מהיר: "אני מאמין באלוהים של שפינוזה, המגלה את קיומו בכל הסדר וההרמוניה של כל מה שקיים, אך לא באל המתערב בגורלם ובמעשיהם של בני אדם".''I cannot believe that God plays dice with the cosmos".בתרגום מהיר: "איני יכול להאמין שאלוהים משחק בקוביות עם היקום".איינשטין הסיק על קיום בורא מתוך צפייה בסדר, ההרמוניה והסימטריה של היקום - בורא בעל אינטליגנציה אינסופית, אותה העריץ בתור מדען.
"לדעתי לא נעשה בכל העולם"- דעתך אינה מעניינת איש טיפשון, אותנו מעניין רק המדע הטהור ועמו השכל. ואני אומר: שוב, אני מנפץ לך אשליות.. שבוע הבא ננפץ עוד אשליה ילדים.. והפעם, ננפץ את הניסים כל דבריו של הגוי הלז... בשורות האחרונות כתב מעריץ הנאצים הלז את שורות המחץ שלו...שבו הוא מביא את האנטישמיות כלפי היהודים שנמצאים באתר זה. אנו רק נענה לו בקיצור נמרץ כי הוא נאכל מבפנים על כך שלא חינכו אותו על ברכי היהדות, כולך רודף אחר יצרים ותאוות ומחפש צומת לב. כמה דברים קטנים על מדע: כותב השורות למד ומכיר היטב את רוב התיאוריות בפיזיקה, בין אם אלו התיאוריות העוסקות ברמת המאקרו ובין אם אלו התיאוריות העוסקות רק בחלקיקים התת-אטומיים. הכותב למד בין השאר את תורת היחסות של איינשטיין, מכניקת הקוואנטים של בוהר, חשמל ומגנטיזם על פי מקסוואל, הכח הגרעיני החזק והחלש באטומים, הנסיון לשלב בין כח הגרביטציה לכח האלקטרומגנטי לפי איינשטיין, או הנסיון לשילוב הגרביטציה במישור התת-אטומי אצל בוהר, כמו גם את תיאוריית המיתרים (אם אפשר לקרוא לה בכלל בשם תיאוריה). בהמשך אביא דוגמאות. נ.ב. אוכל לכתוב כאן לעיתים רחוקות אז אנא התאזרו בסבלנות ידידי. בנתיים תיהנו על הצורה שבה קיפחתי את שוקיו של הגרמני המסכן, אני מחכה לתגובתו כדי שאוכל לאכול אותו בלי מלח ולדוש ולטחון דק דק את כל טענותיו לאחר שאפרקם לגורמים. אני פשוט מת על זה...
אסף אני לא רואה שמץ של חכמה בטיפש הלז....איני יודע היכן זיהת חכמה מבין עקבי כרעי התרנגולת שלו. לדעתי זאת חנופה לרשע ותו לא. הפסק, פתח מעט ביטחון וקרא היטב את דבריו ותראה כי אין שום טענה בדבריו אלא רק שנאה ותיסכול רב. כל דבריו מובאים ללא בסיס והוא ממציא דברים ככל העולה על רוחו ובודה דברים באופן חופשי מליבו. יש לי פורום שלם של אנשים שאני הקטן מביניהם שיום ולילה עוסקים בדברים של תורה ומדע...אני הקטן והטיפש ביניהם אם תרצה ללמוד עוד בוא ולמד איתנו ...שלח לי הודעה באופן פרטי ונוכל לעשות לך קורס מזורז על המדע ולאחר מכן על התורה.