הוא קיבל ניוק חחחח
Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER.NUKE:activation.not.working_rars.not.compressed
הוא קיבל ניוק חחחח
Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER.NUKE:activation.not.working_rars.not.compressed
|
|
נחכה יום יומיים לא יקרה כלום
כנסו לגלריה שלי: http://www.planetnana.co.il/del1ver
מי שרוצה חתימה הנה האייסי והמסינג'ר:
2288250
dmx2005ster@gmail.com
חח גדול!!
פאק הורדתי את הגירסא הזאת, אחרי זה אני רואה שהגרסא חטפה ניוק, אז ב10 אחוז עצרתי את ההורדה ומחקתי, לא נורא נחכה לגרסא יותר טובה :]
חחח אני הורדתי את הגחרסא הזאת :| אוף מעצבן חחח חחחח לא נורא עכשיו אני רק אחכה לקראק![]()
יש עכשיו שמועות על גירסא חדשה שנקראת-Bioshock.DVD-RiSiNG
יש מצב שזה עובד,אבל עדיין לא אושר סופית,לא ראיתי את זה באף אתר טורנט.
היום בצהריים אבא שלי חזר מחו"ל והביא לי את זה =]
אני עכשיו מפנה מקום כדי להתקין
ממה שרשום בספר זה נראה פשוט ענק
בעעע אולי תביא לנו את הקוד הפעלה שלך ? חחח מעצבןהייתי קונה את זה אם היה לי מחשב חזק יותר ... אבל לאאאאאאא אין לי מחשב חזק מספיק כדי לקבל הנאה מקסימלית
אני במצב כזה מעדיף להוריד ...
כן קניתי את המשחק דרך סטים, ובונא אני עכשו בשלבים יותר מתקדמים בסיפור של המשחק וזה חזקקק באמת סיפור טוב =], האמת אין לי מערכת חזקה יש לי אפילו מתחת למינימום
Geforce 7800GT TDH Leadtek 256DDR
512RAM
Athlon 64 3000+ 2.07GHZ
קיצר, הוא עובד על High הכל.
רק מה לקח לי 4 ימים עד שהצלחתי באמת להפעיל אותו... בעיות עם סטים ואז בעיות עם המחשב ובלע בלע בלע הוא עובד עכשו בלי התרסקות אחת =].
ובקשר לDRM אפשר להסיר אותה... וזה בדיוק מה שאני אעשה כשאני אסיים לשחק במשחק, אני לא מעוניין שהחרא הזה יהיה מותקן על המחשב שלי... וגם לדעתי זאת טעות גדולה, אבל זאת לא הטעות של המפתחים אלא של המוציא לאור 2K GAMES, ואני מניח אז שגם לGTA יהיה את אותו הדבר כשהוא ייצא מכיוון שהיא המוציאה לאור שלו.
בכל מקרה, באמת מדובר במשחק ממש טוב, וד"א ההחלטה אם להציל או להרוג את הילדות הקטנות היא באמת חשובה למשחק, אני לא בטוח בדיוק למה... כל המשחק הרגתי אותם, ואז שהגעתי לנקודה מסויימת החלטתי להציל אחת ותכלס עשה לי הרגשה טובה @_@ אתם תבינו כשתשחקו.
נקווה שבקרוב יפרצו אותו כי אני מבטיח לכם שהגרסא הפרוצה תעבוד יותר טוב מהגרסא הקנויה.
יש לי Geforce Go 7200
1 GB ram
1.76 dual 2 core
יעבוד?