הוא לא גנגסטר זה בטוח הוא אחלה ראפר
הוא לא גנגסטר זה בטוח הוא אחלה ראפר
|
|
פיפטי הוא אחד שחושב שהוא קול,זה התשובה שלי כי אין אופצייה יותר טובה..
אבל לדעתי הוא סתם אחד שמתיימר להיות גדול כמו טופאק..והרבה אנשים משווים אותו לטופאק וכמו שקוראפט אמר בשיר speak on it (שמומלץ למי שרוצה לשמוע את האמת) אין טופאק-חדש,רדו לו מהזין..
לפיפטי,כמו אמינם,יש שירים שיש בהם קצת ליריקה טובה,כמו השיר Many Men,ושירים אחרים ממש מפגרים כמו wangsta... העובדה שהוא מצליח זה כי יש לו ביטים טובים,וזה מה שמוכר להמונים,אבל כל מי שמבין בראפ יודע שהוא על הפנים...
Kurupt - Speak On It - שיר טוב!
alen3102 שתוק שתוק יא ילד מסכן אתה לא מבין כלום מהחיים שך עובדה אוהבים יותר את 50 מ THE GAME 50 משתין עליו בקשת ומחרבן עליו דרך מסננת עזוב אותך שטויות ואתה עוד מזלזל ב G-UNIT אתה לא מבין כלום בראפ
יש לו כמה שירים נחמדים יש יותר טובים ממנו והרבה..
50 סנט הוא הראפר עם הנתונים הכי טובים שיש!
![]()
פיפטי הוא אחלה ראפר =]
אבל יש שירים כאלה שהוא מוציא סתם
שירים מעפנים, אבל לפעמים הוא מוציא שירים רצחניים
ושווים ביותר!
בקיצור הוא באמת "פיפטי פיפטי"![]()
הוא חביב
אבל הוא התחיל לשיר בשביל כסף
בגלל זה אני לא מת עליו
הוא וסנופ הכי טובים והכי מוצלחים אין מה לעשות הם מלכים
מי שלא אוהב אותם לא מבין כלום במוזיקה
הוא ראפר סוס רצח, רואים לפי הlyrics של השירים שלו, שירים עם קצב, סיבה, ועל כמעט כל שיר שלו יש סיפור
הוא ראפר טוב אבל המילים שלו ריקות...הוא שר רק על איך לזיין בחורה ,כסף,מכוניות וזהו!!!פשוט זהו!!!כמו הרבה זמרים כמוהו ולכן אני אישית לא סובל אותו.
.......................
שמעו...לדעתי..הוא היה מצוין בהתחלה..תשמעו את המיקסטייפים שלו זה שירים טובים וגם גט ריץ' אור דיי טריין' היה ממש טוב..יש לו סגנון גנגסטה דה מסקר למשל ממש הצליח והיה אחלה אלבום ואני לא חושב שיש מישו שחושב אחרת אבל האלבום האחרון שלו קורטיס..הוא התחיל להתלהב יותר מידי וההצלחה סיחררה אותו..כבר לא שומעים את הכאב שבשירים...
ולכל מי ששונא אותו..שידע..האלבום הבא שלו הולך להיות האחרון...